Thursday, May 20, 2010

Cristian Diaconescu isi santajeaza si isi toarna colaboratorii la Parchet

diaconescu-musat-1
Elena Musat smulge masca diplomatica de pe fata lui Cristiam Diaconescu : 'Am lucrat pentru Cristian Diaconescu 5 ani, mai exact pina anul trecut in septembrie, in momentul in care a demisionat de la Ministerul de Externe. Am lucrat in PSD in ultimii sapte ani - doi ani am fost seful de cabinet al lui Serban Mihailescu, dupa care am trecut consilier la Cristian Diaconescu. Pe parcursul celor 4 ani de colaborare povestile au inceput sa treaca din sfera profesionala in sfera personala. A fost o perioada de flirturi reciproce finalizate intr-o relatie sentimentala care a durat o perioada de timp pina cind eu am decis sa pun capat acestei aventuri. In acest moment a inceput sa ma santajeze atit sentimental cit si profesional. Cel mai des motiv pe care il invoca era legat de sotia lui, Mariana, despre care sustinea ca este foarte bolnava, imi descria tumora pe care o are la sin si imi spunea ca este pe moarte. Imi cerea sa nu-l parasesc in acest moment de cumpana al vietii lui. Imi spunea sa mai am rabdare pentru ca tot ceea ce-si doreste este sa ramina cu mine, dupa ce moare ea. M-a cerut in casatorie. Am avut si martori. Eu am crezut aceasta poveste si am inceput sa umblu pe la biserici sa ma rog pentru sanatatea Marianei. Ba chiar am incercat sa obtin sprijin medical si atunci am aflat ca, de fapt, totul este o minciuna. Intilnirile noastre amoroase - alea cite au fost - s-au consumat in casa mamei lui Cristi. Este adevarat ca mi-a propus sa intretinem relatii sexuale si in biroul din Kiseleff, dar am refuzat'.

Isi da afara angajatii 'in cele mai urite moduri'

Dupa ce a povestit despre relatia sentimentala cu Cristian Diaconescu, Elena Musat ne-a relatat si modul in care acesta obisnuieste sa profite de oamenii din jurul lui, ca mai apoi sa se lepede de ei fara nicio urma de regret, ba mai mult facindu-le tot felul de mizerii.

Elena Musat: 'Echipa care l-a ajutat pe Cristian Diaconescu in perioada campaniei era formata din cinci oameni. Toti am muncit fara sa fim platiti. Mai mult, in 2009 dupa ce am fost data afara din MAE am continuat sa muncesc la cabinetul senatorial al lui Cristian Diaconescu fara sa primesc niciun ban. In plus, biroul nostru din Kiseleff, in care toti cei cinci membri ai echipei ne aduseseram calculatoarele, laptopurile, obiectele personale a fost golit de sotia domnului Diaconescu, Mariana, cu ceva timp in urma ca acesta sa demisioneze din PSD. Motivul invocat a fost ca domnul senator isi face un nou birou si nu mai vrea sa aiba legatura cu Kiseleff-ul. Toti membrii echipei am fost santajati, dati afara in cele mai urite moduri posibile. In septembrie anul trecut, inainte de demisie, trebuia sa plec la o clinica din Elvetia, unde obtinusem un card pentru o operatie experimentala la inima. In momentul in care am vrut sa-i comunic ministrului Diaconescu faptul ca voi pleca in concediu, seful lui de cabinet, Floricel Mocanu, mi-a transmis ca prezenta mea la minister nu mai este dorita, ca domnul ministru nu-mi poate spune acest lucru, dar ca o face el. De asemenea m-a acuzat ca nu-mi urmaresc decit interesele mele personale intime cu ministrul si ca ma excita functia'.

Toarna oamenii la Parchet pe banda rulanta

Potrivit Elenei, lipsa de caracter a lui Diaconescu s-a vazut atunci cind, plin de ura si gelozie, a inceput sa-si toarne rivalii fictivi la Parchet, folosindu-se de numele amantei. In plus, aceasta sustine ca ajutindu-se de relatiile pe care le are in Ministerul Justitiei, de pe vremea cind a fost ministru, si folosind-o pe ea drept paravan, actualul presedinte de onoare al UNPR a demarat o serie de anchete impotriva unor oameni care
l-au sustinut in campanie. Cel care a simtit pe pielea lui cit de sucita este gindirea lui Diaconescu a fost Cornel Dumitruc - asociat unic si administrator al firmei PALM LIFE, cel care a indraznit sa-i ofere un job Elenei si sa aspire la inima ei. Orbit de gelozie, Cristian Diaconescu i-a urmarit pe Musat si Dumitruc pina la Roma, intrind peste acestia in camera de hotel, amenintindu-i ca-i va distruge. De la amenintare pina la fapte nu a mai fost decit un pas, firma lui Dumitruc, dar si restul societatilor cu care acesta colabora, fiind reclamate pe la mai toate institutiile statului. Tot Elena Musat ne-a povestit ca distinsul politician obisnuia sa-i duca de nas pe colaboratori/finantatori, spunindu-le ca are sprijinul procurorilor si judecatorilor, ca acestia ii sint datori - de pe vremea cind era ministru - si ca-l vor servi in rezolvarea oricarei probleme (mai pe romaneste trafic de influenta).

Isi plimba amorurile numai prin hoteluri de 5 stele
diaconescu-musat-2

Galant totusi, Diaconescu si-a plimbat iubitele prin toata Europa. Cel putin asa reiese din documentele pe care le detine ziarul National. Astfel, in perioada 3-5 martie Diaconescu si Elena Musat au calatorit la Bruxelles, cazindu-se la Hotelul Conrad 5*. Intre 7-9 martie 2008 - Roma- Hotel Hassler 5*, tot impreuna cu Elena Musat. Intre 6-8 iunie 2008 tot la Roma si tot la Hotel Hassler, dar de data aceasta cu Cristina Sincai, urmatoarea pe lista lui Diaconescu dupa Elena. O alta escapada a cuplului Sincai-Diaconescu a avut loc in Sardinia, in perioada 28 august - 4 septembrie 2008, Hotel Le Meridien Chia Laguna 5*. Cei doi indragostiti au ajuns si la Zurich, 18-20 octombrie 2008, Bellevue Palace 5*.Isi ducea amantele doar in hoteluri de 5 stele

Totusi, nu este prima oara cand se vorbeste despre infidelitatile lui Diaconescu. Galant, acesta si-a plimbat fostele iubite prin toată Europa. Cel puţin aşa reiese din documentele pe care le deţine ziarul Naţional. Astfel, în perioada 3-5 martie Diaconescu şi Elena Muşat au călătorit la Bruxelles, cazîndu-se la Hotelul Conrad 5*. Între 7-9 martie 2008 – Roma- Hotel Hassler 5*, tot împreună cu Elena Muşat.

Anul trecut senatorul a fost surprins de paparazzi, urcand in apartamentul jurnalistei Cristina Sincai, de la Realitatea TV. Cei doi au negat orice legatura si au spus ca urcau pentru a pregati un interviu care urma sa fie televizat.

Apoi chiar in ziua confruntarii cu Mircea Geoana pentru sefia PSD, Diaconescu s-a retras subit din competie, alimentand zvonurile care spuneau ca ar fi fost santajat sexual si care de asemenea au fost negate de fostul ministru de externe. Altii spun ca retragerea ar fi fost ordonata de la Cotroceni , ramanerea lui Diaconescu in cursa l-ar fi avantajat pe Mircea Geoana .

S-ar intoarce in PSD

Labil in viata personala, Diaconescu este instabil si in cariera. Ahtiat dupa functii, el i-a parasit pe social-democrati si s-a aruncat in bratele lui Gabriel Oprea. Avind in vedere ca postul de ministru la Justitie/Externe nu-l putea obtine prea usor, Cristian Diaconescu
a poftit la presedintia Senatului, detinuta de fostul sau sef Mircea Geoana. Cum campania de detronare a lui Geoana a esuat, surse din PSD sustin ca Diaconescu da din nou tircoale pe la gardul din Kiseleff, incercind sa-si negocieze revenirea in partid.

Sursa: Ziarul National

24 comments :

Matilda said...

Cîtă mizerie ! Tare mai pute...

Anonymous said...

Another one bites the dust!
Nenorocirea e că par să nu se mai termine...

Dramoleta said...

Iliescu a avut mana buna la tradatori si cretini...Daca Ilici nu l-ar fi numit ministru , in mod surprinzator, in locul lu' madam Stanoiu, nu ar fi auzit nimeni de Diaconescu pana in ziua de azi. Avea datorii, probabil, fata de Diaconescu Sr...

Inca nu stiu sigur cine a fost tac'su: gen. Ovidiu Diaconescu (fost sefşef C.T.O.T. -Comandamentul pentru Tehnică Operativă şi Transmisiuni - actualul STS, sau procurorul sef adj al RSR Gh. Diaconescu...nu a reusit nimeni sa ma lamureasca pana acum :)

Marius Mina said...

Dramo- o sa vedem in curand ce mana buna a avut cu Ponta ))

Brad said...

@Toni

...ai uitat sa spui fuck the bestard, prietene !
:)

Alin said...

De la "cascadorii rasului" la "cascadorii blogului".
Frumoasa cariera Mariuse.

raluca sandru said...

:)) Marius, uită-te aici, și dă-o mai departe! E foarte mișto! :)) Băsea ”anticomunistul” , cu ocazia votării Legii lustrației:
http://www.cotidianul.ro/115097-Homostean_seful_Militiei_si_al_Securitatii_decorat_de_Presedintele_Romaniei

Moshu said...

Am auzit cite ceva, dar nu am crezut.
Acum m-am lamurit.
Astept sa-l vad in CANCAN si sa ii zic....ADIO...nemernicule !

Anonymous said...

Merci, Brăduţ!
Roza...
Scle Roza...

Marius Mina said...

Raluca- Am vazut , merci

Marius Mina said...

Alin, ai vreo propunere? ;-)

Elena MUSAT said...

DEZMINTIRE _ ELENA MUSAT Dezmint tot ceea ce ati publicat ca fiind in numele meu, va acuz de violarea secretului corespondentei precum si de santaj si amenintare. Telefoanele primite in care mi se spune ca daca nu "las ciocul mic altfel raman fara cioc", precum si cele in care sunt amenintata ca "tehnologia permite sa ma vad si sa ma aud si in pat cu Papa" ma lasa rece. Pozele ce le-ati luat de pe contul meu de facebook si colajele ieftine va descalifica!
Dezmint orice declaratie ce apare ca fiind facuta de mine, Elena Musat, despre viata mea personala sau a altora.
In timp ce in tara oamenii mor de foame, voi va ocupati cu astfel de colaje, santaj, manipulari, minciuni si ilegalitati.
Va rog sa-mi publicati aceasta dezmintire si sa-mi acordati drept la replica!
In cazul in care acest lucru nu se intampla voi veni la sediul redactiei dvs insotita de avocatul meu, de sotul meu, precum si de presa.

Elena Musat
http://www.facebook.com/profile.php?id=546409460

Syda said...

Felicitari Mariuse,vad ca le provoci marei frisoane portocalii;or daca aceasta doamna vrea drept la replica si nu se duce direct la sursa -ziarul National

Anonymous said...

Elena,eu Hoara iti multumesc pt increderea acordata si chiar daca am fost abandonat in mijlocul multimii de moguli,iti urez La multi ani, alaturi de conducatorul nostru iubit

Unknown said...

Marius,
Daca este adevarat chiar ca este halucinanta situatia.
La multi ani cu sanatate si fericire tuturor Elenelor si Constantinilor

Sandra said...

Uite pe cine votam sa ne conduca destinele. In primul rand noi, romanii santem vinovati ca votam toate pujlamalele, avem incredere in orice gainar care apare pe sticla si ne ia mintile, mint de ingheata apa, ce spunea Basescu acum cateva luni, pomenea oare de taierea salariilor, de dat afara, de taiat pensii, nici pomeneala, cand s-a vazut cu sacii in c aruta a schimbat macazul.

Maria Magdalena said...

Cat o sa-i mai rabde pamantul pe cei care nu aveti scrupule, Dumnezeule?! Ce INTOXICARE PSD-isto-PNLista!!! Cre...tini ORBI ce sunteti, nu vedeti cum aceste subiecte SUNT PENTRU DENIGRAREA CELOR CARE S-AU PUS CONTRA CONULUI PATURICIU SI A PSD-istilor CE SUNT IN CA...CAT PANA LA GAT, de teapa lui Nastase, ILIESCU, cloaca care a furat revolutia din 89, inclusiv marele mascul feroce Patre Roman, CARE SUNT DERANJATI IN PLANURILE LOR MURDARE, DE CATRE CEI CARE S-AU DEZIS DE JOCURILE LOR INFECTE SI AU PLECAT DIN PSD? Deschideti ochii si vedeti cum IN LUMINA NEGATIVA sunt pusi NUMAI CEI CARE LE STAU IN GAT! Ponta si Petre Roman par chiar niste ingerasi nevinovati, desi sunt LA FEL DE VINOVATI PENTRU DEZASTRUL IN CARE SE AFLA ACEASTA TARA! Nu mai plecati urechea la orice glas mieros, pt.ca EI PE SPINAREA VOASTRA SI-AU RIDICAT AVERILE CE LE VOR TINE DE CALD PT.NEPOTI SI STRANEPOTI, IN TIMP CE VOI TOT CU CREDIT DE LA BANCA O SA TRAITI!!! CINE ARE CADEREA SA ARUNCE CU PIATRA?

Sa-ti fie rusine Dinu Patricu !!!

Syda said...

basescule,cu homostean ai sucit-o,sa vedem cum o sucesti cu Dominique Strauss-Kahn
"Guvernul a decis scaderea salariilor cu 25 la suta, dar nu am cerut noi asta. Daca vreti sa faceti economii, mariti impozitele si mai ales impozitele pentru cei bogati. Guvernul a spus nu, noi suntem cei care decidem."

Foxy said...

Eu parca i-am votat sa faca ceva pentru tara, iar ei, pe banii nostri isi cumpara amante si petrec !Au dat de trai dulce si au uitat de noi. Halul in care a ajuns tara nu li se datoreaza si lor ?

VALENTIN said...

ASTIA SUNT POLITICIENII ROMANI DIN CLANUL LUI BASESCU.!!!!! Un barbat care are o viata dubla, nu are ce cauta in politica. De ce? Simplu ! PENTRU CA E CORUPTIBIL SI SANTAJABIL !!!! S-a vazut cazul lui Diaconescu, CE PAREA UN DUR SI UN INTRANSIGENT !!!! Mi-e sila de cei ce s-au cocotat atat de sus, pe spatele oamnilor creduli si care nici nu-si puteau imagina pe ce munti de gunoi, sta politica romaneasca...In vest, pentru astfel de scandaluri, acesti oameni, de a doua zi ar fi trebuit sa-si depuna demisia de onoare. Dar de unde onoare, de unde oameni?! Niste bestii cu chip de om, cravate si costume .....In rest, sa ne facem bagajele si sa plecam catre zari mai senine..

Anonymous said...

cand o face si udrea marturisiri,sa ne spuna cat a fost ea de chinuita si persecutata de basescu ????

Brad said...

@Anonymus

Ha, ha ... nici nu stii ce ai spus ... cu fo' luna inainte de alegeri, cand soarta baselului parea pecetluita , geoana conducand detasat cu 8%, nitam-nisam baselul a iesit cu o declaratie de gen ca daca iese presedinte NICI un ministru nu va fi in siguranta, putand fi anchetat oricand ...
La vremea aceia, pe tapet era nmai ridzi ... udrina scapase de orban ...

Anonymous said...

Fetele astea chiar se vand pe un sejur de 5 zile la 5 stele? Pfui!

dan said...

Romanika si atat!