Saturday, March 7, 2009

Tariceanu s-a razgandit , vrea la Cotroceni

Dupa ce a afirmat in cateva randuri ca sustine ideea unui candidat independent , tavalit in sondajele interne de Crin Antonescu, Tariceanu se razgandeste .(Ouch!)


Crin Antonescu s-a declarat "tulburat de vestile bune" sambata, la Brasov, dupa ce Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca vrea sa candideze pentru presedintia Romaniei.
Antonescu a spus ironic ca este un lucru imbucurator, mai ales ca acum nici doua zile liderul PNL credea ca niciun liberal nu are sanse in fata lui Traian Basescu.

"Presedintele Tariceanu spunea ca nu avem nici un candidat valabil pentru alegerile prezidentiale si acum, dintr-o data avem doi. Este un lucru imbucurator si sunt convins ca acest lucru va conduce la intarirea partidului", a spus Antonescu.

Pe de alta parte, Crin Antonescu, candidat la functia de presedinte al PNL, a declarat ca in urma sustinerii pe care o are in acest moment considera ca are prima sansa pentru ocuparea acestei functii. El a spus ca sustinerea pe care o are in teritoriu a masurat-o, a constatat-o, a discutat-o chiar inainte de a-si depune candidatura.

Crin Antonescu a afirmat,la Brasov, ca doar un nebun poate spune in prezent ca il poate invinge pe Traian Basescu la alegerile prezidentiale, adaugand, insa, ca vrea sa fie el acel nebun care sa-l "bata" pe actualul sef al statului.

"Azi trebuie sa fii nebun sa spui ca Traian Basescu poate fi invins. Dati-mi sansa de a fi acel nebun si de a-l bate pe Basescu. Nu trebuie sa mai lasam Romania pe mana unor corupti ca Traian Basescu. Aceasta tara merita mai mult", le-a spus Antonescu colegilor de partid din organizatia judeteana Brasov.

Antonescu a tinut sa infirme zvonurile potrivit carora, daca va castiga presedintia PNL, va indrepta partidul catre PD-L si catre actualul sef al statului, afirmand ca "probabil ca se revolta chiar si Traian Basescu cand aude asa ceva".

"Este o mare prostie ce se spune ca eu as duce partidul catre Basescu si PD-L, probabil ca se revolta chiar si Traian Basescu cand aude asa ceva. Va reamintesc ca eu am fost in acest partid si in momentele grele, cand oamenii spuneau ca suntem nebuni sa inchidem intrerpinderile neproductive si in momentele in care, cu un mare pret electoral, am avut curajul de a pregati intrarea Romaniei in NATO si mai ales cand spuneam ca Adrian Nastase poate fi invins in alegerile prezidentiale", a sustinut Crin Antonescu. (hellonews)

24 comments :

Anonymous said...

Cam tarziu ,e tardiva incercarea.Pasul in spate e singura varianta onorabila.Pacat ca nu a inteles mesajul,acum chiar daca e cu bune intentii.E privit cu suspiciune.Daca totusi tine la PNL sa puna umarul dupa alegeri si sal sustina pe CRIN

Marius Mina said...

Penibilus cu P mare!

Anonymous said...

Un sondaj intre Tariceanu si Crin,uite ce a iesit:
@Filip G: am scris-o de o suta de ori ca pe Crin
De Victor Ciutacu pe 7 March 2009 la 8:10 pm (#)

Marius Mina said...

Filip G , stiam ca Ciutacu il sustine pe Crin, stie din ce parte bate vantul schimbarii.

Anonymous said...

Nu inteleg de ce cand esti "frumos","destept","bogat",
"sanatos"(in sensul ca nu te papa de viu vreo boala nasoala) si cand te iubeste a inspea nevasta "neconditionat", DE CE DRACU' ai vrea sa fii presedintele Romaniei???!!!:::)))

Marius Mina said...

@anonymus, nici tu?

Anonymous said...

Nici eu, ce ?:)))

Marius Mina said...

@Anonym, nici tu nu intelegi?

Anonymous said...

Sunt mai naiv, lumineaza-ma!:)))

Marius Mina said...

anonymous said...

Nu inteleg de ce cand esti "frumos","destept","bogat",
"sanatos"(in sensul ca nu te papa de viu vreo boala nasoala) si cand te iubeste a inspea nevasta "neconditionat", DE CE DRACU' ai vrea sa fii presedintele Romaniei???!!!:::)))

Anonymous said...

De ce vrei sa fii presedintele PNL?
De ce vrei sa fii presedintele Romaniei, cand poti sa stai, linistit, sa-ti cresti nepotii??!!
CA BANI, GRAMADA!

Marius Mina said...

Anonymus, copy and paste intrebarea pe blogul lui Calin Tariceanu, astfel vei afla raspunsul exact.
Chiar sunt curios ce-ti raspunde.

Anonymous said...

Cum independentul OPRESCU a declarat ca nu candideaza un sondaj facut de ziaristi dadeau pe Oprescu loc 1,Basescu loc 2,Crin locul 3 la cateva procente de Basescu.
Basescu nu mai poate creste in perioada de criza.Iar Crin poate fi creditat ca o alternativa.
Iar daca primeste si sprijinul lui Iliescu in turul 1,atunci o parte importanta din PSD va vota cu CRIN in turul 2

Marius Mina said...

@Felipe, Crin nu poate fi, el este deja alternativa la Basescu pentru prezidentiale .

Anonymous said...

@Marius,
Eu stiu,tu sti .Important e sa multiplicam mesajul,prin neparticiparea lui Oprescu apare un culuar favorabil.Sunt curios ce staf tehnic are Crin,pot sa ajut cu cateva idei dar sa gasim o solutie ,nu e bine sa afle adversarul strategiile.Poate dupa congres sa nu se creeze tensiuni in partid.

Marius Mina said...

@filip, toti contribuim intr-un fel sau altul la acest proiect, "Fiecare Conteaza" !

Anonymous said...

Sloganul liberal ar trebui sa fie:
"Ajutati aproapele sa progreseze,ajutandul pe el te ajuti pe tine"

Marius Mina said...

Filip, nu sunt in masura sa comentez sloganul ,sper sa aiba indeajuns de mult suport tehnic .In niciun caz aceiasi consilieri debransati de la realitate ca puna acum.

Anonymous said...

Tariceanu da dovada de AMATORISM IEFTIN, DESCALIFICANT PENTRU UN CANDIDAT PREZIDENTIAL!! SE VEDE CA NU ARE COLOANA VERTEBRALA. UN anti-Coposu!

Marius Mina said...

Cred ca a fost sfatuit prost de catre colaboratorii apropiati si s-a bazat prea mult pe ei, acum sper ca realizeaza in ce l-au bagat.

Anonymous said...

@Marius: Dar observ ca Tariceanu, care mai e poreclit si Razgandeanu, are acest prost obicei de a se razgandi, facand acest lucru destul de des. Iar acest prost obicei este adesea taxat sever de electoratul din orice tara drept grava lacuna morala de caracter. Pe un asemeneaa om care una zice, iar apoi se razgandeste si isi ia cuvintele inapoi OAMENII NU SE MAI POT BAZA PE CUVANTUL SAU, SI CA ATARE EI ISI PIERD INCREDEREA INTR-UN ASTFEL DE INDIVID. IAR ODATA CE OAMENII SI-AU PIERDUT INCREDEREA IN TINE, CALINE, ESTI TERMINAT (CEL PUTIN POLITIC)

Marius Mina said...

@Felicia, Romania e o tara atipica, Basescu s-a razgandit si eil de vreo cateva ori , toti se razgandesc.Spre stupoarea mea niciunul nu s-a terminat politic , inca.Speram ca macar anul asta romanimea sa se trezeasca putin din paralizia infantila a ultimilor cinci ani.
Cat priveste Tariceanu, l-am pierdut de pe radar, ptr mine e dead meat, politic vorbind.

Anonymous said...

Sunteţi patetici. :)

Anonymous said...

PENIBILA ESTI TU, ROXANO! Se vede ca nu sti sa respecti opiniile altora de te dedai sa insulti pe cei ce nu sunt de acord cu ale tale, sau au opinii diferite.
In loc sa vi cu insulte, de ce nu vi cu argumente?