Saturday, May 22, 2010

Solutia Finala: Greva Generala si Parlamentara

Motto: "Dar nu-i totuna leu sa mori / Ori caine inlantuit"

La inceputul lui 1990 nu aveam nevoie de liderii sindicali sa ne scoata in strada, ei de abia se organizau si ca orice om cu necazuri trupesti, isi urmareau, ca si azi, propriile interese . Nu aveam la dispozitie mijloacele de comunicare pe care le avem azi si totusi am avut forta se ne adunam cu sutele de mii. Era doar Telembeliziunea libera de neocomunism, iar cei care ne invatau cum sa respiram democratic n-aveau nimic cu neocomunismul , cu socialismul stiintific sau cu securitatea statului . Ei intinasera doar acele idealuri sacre, calcand in picioare juramantul fata de secera si ciocan. Dupa douazeci de ani, nu mai exista figuri exemplare dupa care turma exaltata sa mai arunce cu pietre, nu mai avem un Corneliu Coposu, care riscandu-si viata a refuzat sa paraseasca Palatul Victoria pina nu a obtinut participarea partidelor istorice in CPUN. Seniorii ne-au parasit discreti cu decenta, lasandu-ne mostenire verticalitatea , regula bunului simt si sperantele. Ce am facut cu ele dupa ce am ramas singuri? Le-am jucat la ruleta ruseasca permitand unor barbugii de profesie sa -si bata joc de tot ce am avut mai scump prin buzunare. Iata-ne ajunsi in situatia de victime perdante ale propriei noastre frustrari si indolente, am ingenucheat obositi in tranzitie, acceptand tacit, sa ne faca reguli de viata niste neispraviti a caror doctrina de suflet este jaful.
Ne tragem sufletul intre secera lui Boc si ciocanele Elenei Udrea si suferim alaturi de Basescu de fiecare data cand isi plange singur de mila . Chiar si atunci cand o scursoare menajera, de valoarea lui Silviu Prigoana conditioneaza dreptul la o viata normala al copiilor in functie de votul parintilor, inghitim in sec , strangem din dinti si ne lamentam in speranta ca poate Soarele va rasari vreodata si pe ulita romaneasca. Soarele rasare de fapt in fiecare dimineata pentru toti dar orbiti de intunericul in care ne incapatanam sa traim , am uitat sa mai deschidem ochii si ne miram cum a ajuns chiorul imparat in tara orbilor. Ne hranim subzistenta cu umbrele trecutului, rumegand la infinit acelasi nutret insipid, "mai rau de atat nu se poate".
Ei bine, se poate , realitatea ne confirma . Dupa ce l-am injurat si blestemat atatia ani pe Iliescu ne-am pricopsit cu un cancer generalizat care ne ranjeste in fata la fiecare sedinta de chimo din prime time.
Daca stam stramb si judecam drept, batranul nostalgic pare un inger cu doua randuri de aripi in comparatie cu Nichipercea de la Cotroceni. Figura schimonosita cu accente demonice este expresia unui interior imbibat in perversitate , o intruchipare perfecta a iadului reincarnat care imprastie haotic mirosul mortii.
A sosit momentul sa luam hidra de coarne, sa dam cu ea de bordurile supraevaluate si supraetajate. Vremea demagogiei si a discursului propagandistic a cam trecut. Romania are nevoie de conducatori de osti , capabili s-o scoata din nisipurile miscatoare in care a naufragiat-o admirabilul brigadier anversoid. S-au saturat de prostitutie si prostituate. Pasivitatea si lipsa de reactie conduce la catastrofa iminenta , am intrat deja in ultimele minute ale celui de-al 13 lea ceas.
Disperarea romanilor a depasit limita suportabilului iar vindecarea nu poate veni decat din interiorul nostru . Miscarile de protest organizate de sindicate sunt doar mofturi fara esenta , ele nu au nici forta si nici vointa necesara interventiei chirurgicale de care Romania are urgenta nevoie pentru extirparea tumorii . Consider ca acum este momentul adevarului in care PNL , prin presedintele Crin Antonescu, trebuie sa-si asume responsabilitatea alternativei la actiunea de distrugere in masa promovata de clanul fascistoid Basescu-Udrea . Solutia finala care poate paraliza avalansa abuzurilor in repetitie ale puterii este Greva Parlamentara, solidari cu Greva Generala din 31 Mai , cu Romania calcata in picioare de infractori fara scrupule. Desfiintati barierele dintre voi si vocea strazii, renuntati la salarii pe timpul grevei si solidarizati-va cu grevistii. Profesorii si pensionarii au dat tonul, insa ei fara sprijinul vostru nu au forta necesara schimbarilor . O Greva Generala pe termen nelimitat coroborata cu Greva Parlamentara ar taia oxigenul aberatiilor si ilegalitatilor puterii. Numai in felul acesta puteti trece testul de turnesol fata de natiune si dobori mastile celor care se agata disperati de scaune. Si pentru ca Basescu este adeptul consultarii poporului, ii puteti oferi sansa unui referendum prin care ceteteanul sa aprobe sau nu , implementarea genocidului. Cereti Oficiului European Antifrauda infiintarea unei Comisii de Ancheta care sa verifice toate investitiile clientelare din ultimul an , cu precadere cele comandate si platite de Ministerul condus de Elena Udrea.
Acestea sunt singurele modalitati prin care PNL aflat in minoritate parlamentara, poate actiona eficient impotriva unui sistem corupt si discretionar, pentru care Constitutia si Legislatia Romaniei nu reprezinta decat o maculatura reciclabila. O cale de mijloc este practic inexistenta , aveti de ales acum, nu maine, intre supravietuire si exterminare.

Si totusi ,sunt convins ca nu toti cei din PDL , accepta complicitatea clanului Udrea . Un exemplu firav dar reprezentantiv este protestul deputatului PDL de Iasi. Deci se poate.

Sa-ti fie rusine.... Traian Basescu !

31 comments :

Anonymous said...

Yep!
Eu încă-i mai aştep pe unguri să se trezească.
Nu o grevă parlamentară ne trebuie, ci o acţiune responsabilă, hotărâtă şi salvatoare a Democraţiei!
Suspendarea!
Read my lips: SUS-PEN-DA-REA!
Pentru început, din funcţie. Pe urmă, vedem...
Let's fuck the fukin' bastard!
All together!

Marius Mina said...

suspendare in minoritate?

Anonymous said...

O tot spun, doar-doar m-o auzi careva...
Poate n-am fost clar:
Deşteaptă-te, maghiare!
Pleacă de la guvernare,
Să-l demitem împreună,
Pentru viaţa noastră bună!
Ighen?!
Sau igen, nu sunt sigur...

Marius Mina said...

N-ai sa vezi tu UDMR plecand , astia pleaca ultimii mereu , isi respecta contractul

Anonymous said...

Cand tu strigi.ei se distreaza

Matilda said...

Soluţia aceasta ar da rezultate pozitive numai dacă TOŢI parlamentarii opoziţiei ar da dovadă de patriotism. Dar nu numai ei : Toni are dreptate, maghiarii ar trebui să pună umărul la salvarea democraţiei române. Dar ei şi-au cam văzut sacii în căruţă şi oricum, nu poţi conta pe ei. În afară de interesul propriu, nu vor altceva.

Anonymous said...

Sa0ti inteleaga mesajul prietenul tau Crin ar trebui sa-si faca cumparaturile din pietele bucurestene si sa vina la partid cu metroul,strigi in zadar cascadorule nici macar ai tai nu te vor urma,chiar nu vezi ca sunt cu totii rupti de realitate

Marius Mina said...

Matilda, daca asteptam dupa unguri...

Anonymous said...

Cu unguri sau fără, alea jacta est!
Dacă vor să prindă căruţa din urmă, ar trebui să se grăbească.
Eu nu cred că sunt chiar atât de sinucigaşi...
Dar, dacă sunt, sunt!

Starea NATIUNII said...

Din pacate noi am incetat sa mai existam ca si natiune de mai bine de 60 de ani. Si cconducatorii nostri cunosc acest lucru si-l folosesc ca si o arma indreptata impotriva propriului sau popor.
In momentul in care va renaste natiunea romana, atunci vom avea o sansa.
Dar o natiune se naste sau renaste din jertfa, sacrificiu ori cenusa.

Syda said...

Ultima soluție, încă o revoluție!

nicole said...

Marius, ai dreptate. Greva pe perioada nelimitata si actiuni radicale. Trebuie aruncat basescu de la Cotroceni si apoi alungate woodrele si bocii lui.
Pe 31 se va declansa greva iar pe 1 iunie se organizeaza un protest la Cotroceni.

alex.dumitrascu said...

Vezi ca Mulut a depasit si el "limita suportabilului".
Si-a dat azi demisia.

Marius Mina said...

Alex.Dumitrascu, stiu de cateva zile ca s-a "plictisit".Duca-se .

Ceapros said...

greva bucuria elevilor se mareaste vacanta de vara, numai sa nu se inghete anul

elenaudrea said...

tie sa-ti fie rusine prigoana,numai aniversarea cainelui tau a costat 60 de pensi iar zgarda 12 si nu uita ca l-am linistit eu pe turcescu,asa ca pe tine te aranjez eu cat de curand sa sti altadata cum sa vorbesti si cum sa voteziin bpn,asa imi multumesti ca l-am pus pe neispravitul de fi-tu sa candideze?
Sa-ti fie rusine...silviu prigoana si tuturor celor care acum ma tradati.Din cauza unora ca voi am eu emoti la motiunea de cenzura,ce minister mai mare o sa-mi dea traian daca guvernul pica???

Anonymous said...

Dacă şi ţiganii o tulesc, e clară!

nicole said...

Sa lovim!

Bogdan Marinescu said...

Dacă se confirmă,e groasă fraţilor:
ULTIMA ORĂ: STATUL ROMÂN A FOST DESFIINȚAT! EXPLOZIV-NEWS ÎI ACUZĂ PE BĂSESCU ȘI COLDEA DE ÎNALTĂ TRĂDARE!
24 May 2010 , Simona FICA
AZI DIMINEAȚĂ, LA ORA 8.00, SERVICIUL ROMÂN DE INFORMAȚII A FOST DISTRUS DIN TEMELII. URMEAZĂ S.I.E!
Azi dimineață, la ora 8.00, toți ofițerii SRI, atât din structura centrală, cât și din teritoriu, au fost convocați de urgență la sedii– chiar și cei care se aflau în concediu – printr-un Ordin semnat NU de către George Cristian Maior, directorul SRI, ci de către adjunctul acestuia, generalul de carton Florian COLDEA. Toți șefii unităților SRI din țară au primit încă de sâmbătă, ora 10.00, o Circulară de la centru, prin care, sub pretextul stării de urgență, li se cerea să își convoace subalternii. Ajunși azi-dimineață la serviciu, aceștia aveau să constate cu stupoare că sunt, începând din acel moment, PENSIONARI. Astfel, nu mai puțin de 500 de ofițeri superiori ai Serviciului Român de Informații, sub presiune și amenințări că, dacă nu semnează, vor fi dați afară PE LOC și li se vor întocmi dosare penale pentru te miri ce, au semnat cererile de pensionare. Iar acest lucru nu s-a făcut sub imperativitatea crizei. Deja 27 de cadre ale Serviciului, cu grade de maior și colonel, s-au adresat redacției noastre pe parcursul acestei zile, solicitând să fie înscriși în Grupul de Investigații Speciale privind Securitatea și Siguranța României, inițiat de Exploziv-News și ofițerul SIE – sub pseudonim -Tim Ronin. Ei ne-au relatat că „epurarea” inițiată de Coldea se face fără acceptul lui George Maior și că doar trei segmente – însă cele mai importante (cunoscătorii își vor da seama de gravitatea fără precedent a situației!) – au fost distruse azi: 1. Direcția de apărare a Constituției, 2. Direcția anticorupție, 3. Direcția informații clasificate. N-a trecut nici măcar o lună de la publicarea, în Exploziv-News, a articolului intitulat „COLDEA, LICHEAUA CARE A DISTRUS SERVICIILE SECRETE ALE ROMÂNIEI” (și asta după ce, într-o altă anchetă, „CINE SALVEAZA SRI SI SIE DE GHEARA SERVICIULUI SECRET BRITANIC?”, atrăgeam atenția asupra faptului că Băsescu a numit, însărcinat cu restructurarea SRI și SIE, un... agent al serviciului de spionaj englez) – nota redacției: ambele le puteți citi pe ecranul flash de sus - și ceea ce am anticipat s-a și întâmplat! La douăzeci de ani de la dizolvarea, de către trădătorul Iliescu, a Securității Statului, trădătorul Băsescu calcă în picioare România, Siguranța și Integritatea ei, în folosul propriu!
Simona FICA

Anonymous said...

Luni, ziua adevărului.
Ziua în care se mai limpezesc, cât de cât, mocirlele, că ape nu mai sunt de mult.
Hai suspendare!
Deşi s-ar putea să nu mai apuce.
Dacă se verifică lovitura de stat prin care chiombu' vrea să acapareze SRI-ul, e futut!
Fuck the bastard!

Marius Mina said...

TONI, VERIFICAM....

SimP said...

@Bogdan Marinescu May 25, 2010 2:43 AM
Ceva nu bate in stirea ta... something doesn't add up!

George Maior este echivalentul mai cult al lui Boc . Face tot ce ii spune betivanul fara sa scoata un mac. Faptul ca nu l-a folosit pe el sa ii pensioneze pe cei trei poate fi explicat doar prin faptul ca betivanul se teme de eventualele consecinte ale "actiunii pensionarea" si nu poate risca sa il piarda pe Maior de la sefia SRI.

SimP said...

Motiunea de cenzura:

Oare ce ne trebuie? Guvernul sa cada sau alegeri anticipate?
Eu as prefera alegerile anticipate. Cu cota de popularitatea a PDLului in cadere libera , avem sansa ca la alegeri anticipate PDL sa nu intre in Parlament. (nu a fixat besinosul procentul de 10% pentru a intra in Parlament ???) Cu un nou parlament cu opozitia majoritara orice motiune de cenzura a guvernului va trece ca prin branza.
Deci eu vad ca ideal ar fi sa nu treaca motiunea asta, sa fie alegeri anticipate si apoi sa desfiintam guvernul boc.
O suspendare a matelotului se poate face si ea cu un Parlament democrat.
UDMRul va vota cu impotriva motiunii dupa ce basinosul le-a dat o fleica din Ardeal (tinutul secuiesc). Imi pare ca PDlistii vor vota in favoarea motiunii de teama alegerilor anticipate si motiunea de cenzura a guvernului va trece.

Marius Mina said...

SimP, s-ar putea sa nu se ajunga la motiunea de cenzura si sa-l tranteasca Basescu

Syda said...

Elena Udrea: Ma rog la Dumnezeu sa nu ajungem ca Grecia

Eu ma rog ca pensionarii nostri sa aiba pensiile celor din Grecia

George said...

Marius,
cand dai un citat -chiar si in motto-, e bine sa scrii si autorul.

Syda said...

Sa nu uitam ca pe basescu l-a prins revolutia,cum el singur a recunoscut,cu 1.000.000 la CEC si 60.000$,deci acesta este omul care cere sacrificii pensionarilor

Anonymous said...

incediu la Dragonul Rosu soldat cu victime-sa fie o continuare a razboiului Niro/Gheara?

Marius Mina said...

George , numai cineva care a facut scoala ca Udrea , pe puncte, n-ar sti cine este autorul versului de la "motto"

Sibilla said...

Cum văd mufa Băsescului pe sticlă, altceva decât : PIEI SATAN !… nu vreau rosti, trăsnească-l de alcoolic şi trădător de neam şi ţară !!!

Una bucată canalie, Sorinache Frunzăverde, voievodul aidoma securistului de la Anvers, Băsescu, CARE NU E PREŞEDINTELE ROMÂNILOR ci, un cioflingar, CAPO DI TUTTI CAPI, trăsnescă-l, vandalizează şi calcă-n picioare tot ce are chef…
PD-L, partid la putere, face legea, o lege a bunului plac. Legea vine vorba, că-n România sub stăpânirea Băsescului NU MAI EXISTĂ LEGE! Există însă Naşi, Capi. Capo di tutii Capi, desigur, Tr Băsescu. Urmează Capi din judeţe, pardon, feude, voievodate…
Ete-l şi pe Sorinache Frunzăverde, zis “Ayatollahul”, voievod de Caraş-Severino, chitit să vandalizeze tot ce-a mai rămas întreg din judeţ….
TzuicăMan, Frunzăverde, NU se teme nici de Dictatorul Băsescu, iar aşa zisele instituţii ale Statului, fac sluş la uşa * Împărăţiei * mnealui, doar e pretenar cu buldogul… :
Fostul Ministru al Mediului şi Turismului, Frunzăverde, colaborează, impune, dispune şi-are largul concurs al primarilor PD-L la … di tăti. Doar e * Împărat * ce naiba! Ce contează că a reuşit * performanţa * de-a aduce Caraş-Severinul între primele 5 judeţe din România LA SĂRĂCIE ! Afacerile să meargă… cele personale.
http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/26/ayatollahul-frunzaverde-e-chitit-sa-vandalizeze-caras-severinul/

Anonymous said...


100 de miliarde de Euro e doar valoarea curenta a “imprumutului” portocaliu. Daca aceasta suma nu poate fi returnata *astazi*, – si evident ca nu poate – atunci in 30 de ani, datorita doar dobanzii compuse, ea va fi de 3 ori mai mare. 300 miliarde de Euro inseamna, depinzand de rata de schimb, 400 – 450 miliarde de dolari. Adica aproape jumatate de trilion de dolari. Mai adaugati faptul ca ca acest calcul presupune ca teoretic Romania va fi in stare sa returneze banii in transe anuale egale de 13 – 15 miliarde de dolari, pentru fiecare din urmatorii 30 de ani, ceea ce e evident o aberatie. Comisioanele si alte cheltuieli nici nu au intrat la socoteala.

LA ARME, ROMANI! E SINGURA SOLUTIE.

Da D-le Mina, ai citat corect!

“Din zei de-am fi scoboratori,

C-o moarte tot suntem datori!

Totuna e dac-ai murit

Flacau ori mos ingarbovit;

Dar nu-i totuna leu sa mori

Ori caine inlantuit.”

– G Cosbuc