Friday, December 11, 2009

Frauda electorală STS are nume de cod “Taurul”


Mai mulţi angajaţi ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) Satu Mare, afirmă că în data de 6.12.2009, începând cu ora 13.40, moment în care Mircea Geoană îl depăşea cu mai mult de 5 procente pe Traian Băsescu, a fost pus în aplicare un plan de rezervă (planul B), la ordinul generalului Marcel Opriş, şeful STS, şi sub coordonarea vicepreşedintelui PDL Adriean Videanu.
Concret, STS Satu Mare a avut o derivaţie secretă din schema STS conectată la un server din sediul central al PDL din Aleea Modrogan, având numele de cod „Taurul”. Toate judeţele au avut derivaţie din reţeaua principală.
Potrivit surselor STS, în noaptea de 6 spre 7 decembrie, la ora 3,15, toate derivaţiile au fost dezafectate sub directa supraveghere a generalului Marcel Opriş, fiecare judeţ decuplându-se pe rând după ce s-au închis şi cheile pe datele finale. Despre acest fapt ştiu doar şefii judeţeni ai STS şi cadrele tehnice, respectiv, doi subofiţeri care au realizat conexiunile. Toate conexiunile au fost operaţionale cu data de 06.12.2009, ora 1,30. Afirmaţia că toate datele au fost transmise prin intermediul telefoanelor mobile şi a telefonului guvernamental (T.O.) este falsă, deoarece toate datele au fost transmise electronic simultan cu cele oficiale. STS a avut inclusiv „spioni” de alarmă care semnalau acustic şi vizual depăşirea în procente a unuia sau altuia dintre candidaţi.
http://babydac.files.wordpress.com/2009/12/nosteagdebabydacb.gif

Se ridică vălul de pe deşteptăciunea lui Adriean Videanu

Timpanul statului, în serviciul PDL

În urma audierii la Senat a directorului STS a reieşit că prefecţii, membrii BEC şi cei ai BEJ-urilor erau singurele persoane care cunoşteau numerele de telefon din sctiile de votare.

Misterul mesajelor electorale - prin care se indica scorul can­di­da­ţilor la anumite ore ale zilei şi care conţineau îndemnuri pentru a vota cu Traian Băsescu - care au fost da­te prin intermediul reţelei telefonice a STS în diferite secţii de votare este pe cale să fie elucidat. Senatorul PNL Teodor Meleşcanu a afirmat joi că în urma audierii la Comisia de apărare a Senatului a directorului STS, Mar­cel Opriş, a rezultat că doar prefecţii, membrii BEC şi membrii celor 42 de birouri electorale judeţene cu­noş­teau numerele de te­lefon din secţiile de votare.
Opriş a precizat la audiere că telefoanele date de STS erau se­cu­rizate în sensul că numai ele puteau tri­mite in­for­maţii şi efectua convorbiri în reţea, dar, din exterior, ori­cine pu­tea să dea mesaje sau să su­ne.
(
Cotidianul )

9 comments :

Matilda said...

Taurul este Stalinescu, care vrea să ia toată ţara în coarne, să aresteze oamenii pe stradă, etc... ? Ne ascultă telefoanele, intervin pe bloguri, ne bat copiii cînd îndrăznesc să protesteze împotriva fraudei, oare ce mai urmează, Doamne, ce mai urmează ?

Anonymous said...

http://ohanesian.wordpress.com/
—Orice asemănare cu personaje reale este absolut întâmplătoare sau cine este PROFESORUL !!??!!
După mai bine de 4 ani de muşamalizare, afacerea “Răpirii din Irak” îşi face datoria. Trece în rezervă securişti, trimite la plimbare şefi ai serviciilor secrete şi, de ce nu, dărâmă guverne sau preşedinţi. Dosarul naşte alte dosare despre contrabandă internaţională cu armament. Apare chiar şi un raport ONU. Stenograme, scrisori, documente mai mult sau mai puţin importante se grăbesc să părăsească dosarul secretizat pentru 50 de ani de Traian Băsescu. Războiul mediatic este în toi. Analiştii şi deontologii întreabă cu încrăncenare : cine este “Profesorul” şi ce vrea el ? În acest timp, de pe holurile Cotrocenilor se aude tot mai clar o povestioară. Se făcea că pe la începutul lunii aprilie 2005, pe un frig cumplit, în redacţiile ziarelor şi televiziunilor centrale a venit un zvon. “Surse bine informate” afirmau că cei trei ostatici din Irak se întorc acasă. Multă lume s-a îmbulzit pe aeroportul Otopeni să vadă minunea. La aceiasi dată, într-o casă conspirativă a Ministerului de Interne din Bagdad, câţiva ofiţeri români, încordaţi, cu cagulele lipite de feţe şi cu mâinile pe pistoale pregăteau preluarea ostaticior. Unul dintre aceştia, pe numele său Goruneanu era poreclit de apropiaţi Frigu, pentru apartenenţa sa la familia generalului Degeratu. Emoţiile erau sesizabile chiar şi în beciul irakian în care putrezeau ostaticii de o bună bucată de timp. Totul era aranjat. Poliţia irakiană (Shark El Kanat) arestase câţiva apropiaţi ai teroristului Abu Sahar şi negociase eliberarea ostaticilor la schimb.
Generalul Isac, însărcinatul special al Preşedinţiei în problema “eliberării” primeşte vestea în Ambasada României din Bagdad şi, conform procedurilor, pune mâna pe telefonul roşu să-i raporteze Comandantului Suprem.
“Domn’ Profesor, gata îi aducem acasă”, spuse Isac, fericit că scapă de biroul înghesuit şi neaerisit din ambasadă.
“Bravo băieţi ! ”, îşi felicită comandantul suprem subalternul, dar… “Rămâi pe fir”, îi spuse după o clipă de profundă chibzuinţă. Şi în cel mai pur stil cazon îşi întrebă consiliera : “ Adriano, cum stăm fă în sondaje ?”
“Excelent Măria Ta ! Ai 56% şi creşti în ochii poporului ”, răspunse fata cu voce pierdută. Triumfător, Marele Cârmaci ridică receptorul şi comandă sec : “Auzi bă Isac, ia mai ţine-i!”.
Şi uite aşa, într-o zi friguroasă de aprilie, au îngheţat de pomană zeci de jurnalişti pe Aeroportul Otopeni. Ofiţerul DGIPI Goruneanu s-a întors cu buza umflată, iar conturile operative SIE au sărăcit cu câteva milioane de euro. Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiţi şi altă dată.

Marius Mina said...

matilda, urmeaza apocalipsa, pentru ei

alina gorghiu said...

si faptul ca se vorbeste despre asa ceva e ingrozitor, apai sa mai si fie adevarat...

Filip G said...

Daca nu iese reconcilierea iata planul 2
http://www.realitatea.net/cristian-preda-pd-l--daca-nu-se-va-gasi-o-majoritate-care-sa-sustina-reforma-statului--mai-bine-ne-intoarcem-la-urne_691530.html

nicole said...

Au indraznit sa sfideze Curtea Constitutionala rupand sigiliile si ravasind voturile si listele! Judecand numai acest gest si ar trebui repetate alegerile. Sa mai amintim si pe cei care nu au votat dar apar "semnati" pe liste? Si "votantii maratonisti"?

Ciucuda said...

Presedinte pe 10 ani !
Tara si poporul acesta este BLESTEMAT.
Basescu recunoaste ca a falsificat probe, este o inregistrare realizata de Rosca Stanescu acum vreo 12 ani, o gasiti pe www.blog.imperiaonline.me , mai sunt pe acea inregistrare si alte recunoasteri ale lui Basescu, dupa cum ar fi: incendieri de nave, sechestrari de persoane si contrabanda in zone de razboi.

Marius Mina said...

Dane, stiu inregistrarea, o am si eu postata pe blog .Sunt inca destule care nu au aparut in campanie si ma intreb de ce?

Teo Negura said...

Dovezile au inceput sa apara, si nu ma indoiesc ca adevarul despre fraudarea acestor alegeri va razbate, doar ca va fi prea tarziu si inutil. Basescu si ai lui se vor agata salbatic de putere in continuare, pentru ca nu au alta sansa spre a scapa de puscarie. Si ei o stiu, prea bine.