Wednesday, December 9, 2009

MAE încearcă ştergerea urmelor fraudei din diaspora

Independentul de la MAE , Catalin Predoiu, complice la frauda electorala a lui Basescu. Omul adus pe usa din spate in PNL de catre Bogdan Olteanu , strategul jocurilor de culise pe care Tariceanu incearca, in zadar , sa le implementeze in PNL. De mentionat faptul ca Predoiu si Olteanu au combinat cu succes Consiliile de Administratia ale multor instututii financiare romanesti.
Un document intern al MAE prin care secretarul de stat Eugen Tomac şi secretarul general Robert Cazanciuc le solicită misiunillor diplomatice româneşti din afara ţării cum să facă astfel încât probleme unei eventuale fraude să fie descoperite. De ce? Pentru a aştepta decizia CCR de vineri, pentru că apoi orice probă ar fi tardivă.
Document:
Titlu: Infograma MAE
URL:infograma mae
Asta ca să nu mai zic cum MAE a organizat secţii de votare în locaţii care nu erau în jurisdicţia statului român. Ca urmare, orice ilegalitate potrivit legilor române săvârşită în acele locaţii nu este sancţionabilă deoarece s-a săvârşit în afara jurisdicţiei statului român. (Ioska Buble)

4 comments :

Roxana Iordache said...

Ăştia trebuie izolaţi. PD-Lacheii, în carantină.

P.S. Voi când mai faceţi o vizită în ţară, vă fac cinste cu o bere la Ministerul de Interne. Berceanu a zis că s-a împreunat cu Blaga, Videanu şi Flutur ca să mănânce. Blaga a zis că ministerul e loc public şi aştepta chiar mai multă lume acolo. Mişto ţară, halal!

Marius Mina said...

Cred ca Videanu, Blaga si Bercovici s-au simtit bine in trei . Se relaxeaza si ei dupa atata furaciune.

Roxana I. said...

Bre, la tine blogrollingul e lent. Am new post de vreo jumătate de oră şi la tine nu apare. Te-ar interesa. :D

Ciupico said...

cazîndu’mi ochii pe rezultatele din Belgia http://www.mae.ro/poze_editare/2009.12.07_Tur2_48sectii.pdf
declar, ca cineva care a fost acolo ( la sectia din Bruxelles) ca fizic nu era timp sa voteze atîta lume si ca ar fi însemnat sa voteze 4,1 persoane pe minut în conditiile în care trebuiau sa complecteze si declaratia pe proprie raspundere si asta 14 ore în flux continu fara pauze. la ora cînd am votat eu cred ca votasera vreo 50 de persoane iar cînd am trecut mai tîrziu pe lînga consulat pe la 14′30 coada era o treime mai mica ca la turul 1.
repet ma doare în pix si de unul si de altul si ceea ce m’a scos la vot este faptul ca geoana a spus ca e mai degraba împotriva proiectului de la Rosia Montana.
m’am saturat sa vad muntii ras la zero de cîte ori revin în tara ( de paduri ) lucru valabil si în maramures si în bucovina si în neamt si în harghita!
deh, m’au furat pîna m’au ciuruit. aia e!