Friday, January 15, 2010

A fost odata in Argentina, urmeaza Romania

16 comments :

Anonymous said...

Seamana prietene...
totusi noi suntem membrii ai UE !

vlad rosca said...

Cred (sau mai exact sper) ca in calitate de membri ai Uniunii nu vom fi lasati sa alunecam pana la acel nivel.

Marius Mina said...

A inceput deja Grecia si Irlanda sa maraie la UE , situatia se inflameaza rau si putem asista la rupturi masive.

Marius Mina said...

EU cred ca si UE are mari probleme , cum nu au reactionat la frauda si toate magariile dementului chior , nu vor reactiona.In fond nu ei fac regulile si nu ei ne-au spus sa luam bani de la FMI ca sa ne faca aia program de dans dupa. Unde si-a coada FMI a distrus tot, vezi Ungaria care tot UE este.Si sunt in criza de cativa ani.

Anonymous said...

Fantastic!
Dă-mi, te rog, un link să pot descărca filmul, nu găsesc decât bucăţi netraduse şi vreau neapărat să-l bag pe gâtul unor prieteni, (din copilărie...) să le mai deschid ochii niţel.
Între elicopterul lui Ceaşcă şi elicopterul lui De La Rua s-a scris istoria unei epoci.
Să sperăm că Uzurpescu, caricatura asta de tentativă mafiocrată, n-o să apuce să se urce în vreunul!
În rest, fuck the bastards!
Remeber the link, if you please!

Felix-Gabriel Lefter said...

Cutremurator. Parca e de pe alta planeta. Cum sr pot intr-atat strica oamenii?

Marius Mina said...

Toni da-le linkul blogului meu

Felix Gabriel Lefter- e doar inceputul unei noi ere

Felix-Gabriel Lefter said...

Vreau sa cred ca avem o stabilitate mai ferma, ca daco-romani europeni si prietenosi cu americanii (si, cu siguranta, mai educati decat prea multii dintr-o tara cu mentalitate si tare coloniale, facuta la origini din emigranti. Dar de ceva similar, la o scara mai mica, nu cred ca scapam. Buna deviza liberala - "Prin Noi Insine" - sper sa nu uitam de ea si sa existe minti mai luminate sau de bun simt, care sa impiedice asemenea nenorociri. Adevarul e ca nu ne avem, la urma urmelor, decat pe noi si tara noastra.

Radu said...

UE nu va rezista
1. isi jecmaneste membrii.
2. este pe formatul si teritoriul vechiului imperiu roman care a cazut din 2 mari motive: coruptie interna (bruxel) si diferente mult prea mari intre popoarele inglobate. de aia au si fost 2 sedii centrale (roma si constantinopol).
ma astpet ca UE sa nu dureze mult.

Marius Mina said...

@Radu, 4 more years

cristian said...

Domnule Marius,

Consider ca ar fi fost mult mai corect din partea dumneavoastra sa spuneti ca filmul Colapsul economic al Argentinei se poate gasi pe siteul fight4romania.com. Pentru traducerea acestui film, grupul fight4romania a investit zeci de ore de munca. "da-le linkul blogului meu " este o lipsa de respect la adresa tinerilor care au muncit la traducerea si redactarea respectivului film. In asteptarea scuzelor dumneavoastra, va dorim multa bafta.

Marius Mina said...

Cristiane, inainte sa arati cu degetul uita-te in coltul din dreapta jos al fotogramei filmului, acolo e montata sursa de care vorbesti.Scuze ar trebui sa-ti ceri tu ptr ca ceri exclusivitate pentru un film care nu-ti apartine.Mai ales ca l-ati fezandat fara sa cereti autorizatia producatorilor.Ati platit drepturi de autor pentru material >?Daca vrei publicitate o poti face elegant nu pur dambovitean-balcanic.

cristian said...

Stimate domn,
Am fost crescut la bunica la tara si acolo am invatat sa nu arat cu degetul. Deci eu nu am aratat cu degetul; am facut doar un scurt comentariu.Balcanic este comportamentul dumneavoastra. Va rog sa-mi aratati unde am scris ca doresc exclusivitate. Consider ca am fost cat se poate de clar. Nu in ultimul rand, de unde stiti dumneavoastra ca nu am vorbit cu producatorii??? Aveti tendinta sa credeti ca detineti adevarul absolut, insa va asigur ca sunteti departe de ceea ce va inchipuiti ca sunteti. In ceea ce priveste " uita-te in coltul din dreapta jos al fotogramei filmului" va spun doar atat : fotograma vine la pachet cu linkul de pe bliptv. Prin urmare, va rog ca pe viitor sa incercati sa faceti "efortul" de a trece prin filtrul mintii ceea ce va spune un utilizator sau altul. Bafta... pentru ca aveti nevoie.

Marius Mina said...

Cristiane bag seama ca degeaba ai crescut la bunica la tara , n-ai invatat nimic, te-ai intepenit in proiect fara sansa sa-l termini vreodata.

cristian said...

Nu am inteles despre ce proiect vorbiti. Puteti sa incercati sa'mi oferiti mai multe detalii???

Unknown said...

nu vreau sa intru in polemici, dar eu am observat sursa acestui documentar de cum am dat "play".

apoi am intrat pe site-ul www.fight4romania.com si l-am gasit acolo dupa o scurta cautare.