Sunday, December 6, 2009

Exit Poll Ora 15.00 : Geoana 53,4 - Basescu 46,6

CURS: Mircea Geoană 52.5% Traian Băsescu 47.5%

INSOMAR Mircea Geoana 53,4 - Basescu 46,6

12 comments :

Anonymous said...

Doamne ajuta!

Anonymous said...

Doamne ajuta!

Bogdan said...

Doamne ajuta!

Anonymous said...

marius... s-au tot schimbat cifrele... are you sure for this ones?

Marius Mina said...

daca institutele sunt sigure sunt si eu, nu?

raluca sandru said...

Marius, e nasol ce pune la cale haita pedelistă. Așa e, cifrele sunt corecte, dar pedeliștii au căzut la pace cu CURS să-l dea învingător pe chior, și vor ieși pe TVR să-și declare victoria, și, în paralel, cu CSOP la haznaua cu rahat B1Tv.

Marius Mina said...

@Raluca, or sa o S.U.G.A Big time PDL ii!

raluca sandru said...

Doamne ajută, Marius!
Asta îmi doresc: să le văd mutrele alea mizerabile , căzute şi înfrânte. Vreau să văd că-i doare! Vreau să văd că dispare hăhăiala chiorului, vocea arogantă şi vulgară a nuţicii, rânjetul de slugoi obraznic al lui boc ! :))

P. S. Am trecut cu maşina, acum o oră și jumătate, pe Magheru, spre Unirea. La Piaţa Universităţii a începuse să se adune şobolănimea portocalie. Erau acolo vreo 100 de pițifelnici cu steaguri portocalii şi cu pancarte cu ”jos comunismul, opriți ciuma pesedistă!”

Marius Mina said...

Raluca, s avezi ce bataie or sa-si ia la ora 21

raluca sandru said...

Încă ceva, Marius. Mâncătorii lor de rahat, PătrășCOIU, Morar, etc, spun peste tot, că nu are nicio importantă, dacă Geoană va avea câteva procente în plus, pentru că: ”votul de aur vine din SUA, Spania, Italia și Rep. Moldova. Și nu uitați că diaspora a votat la turul I cu T. Băsescu, în proporție de 80%”.

Jegurile se bazează pe voturile de la voi, Marius. Eu sper că, măcar la voi în State, lumea s-a mai deșteptat, și că NU ești tu singurul care NU îl votează pe chior. :)

Marius Mina said...

Raluca, lasa-i sa manance cat pot, n-au nicio sansa
Cu totii in afara se voteaza pina la 1%

Bogdan said...

As vrea sa pot vota cu comunistii in Republica Moldova, cu Berlusconi in Italia, cu ultranationalisti in Spania, sa lovesc diaspora cu acelasi pumn cu care ne-au lovit ei... sa se invete minte si sa nu-si mai bage nasul unde nu le fierbe oala!