Tuesday, July 21, 2009

Ecaterina Andronescu, bomba cu ceas a PSD-ului



Azi s-a cerut în mod explicit demisia ministrului pe motiv că asta ar fi ultima gafă pe care o face şi că partidul nu îşi mai permite să piardă procente importante din cauza unor măsuri controversate. Deocamdată, Ecaterina Andronescu nu are de gând să îşi dea demisia şi se bazează pe sprijinul Guvernului, dar şi a câtorva vicepreşedinţi cu influenţă din partid şi nu mai puţin pe Ion Iliescu.

Daca pina acum PSD ul vindea impresii de maturitate, dupa venirea lui Geoana si Vanghelie la putere, partidul lui Ion Iliescu arata, privit prin Gaagle World , ca o gradinita de ratardati. Nu conteaza cate procente pierdeau socialistii romani daca masurile propuse de ministrul invatamantului ar fi fost acceptate si puse in practica.Conteza cate va pierde, sau nu, dupa eliminarea D-nei Andronescu din guvernul Bock.

Mirrrcea demonstreaza-ne ca esti barbat.....lasa feminismele pentru zilele mai reci, de dupa decembrie.


10 comments :

Daniel Mălăelea said...

Sunt un profesor caruia-i pasa mult de ceea ce se intampla in sistemul de invatamant. M-am implicat, am cautat si am propus solutii pentru rezolvarea unora dintre problemele existente. De multe ori eforturile mele si ale colegilor au fost in zadar. O consider pe doamna Andronescu unul dintre cei mai slabi ministri ai Educatiei. Astept cu speranta demiterea doamnei Andronescu. Ma gandesc deja la doua nume care ar putea fi ministri mai buni ai Educatiei: Ana Birchall si Lia Olguta Vasilescu.

nicole said...

Si daca il vor numi pe Vanghelie in locul ei?!!!

Marius Mina said...

@Daniel, guvernul asta s-a nascut mort, dupa prezidentiale se va reconfigura actuala majoritate si sper sa ajunga oameni competenti in functii .

nicole said...

Nu ti-a placut gluma cu Vanghelie.
Sunt curioasa cine ar deveni un bun ministru al invatamantului.
Mi-am permis sa glumesc pentru ca sunt din sistem

Marius Mina said...

@Daniel Malaelea, locuiesti in Pajura?

Marius Mina said...

Nicole, gluma cu Vanghelie , n-am apucat sa o diger dar mi se pare "macabra".
De fapt cu un semidoct la Cotroceni, totul ar fi perfect posibil.

Marius Mina said...

Ana Brichal e o femeie muncitoare dar nu cred ca va fi lasata sa preia fraiele basca intersele mafiote din invatamant nu-i vor permite sa faca schimbari in scurtul timp care mai ramane pina la "remanierea" lui Boc.

nicole said...

Marga cunostea bine sistemul de invatamant. Si tot i-a fost greu. Il consider cel mai bun ministru. Ceilalti...

Unknown said...

Nu vad de ce sa isi dea Andronescu demisia. Doar pentru ca a avut curajul sa iasa in fata sa spuna ca sunt nereguli la facultatile particulare? Daca ar fi sa se ia o masura, apai asta ar trebui sa fie sustinerea Ecaterinei Andronescu.

nicole said...

A mai fost ministru. De ce nu a reactionat atunci? In afara de Diaconescu, PSD-ul se prezinta jalnic.