Thursday, March 18, 2010

Arestarea Primarului Anghel, abuz sau politie politica?

14 comments :

Itzicbaseanu said...

Nea Mariuse,

La paidamo cu ei!...Lasa Blocu' cu pricina.Ar trebui sa te gandesti cita "imaginatie" si dispret discretionar a trebuit guvernarii Tariceanu, sa plateasca din bani publici „prima de revenire din vacanta”, „prima de toamna” (nu dadea bine sa scrie-n state prima de muraturi...Imbucura-i Doamne!), „prima de tinuta bisnis” , „spor de sanatate la servici”, spor de ris ...de plans...de...Bugetari din toate tarile inmuiti-va!
Asa ca chestia cu "blocu'" e prea tehnica s-o descifrezi mata dintr-un filmuletz!Lasa Juristii sa-si faca datoria!

Daca nu crezi intra, si-ai sa te crucesti,pe:


http://www.curteadeconturi.ro/sites/ccr/RO/Publicatii/Pagini/Rapoarte%20publice%20locale%202008.aspx


http://www.curteadeconturi.ro/sites/ccr/RO/Publicatii/Pagini/Raportul%20public%202008.aspx

Marius Mina said...

Itzicbasexu, sfaturi dai in Modrogan .Noi ne tragem concluziile singuri fara ajutor "umanitar".
Ti-a dat Boc permisuri sa scrii pe blogurile antimafia?

Teo Negura said...

Amandoua, Marius, amandoua... Mai ai vreun dubiu? Sa fim seriosi, o licitatie nu e aprobata, organizata si dusa la bun sfarsit cu concursul exclusiv al primarului, o decizie ca aceea ce i se imputa a fost luata intr-o sedinta de consiliu local, prin vot, dar asta, neavand culoarea politica potrivita, a picat de fraier, sau, ma rog, de tap ispasitor...

Marius Mina said...

Teo, manevra pot face oricui si elefantului de la circ daca vrea cancerigenul Basescu

Itzicbaseanu said...

Marius sa fii iubit,

Fara gluma!...”Toni” nu mai „vorbeste” cu tine, Preputz Mordechai a twitter-it cica sa-mi mai pun un semn in plus la ID. Si-ngeneral vad ca reactiile sunt exagerat de nefavorabile si rautacioase! Si pe bune, am atita treaba!... Pentru mine pica excelent! Mare cacat si cu blogurile-astea...devii dependent...si dupa cite vad, unii chiar nevrotici.Parca te-ai arata in izmene in public, oricum ai fi, nerod, inteligent, dus, patetic, mistocar, idiot,canalie, sau destept ca Preputz!(il vad eu cind s-o lua curentu’)...
Asadar, adio blog, va las cu ID-urile voastre!...Eu ama alta treaba!

SimP said...

Politie politica.
Eu ma tot minunez ca gaseste basinosu suficienti idioti care sa-si puna grumazul pe butuc. Ce idiot/idioata de judecator/e a putut da verdictul asta ? Nu se poate gandi ca regimul asta criminal poate pica maine si odata cu el si capul lui/ei?
Domnule Mina, va rog aflati reactia lui Crin la declaratia lui Voicu (ca Anghel va fi exclus din PNL). Cum poate un coleg sa-l arunce in sant numai pentru ca canaliile portocalii l-au ciuruit?
M-as bucura sa il vad pe Crin ca dezbate in partid cazul lui Anghel si daca il considera nevinovat sa-l excluda pe Voicu. Plosnite albastre-portocalii(violete) nu au ce cauta in PNL.

Anonymous said...

Parcă am simţit aşa, ca un frison...
N-am mai avut senzaţia asta de când frecventam Biblioteca Americană şi eram urmărit de miliţieni, că pe ăia în civil nu prea-i bungheam!
Am ajuns iar subiect şi obiect de T.O., de urmărire operativă sau "monitorizare", cum îi zice mai nou!
Holly shit!
Cum să n-ai frisoane...
Adevărul e că eu am nişte idei mai aparte despre cazul ăsta, poate din cauză că ştiu câte ceva despre situaţii similare din Bucureşti, dar ăsta nu e un motiv pentru broaştele astea râioase să mă foloseacă drept băţ prin gard!
Ştii cum le spune la oranjaţi, printre ăia care au de-a face cu ei, pe chestii de afaceri?
JIDANII NEGRI!
N-o fi prea cusher treaba, e chiar politic incorect, ca să zic aşa, dar e al dracului de adevărat!
Eu am dat-o pe glumă, cum că s-ar referi la faptul că n-au nici culoarea oranj, nici MOV, ci neagră, adică aia de absoarbe tot, dar nu despre aspectul ăsta e vorba. Cromatismul n-are nici o legătură.
Rapacitatea lor, da.
Asta declară în "falş" că s-a retras din post, dar cine-l crede?!
Nu mor caii când vor câini...
Oricum, sinistru personaj!
Nu c-ar fi o excepţie, desigur...
Alfel, diversiune şi dezbinarea continuă...
Nu prea le iese, dar ordinu-i ordin şi soldă soldă.
Fiecare mănâncă pâinea în care îşi poate înfige colţii. A lor e tare rău. Şi neagră!
Mă tot întreb cum dracu' m-a ales tocmai pe mine, dintre toţi postaşii...
Cred că i-am cam scos din sărite, că alfel nu văd de ce!
Aşa că e de bine!
Vorbele produc, totuşi, efecte!
Şi cred că tare le tremură chiloţii, de-au ajuns să mă considere pe mine un reper!
M-a mai bucurat unul înjurându-mă, pe alt blog, când i-am atins la ligurică cu o sumară analiză a simptomelor vizibile, la TV, ale bolii jigodiei supreme!
Păi atunci, să-i dăm înainte!
Carthago delenga est!
Arestaţi-l!
Fuck the bastard!

SimP said...

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) - este o creatie a basinosului si cum se putea numi mai bine decat UNPaRt !

Itzicbaseanu said...

Frecventai pa dracu' Toni! Si daca ce, asta este legitimatie de "buna purtare"?Cine frecventa pe vremea lui Ceasca Biblioteca Americana ori o facea cu aprobare or era de la GRU!...Hai ca m-am luat dupa tine, bat si eu cimpii!Ptiu drace(Doamne iarta-ma!),si-am zis ca creeaza dependenta!Si-ti mai spun ceva, cercetatorii americani au descoperit ca "Si caii se impusca" nu-i asa?...Mai ales daca vrea muschiul unui caine ciobanesc german!

Eu am avut un "pretin" baiat de securist(de altfel de treaba doar ca statea in cur si-o lua la laba!...acum o fi in PSD).Si pentru ca el n-avea "singe" (sau stiu eu, asa-l invata "legatura"), m-a trimis pe mine la Ambasada Americana sa-i duc o scrisoare catre National Geographic prin 79-80.
Asa ca "vorbele produc" pe naiba sa te piepte-ne! Ptiuuu, peste cine-am dat!(Nene Marius,dupa 5 pahare de Metaxada-mi voie sa nu rezist la asa o ofensa!Pai Clondiru'?).Te-nteleg Toni te-u trecut fiorii apriorii!

Cocosatu' de la Notre Dame

P.S Bai Toni, eu plec din post cind vreau Io si muschiu mieu, spre deosebire de talica!

Itzicbaseanu said...

Toni,

Tu citeste corect: "Pe dracu' sa te piepte-ne!". Hai sa zicem, cu breton!...Esti multumit?

Marius Mina said...

Itzicbaseanu , mai usor cu pianul pe scari ca-ti iei viteza rapid

Itzicbaseanu said...

OK Boss!..Jhon ce zice?...VAI DE MAMA NOASTRA OBAMA(ca SITUATIE,zic!)!...Yes sir!...Brigada 13, Vanatori de munte!Langa campul de Mohor, IMFASURAT IN TRICOLOR!

Mea culpa:

Am incalcat juramantu' Boss, am depasit 10 pahare de Metaxa(SUNT LA AL 15-LEA,... ha,haaa, de cind scriu', sunt la al 20-lea)!...de criza, de trei stele!Nene Mariuse, am devenit dependent DE BLOG, DE NET, DE CE E MAI CRETINOID LUCRU PE LUMEA ASTA!...Te rog respectos,Anunta dezalcoolizarea!...Bre, mai bine ANUNTA pe "Zarea", ca tot e in decadere SI PUTREFACTIE- E DE LA-NCEPUTUL SECOLULUI!SI ROAGA-L PE PREPUTZ MORDECHAI SA MA IERTE!...EVIDENT, TE ROG FRUMOS!(Te implor, poci zice)DAR N-AS VREA CA LA ID-UL MEU SA PUN NEaparat STEAUA GALBENA IN SASE COLTURI!GALBENU MA DEPRIMA!ROMANIA ARE VIOLET,ARE ROSU-GALBEN-SI-ALBASTRU...ARE NEGRU, ARE GRI, ARE BERECHET SI MARO DE CACAT (POATE GASESTE SI EL, BUNUTUL-zic Mordechai-, ALT SEMN DISTINCTIV BLIGATORIU)ca Romania ARE DI TATI!

Evident pentru toti!

Itzicbaseanu said...

Bai neica, totusi sa te "pieptene!"...auzi bai Moshe!...E MULT PANA NE TREZIM!...SI-O VOM FACE!...SA TE TII!...ca n-o dura iarna toata vara!...SA MAI VAD MINCIUNI?...AUD?

Oaie si Alecu...STII TU CE-TI FACE!

Ciucuda said...

Mai este aprox. o sapt. pana la:

No Basescu Day!
Pe 2 aprilie o initiativa INEDITA.
Purtati ceva violet.
De ce spunem NU lui Basescu?
Video si mai multe legate de aceasta miscare de protest pe: http://blog.imperiaonline.me/2010/03/21/no-basescu-day/