Sunday, May 30, 2010

Escrocherii marca Elena Udrea

Fiindu-ne nouă demult clar la ce neadevăruri şi manipulări s-a dedat după 1989 sistemul securist-fesenist, avem toate motivele să fim siguri că şi în ceea ce ni se spune oficial despre actuala „criză economică” este la fel de mult neadevăr şi manipulare. Apropo de criză, mă întorc şi zic: mai nicăieri în presa de la Bucureşti n-o să găsească cineva un singur cuvânt despre cea mai importantă cauză a situaţiei de astăzi, jaful aproape necontenit de după 1989. Că adevărul e ocolit cu mare şi multă băgare de seamă de politicienii care au patronat răul şi de clienţii lor, mari profitori ai tranziţiei şi ei, am mai spus-o şi altădată, e lesne de înţeles. Dar de ce procedează la fel şi intelighenţia militantă şi ziariştii? Uite de aia, pentru că ar fi sinucigaş să-i denunţe taman pe cei de la care au mâncat şi mănâncă o pâine albă. Cât despre „soluţia ieşirii din criză”, şi aici miezul problemei e ocolit sistematic – cei care au furat să dea înapoi ce-au furat. (Valerian Stan )

PĂPĂDIA DIN CURTEA SIE, ÎN DECOLTEUL MINISTERULUI DEZVOLTĂRII. REŢEA DE ESCROCI SUB FUSTA MINISTRESEI. ÎNŞELĂTORII ÎN CONSTRUCŢII, PE BANDĂ RULANTĂ
Ministresa de la Turism şi Dezvoltare are, ca întregul Guvern din care face parte, tupeu cât încape (ştiu arabii de la Intercontinental de ce) şi musteşte de minciună. Cu toate astea, Elena Udrea a spus un mare adevăr în două dintre declaraţiile sale, şi anume: 1. Că se tratează cu ceai de păpădie, 2. Că la unul dintre ministerele pe care le patronează (recte, cel al Dezvoltării), se obişnuieşte ca licitaţiile să fie trucate ori să fie obţinute prin trafic de influenţă. Perfect reale ambele afirmaţii. Pentru că:
1. Îşi tratează lăcomia de bani (ai poporului roman!) cu ajutorul unuia care se laudă că ar fi lucrat prin SIE (iar SIE se laudă că niciodată un terchea-berchea nu ar avea acces la un post în sistem), pe numele său – prea bine cunoscut de presa din Bacău – Păpădie Bogdan.
2. Prin acelaşi Păpădie “de la SIE”, dama din Pleşcoi, a înşelat nu mai puţin de 57 de firme de construcţii cărora, după ce le-a umflat cam 15 miliarde bani gheaţă de căciulă, le-a dat cu flit. Lăsând gluma la o parte, lucrurile sunt penale. Şi pe care le vom aduce în atenţia cititorilor, dar şi a ministrului de Interne, Vasile Blaga (suntem convinsi ca îl va interesa subiectul): Elena Udrea şi-a dezvoltat o reţea de escroci, ruta Bucureşti – Bacău – Ploieşti, cu ajutorul cărora a dat tunuri peste tunuri din buzunarele unor firme de construcţii. Sub umbrela unor aşa-zise societăţi de consultanţă, Udrea a încasat sume cu multe zerouri de la persoane cărora interpuşii săi – Păpădie Bogdan, Panait Iulia, Marian Depărăţeanu, în fapt trei persoane cu antecedente penale şi specializaţi în deturnări de fonduri şi înşelăciune – le promiteau că le asigură, graţie fustei ministresei ce i-ar fi acoperit pe toţi, câştigarea unor licitaţii cheie şi ultra-bănoase, cu statul român. Dar asta doar în schimbul unui comision consistent, care variază între 1 şi 20 % din valoarea contractului de atribuire si care – ATENŢIE! – a fost virat de păgubiţi în avans, înainte ca licitaţiile în cauză să aibă loc. După ce patronii a 57 de firme de construcţii au virat banii în conturile Elenei Udrea, nu numai că n-au câştigat nicio licitaţie, dar la sediile „consultanţilor” lui Udrea, bate acum vântul: Iulia Panait nu mai e de găsit la firma de consultanţă-fantomă de pe strada Episcopiei nr. 6 Bucureşti (în spatele Ateneului Român), Marian Depărăţeanu (interpusul ministrului Turismului şi al Dezvoltării la firma L&D, cu sediul în Electromagnetica Bucureşti) se face că n-a auzit în viaţa lui de numele Udrea ori Păpădie, deşi a fost înregistrat şi filmat, în propriul birou de la L&D, unde, împreună cu Păpădie au semnat contractele false de consultanţă şi au raportat încasarea comisioanelor, telefonic, Elenei Udrea, iar pe Păpădie Bogdan l-am reperat noi: şi-a mutat biroul de înşelăciuni marca Udrea undeva prin Prahova, cu ajutorul fostului consilier al blondei, ajuns acum şeful Poliţiei Comunitare din Ploieşti. Vom reveni cu documente! Până atunci, îl invităm pe Vasile Blaga să sune la numerele de telefon: 0725.929.140 (Iulia Panait), 0725.892.029 (Bogdan Păpădie), iar dacă posturile telefonice nu mai există, să încerce la Elena Udrea – 0728.041.774. Poate aşa ministresa va scoate din locurile ascunse cu grijă de Păpădie comisioanele unor licitaţii care nu au existat niciodată. (sursa:exploziv.news.ro)

9 comments :

Anonymous said...

Chestia cu 1% comision e o glumă fără nici un haz.
Ar fi râs şi cu curu' de o asemenea ofertă. Beneficiarii, vorbesc.
Ăia de trăiesc în lumea reală, sigur.
De la 10% în sus se merge la masă.
Când se ajunge la 30% se ridică lumea şi pleacă.
După ce plătesc. Masa. Beneficiarii.
Cam aici se mişcă: între 10% şi 30%.
Plătiţi anticipat!
Când zic: fuck the bastard, ştiu ce spun!

Morar said...

Cel mai greu e ca lumea nu mai are incredere. Nu mai are vointa.

Itzicbaseanu said...

Toni stie ce spune, o fi stat si el la "masa"!...Eu cred ca este mai aproape de adevar, acum in plina "Criza", cam un 5%... Rezon!...Ia zi ba Toni, am dreptate sau nu?...Cum mai stii tu d'ale PSD-ului si PNL-ului!...Grijania...!

Teodor said...

Itzic,
bafta la pescuit!

SimP said...

In 89 am pus la zid doar liderii comunismului. Restul comunistilor fanatici/excrocilor au creat securismul care este azi la putere.La zid cu TOTI!

Anonymous said...

Auzi, Marius, la N.Y. nu se găseşte spumant, sau nu face clăbuci că ăsta de la noi?
Sau te bucuri că e gratis?! ;)
Treaba ta, tot tu faci curat, seara...
SimP, nu noi i-am pus la zid.
Noi i-am fi pus într-o garsonieră, la ultimul etaj.
Ei s-au pus, între ei.
Se vede de ce...
Şi nu erau fanatici. Dimpotrivă.
Activişti, da.
Securişti, da.
Bişniţari, da.
Ăştia erau, ăştia sunt!
Să vedem dacă vor mai fi...

Anonymous said...

P.S: Afară plouă! Yep! It's a hard rain!

Marius Mina said...

Ploua cu greve..taivaneze

Starea NATIUNII said...

Aceasta-i Romania din pacate, o tara fara natiune :(

BaseLand