Monday, February 1, 2010

Vicepreşedinte PD-L , suspectat că a omorât o româncă la Dublin

Potrivit presei din Dublin, crima s-a produs joia trecută, într-un apartament din campusul Institutului Irlandez de Management. Românca ucisă era asistentă medicală şi lucra într-un spital aflat în apropierea campusul Irish Management Institute. Poliţia urma să interogheze un bărbat în legătură cu această crimă, relatează presa irlandeză. Bărbatul, despre care se crede că este fostul iubit al femeii, a fost găsit lângă cadavru şi se presupune că a ucis-o pe femeie, înainte de a se răni. Poliţia spune că nu caută pe nimeni altcineva în legătură cu uciderea Loredanei Pricajan, 35 de ani, şi îl va interoga pe bărbat după ce acesta îţi va reveni. Românca lucra ca asistentă la spitalul St. Vincent şi trăia în Irlanda de multă vreme.

"Ancheta preliminară arată că ambele părţi au suferit răni în cursul unui scandal domestic", a spus o sursă din poliţie.

"Credem că bărbatul a încercat să se sinucidă, dar îşi va reveni. Este un caz tragic de crimă-sinucidere şi nimeni altcineva nu este căutat", a spus sursa. Poliţia crede că perechea se separase recent şi bărbatul revenise în România. Însă el s-a întors la Dublin pentru a o convinge pe femeie să se împace cu el.

Potrivit comisarului şef Remus Sabău, adjunct al şefului IPJ Hunedoara, poliţiştii irlandezi au solicitat Poliţiei Române informaţii despre Marian Mihalache, ei susţinând că acesta ar fi bărbatul găsit înjunghiat în camera din campusul irlandez. Oficial, la APIA Hunedoara se ştie că Marian Mihalache se află în concediu de boală, de o săptămână, acuzând în ultima perioadă dureri mari de spate. Tânăra ucisă, Loredana Pricăjan, este din satul Vaidei, comuna Romos, judeţul Hunedoara. Ea era stabilită de patru ani la Dublin. Marian Mihalache a fost până în 2009, directorul firmei ECO SID Hunedoara, care se ocupă cu ecologizarea fostei platforme siderurgice. Potrivit presei locale, pe vremea când deţinea funcţia de director al ECO SID, Mihalache ar fi decis să-şi acorde 180 de salarii compensatorii în cazul în care i s-ar fi desfăcut contractul individual de muncă. Decizia a provocat un scandal la vremea respectivă, fiind contestată in instanţă de Primăria Hunedoara. În iunie 2009, Mihalache a fost schimbat din funcţia de director al ECO SID, fiind numit, recent, pe postul de director adjunct la APIA Hunedoara.
NewsIn

3 comments :

Anonymous said...

O tragedie fără conotaţii politice, deşi informaţiile complete sunt importante.
Oricum, e de-a dreptul straniu să te cheme Pricăjan şi să mori asasinată... Biata fiinţă...
Dumnezeu s-o odihnească...
În contextul naţional, însă, nu pot să nu remarc că cineva, nu se ştie cine, le-a pus în faţă oranjaţilor o prefigurare a propriului final apocaliptic, luată parcă dintr-un Moby-Dick irlandez, cu nefericitul Mihalache pe post de căpitan Ahab, nici mort, nici viu, lansându-şi chemarea de dincolo de moarte pentru tot echipajul de pe Pequod care-l va urma în întregime, mai puţin Ismael...
Tot de la o pasiune nefastă, imorală şi dezmăţată li se va trage şi lor, adică amanţilor funeşti din podul palatului...
Să vedem cum se vor toţi dezice cu toţii, zilele astea, de asasin, ca dracu' de tămâie...
De parcă asta ar mai însemna ceva...

Anonymous said...

TRAIAN BASESCU PUS SUB ACUZARE DE TRAFIC DE ARME IN USA.
Intr-un document notarizat trimis catre MICHAEL J. GARCIA, United States Attorney,UNITED STATES DISTRICT COURT
SOUTHERN DISTRICT OF NEW YORK
am cerut punerea sub acuzare a cetateanului roman Traian Basescu.
Administraţia americană Antidrog (DEA) a anunţat că Monzer al-Kassar, liderul unei reţele internaţionale de trafic de arme, cărui , a fost condamnat în SUA, la 30 de ani de închisoare, potrivit unui comunicat al Departamentului american al Justiţiei.
El a fost gasit vinovat de conspiratie în vederea vânzarii de armament în valoare de milioane de dolari gherilelor columbiene FARC.
In declaratia prestata sub juramant al agentului DEA. William Brown se spune " KASSAR A PLATIT PRODUCATORUL DE ARMAMENT ROMARM 3.5 MILIOANE EURO." In aceiasi declaratie se arata: " IN POSESIA LUI KASSAR IN MOMENTUL ARESTARII SALE ,SA GASIT CONTRACTUL INTRE INTREPRINDEREA STATLUI ROMAN ROMARM . A FOST DEASEMENEA GASIT LICIENTA DE EXPORT (Romanian export licence C32.7515 issued to Romarm )
Expertul Uniuni Europene OSCE Peter Danssaert intreaba fara sa primeasca raspuns." Cum este posibil ca sub presedintia lui Traian Basescu ,companiile de armament sa aiba legaturi cu Bout si Kassar. Cum este posibil ca acestia sa se intalneasca in lumina zilei cu cu oficiali si ministrii din guvernul Roman?
Raspunsul este simplu. IN ROMANIA EXISTA O EXTREM DE PUTERNICA MAFIE A ARMAMENTULUI. ACEASTA INSTITUTIE ESTE SPRIJINITA DE DIFERITE INSTITUTII ALE STATULUI. IN FRUNTEA ACESTEI ORGANIZATII DE TIP CRIMINAL SE AFLA TRAIAN BASESCU.
DACA KASSAR A LUAT 30 DE ANI DE PUSCARIE , CATI VA LUA BASESCU?

Corespondenta by Robert Horvath ziarist USA
VEDETI DOCUMENTE EXTRAORDINARE PE :
DESCHIDETI
 www.myspace.com/val2002
URMARITI : http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/
CULMEA COINCIDENTEI
Acum zece minute am fost anuntat ca cererea mea “se bucura de toata consideratia si atentia posibila.” RH

Anonymous said...

DECESUL POLITIC AL PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU
( PROTESTUL EVREILOR AMERICANI CATRE GUVERNUL ROMANIEI )
Transmit prin intermediul dumneavoastra o veste extrem de proasta pentru presedintele reales. Poate sa fie o veste fatala sau mai precis finala.
In cursul zilei de ieri la 6 / 30 ora New York a avut loc prezentarea filmului meu
” Desecrarea Menorei ‘
despre expozitia antisemita organizata de ICR al carui Presedinte de Onoare este Traian Basescu. Filmul a fost vizionat la Anti Defamation League, cea mai puternica organizatie evreiasca din lume . Aceasta considera ca organizarea unei expozitii de tip propagandist Al Queda la colt cu cladirea organizatiei si la cateva minute de sediul ONU, de catre statul roman ca o provocare la adresa lumii civilizate.

Filmul incepe prin venirea politiei americane la sediul institutiei anticulturale romane in miez de noapte.

Deschideti http://devanewyork.blogspot.com/


Cautati articolul Expozitia Patapievici deschisa dupa doi ani de zile ! Uluitor
,Incredibil, Senzational ,Dement !

( Vedeti politistii privind prin vitrina Romanian Galerii la o uriasa menora simbolul sacru al evreilor manjita cu cuvantul Fuck )

In legatura cu aceasta prima expozitie antisemita, organizata oficial de un guvern ,dupa incheierea celui de al doilea razboi mondial . (Exceptand Iranul ) am primit un telefon important.
DIRECTORUL SECTIEI EXTERNE AL ANTI DEFAMATION LEAGUE IONATHAN VICK ,ANUNTA TRIMITEREA UNUI PROTEST CATRE GUVERNUL ROMAN PRIN AMBASADA USA DE LA BUCURESTI.

Mentionez ca la cateva minute distanta redactorul ziarului New York Magazin
G. Culian a primit un mesaj similar.
Robert Horvath DEVA cineast New York
PENTRU CONFIRMAREA STIRII FATALE PENTRU REGIMUL DE LA BUCURESTI SUNATI:
GRIGORE CULIAN
NEW YORK MAGAZIN TEL 7I8 896 8383 http://www.nymagazin.com
ROBERT HORVATH DEVA
TEL 212 463 8074
http://devanewyork.blogspot.com/
DATE PERSONALE DE CONTACT
http://www.devagallery.com/