Saturday, March 6, 2010

Crin Antonescu ales din nou Presedinte PNL


Crin Antonescu a obtinut, potrivit rezultatelor oficiale, 986 de voturi pentru, din partea delegatilor la Congres, contracandidatul sau, Ludovic Orban, avand 357 voturi, alte 16 voturi fiind nule. Din cele 1.400 de buletine de vot au fost utilizate 1.363 de buletine, 37 fiind anulate. Crin Antonescu va conduce PNL impreuna cu echipa sa: Mariana Campeanu, Andrei Chiliman, Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Raducu Filipescu, Victor Paul Dobre, Lucian Iliescu, Rares Manescu, Norica Nicolai, Cornel Popa, Vlad Moisescu, Dan Radu Rusanu, Mihai Voicu.
Din Biroul Permanent central al PNL vor face parte, Cristian Anghel, Teodor Atanasiu, Cristian Bagiu, Florin Alexe, Ilie Bolojan, Mircea Molot, Mircia Muntean, Marius Nicoara, Marian Petrache, Octavian Popa, Nicoale Robu, Adrian Semcu, Radu Stroe si Marcel Vela .

Felicitari Crin Antonescu , felicitari Ludovic Orban , succes PNL in misiunea grea care va asteapta !


4 comments :

Anonymous said...

Acu-i acu'! Congresiada s-a terminat, înapoi la muncă!
Adică la război!
A ieşit bine, nici n-avea cum să iasă altfel, poate era mai bine cu Ludovic Orban mai aproape, nu ştiu, dar sigur e mai bine cu expunerea cataramei de la cureaua lată.
Daci, masca de gaze pe figură, baioneta la armă şi ieşirea din tranşee!
La atac, înainte!
Prin noi înşine!
Nihil sine Deo!
In hoc signo vinces!

SOIM Press said...

Preluat

http://www.soim.ro/story.php?title=barfe-dambovitene-despre-nevestele-liderilor

Anonymous said...

elena de cotroceni si cristi poteras sunt fericiti cu manestii si bolbocenii in lista lui crin au zilnic revista presei

Anonymous said...

PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU VA FACE O VIZITA OFICIALA IN JAPONIA IN PERIOADA 9-11 MARTIE. PROFITAND DE ACEASTA OCAZIE SOTIA MEA KIYOKO HORVATH , FOTOGRAF JAPONEZ, AI VA PREDA ACEASTA SCRISOARE. ROBERT HORVATH CINEAST SUA.
DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU
VA DAU O VESTE PROASTA- AGENTURA SECURITATII ROMANE DIN JAPONIA SA PRABUSIT !
( O SEARA SPECIFICA ROMANEASCA LA RESTAURANTUL" DARIE" DIN TOKIO. UN MICROFON SUB MASA ! )
Totul a inceput a inceput pe GINZA la un restaurant al securitatii Romane in capitala Japonei. Fara sa stiu acest lucru ne-am deplasat acolo acum doua seri cu un grup de prieteni. Scopul a fost petrecerea intr-o atmosfera romaneasca si punerea la punct a unui tur al Transilvaniei, urmand sa anunt familia mea din Romania de aceasta intentie.
La un moment dat vorbindu-se despre Ceausecu un prieten ( un important sculptor japonez ), facand o gluma a intrebat daca nu avem sub masa plasat un microfon. Si intradevar spre stupefactia generala gluma a devenit realitate. Sub masa era intradevar un microfon, conform unei tradiiti vechii ce pare de neschimbat chiar de o revolutie.
Am devenit atenta analizand cu atentie fetele de la alte mese. Datorita meseriei de fotograf posed o memorie vizuala excelenta. Nu dupa mult timp la un bar unde ne-am dus cu tot grupul, am recunoscut un individ care fusese la ‘” DARIE ”
Simtind ca sunt urmarita ca la New York ( Studioul este tinut sub observatie neintrerupt, …..au fost doua spargeri cosecutive etc ) am anuntat discret politia. A doua o zi o alta persoana care ma urmarea a fost retIinuta de politie. Persoana “retinuta” ,un cetatean japonez a inceput sa vorbeasca. Se pare ca are multe de spus. Eu voi posta amanunte despre acest caz care incepe sa preocupe media japoneza pe http://devanewyork.blogspot.com/
Concluzia cazului se regaseste in titlul acestui comentariu. In decursul vizitei dumneavoastra voi face cunoscut mediei japoneze acest caz. Sa va fie rusine !
KIYOKO HORVATH OSAKA JAPAN Date de contact personal http://www.devagallery.com/