Sunday, June 13, 2010

13 iune '90 - 13 iunie 2010- douazeci de ani , degeaba...

11 comments :

Anonymous said...

Chiar degeaba?

si

De ce?

Iar in final: si de acum incolo?

Bogdan Marinescu said...

4. ASGARI Mehrab, cetăţean iranian, patron al companiei aeriene MIRAVIA, pentru infracţiunile de: spălare de bani (în România, în vederea finanţării unei lovituri de stat la Teheran) -Art.269 C.P.; încălcarea art.35, alin.2. din legea 535/2004, şi a art. 3, lit.k din legea 51/1991; ameninţare - Art.193 C.P.
5. COLDEA Florian, în prezent adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, cu domiciliul ales în Bulevardul Libertăţii nr. 14 D, Bucureşti, pentru încălcarea literei l) a Art.3 din L.51; infracţiunea de favorizare a infractorului - Art.264 alin.1, C.P
6. ŢOCU Vasile, fost comandant adjunct al Aeroportului Otopeni, pentru complicitate la contrabandă cu armament şi aderare la grup terorist organizat
7. CAZACU Aurel, fost director general ROMARM, pentru aceleaşi infracţiuni săvârşite de Ţocu V., dar şi pentru deturnare de fonduri din arsenalul Armatei
Şi complicii celor de mai sus:
1. TĂTARU Vasile, identificat cu BI seria GN nr. 310312
2. ROTARU Ion, identificat cu BI seria BX nr. 045368
3. MOCĂNESCU Coloros Dan, identificat cu BI seria GT nr. 059777
4. STOICA Samoilă, identificat cu BI seria BZ nr. 788568
5. LAPTEŞ Costică, identificat cu BI seria GA nr. 741813
6. NEMŢEANU Gheorghe, identificat cu BI seria DK nr. 388866

Bogdan Marinescu said...

Pentru susţinerea faptică a denunţului penal, înţeleg să pun la dispoziţia DIICOT toate probele incriminatorii pentru făptuitorii cuprinşi în prezentul denunţ – însemnând documente, înregistrări video şi audio, fotografii, declaraţii de martori. Cer de asemenea, fiind vorba despre infracţiuni de încălcare a Siguranţei Naţionale de către înalţi demnitari, să fie audiaţi, ca martori, următorii: dna. Angela Ciurea, fost procuror DIICOT şi dl. Ciprian Nastasiu, fost procuror DIICOT, dl. Dan Voinea, fost proc.şef al Parchetului Militar şi sugerez DIICOT, având în vedere că denunţul penal al subsemnatei îl indică - ca punct central al nucleului de terorism - pe însuşi şeful statului român, să solicite Senatului, conform Constituţiei României care prevede şi această posibilitate, suspendarea din funcţie a numitului Băsescu Traian până la clarificarea situaţiei create.
SIMONA FICA , EXPLOZIV NEWS.

Anonymous said...

Ba Mariuse, Marinescu asta nu este umflatu' ala traseist politic?...
Pai bine draga Marius, iar te compromiti,lasi loc scutitilor de impozit si solzosilor?

Sa fii iubit!...Da arde-i si tu!

Marius Mina said...

Robert Horvath, vrei sa-ti dau cateva adrese de psihiatrii sau o impingi pina intr-acolo incat sa te caut pentru spam?

Bogdan Marinescu said...

Nu e nici Horvath si nu e nici spam.
Denuntul a fost depus la DIICOT de catre Simona Fica.El vine în completarea unui alt denunţ penal, tot pentru încălcarea legii 51/1991, depus vineri la Parchetul General, de către preşedintele Corneliu Vadim Tudor, europarlamentar PRM, şi în care Băsescu Traian este acuzat de genocid.Eu am postat doar denuntul.Articolul complet,inclusiv preambul,il puteti citi aici:
exploziv-news.ro/abc/512-demisia-suspendarea-pucria-bsescu-poate-alege-dintre-primele-dou-variante-dar-cea-de-a-treia-o-stabilete-exploziv-news.html#JOSC_TOP

Bogdan Marinescu said...

E pacat domnule Marius ca nu ati postat tot denuntul.Poate completati postarea mea dupa ce va convingeti ca denuntul e real,citind articolul Simonei de pe blogul dansii.
O zi senina va doresc tuturor.

Bogdan Marinescu said...

Elena Basescu, mezina presedintelui Romaniei, se cazeaza la un hotel din Luxembourg, unde se afla in calitate de europarlamentar. Ridica receptorul catre oficiu si spune:TU-TI-TU-RUM-TU-TU-TU!
Receptionera zice: - Can you repeat that please?
EBA:TU-TI-TU-RUM-TU-TU-TU!
Receptionera il cheama pe administrator pentru ca nu intelege ce spune distinsul europarlamentar.
Nici administratorul nu intelege si-l cheama pe securistul ce o pazeste pe mezina presedintelui.
Acesta, mirat:
- Cum, nu stiti engleza!? Domnisoara a zis clar - two tea to room 222
(doua ceaiuri la camera 222).
------------------------

Doctorul american spune: - La noi, in America, medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu', il transplantam la altu' si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!
Doctorul german raspunde: - E nimica toata; la noi, in Germania , scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!
Doctorul rus spune: - Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!
Se ridica doctorul roman si raspunde: - N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania, am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus prim-ministru si acum toti ne cautam de lucru...
-------------------------

Marius Mina said...

Cand mai ai vreun denunt de publicat mi-l trimiti pe email nu spamuri grupate off topic la fiecare poastarea a mea.

Anonymous said...

Am fost acolo.
Şi pe 13, şi pe 14.
Iunie, 1990.
Am şi povestit.
Acum, însă...
După cum văd eu că se discută, mai e puţin şi-i cerem noi iertare lui Ilici că l-am pus în situaţia neplăcută să-i deranjeze pe mineri, că am sabotat producţia de cărbune a ţării şi că i-am deturnat pe securişti de la misiunile lor de
apărare a avuţiei naţionale pentru a-i ghida pe mineri prin labirintul Universităţii!
Asta da Golaniadă!
Să ne mai mirăm că apare noua tânăra gardă de fier?!
Uşor portocalie, de la rugină?!
Unde ie iluzile mele?
Care le-am avut?!
LFB! NOW!

Anonymous said...

Cu Adrian Năstase PREMIER, Economia României are o şansă! Dar….
Pare că toate-s razna… disperarea românilor se transformă pe zi ce trece-n furie şi pe bună dreptate !
Pe buzele tuturor românilor :
Băsescu – PIEI SATAN !!!
muieruşca Udrea – MARŞ CĂŢEA!!!
Boc – DISPARI , CLOVNULE !
Famiglia PD-L – BANII JOS ŞI VALEA !!!
SINGURA SOLUŢIE : TOŢI ÎN STRADĂ! REVOLUŢIE !! UNITATE înseamnă NU dezbinare…. câţi vor vota Moţiunea, câţi vor trăda… ce v-a fi după episodul Moţiune ?? Un lucru e sigur : MAI AVEM DE TRAS ! Iar căderea guvernului Băsescu-Udrea-Boc, NU e deajuns! Ce şanse ar fi să scăpăm de joavina Băsescu şi muieruşca sa Cocoş-Udrea ? Ştim doar că ŞI DE NOI DEPINDE SCHIMBAREA!
Şi mai ştim că întreaga clasă politică a dezamăgit şi trebuie să-şi revizuiască atitudinea vis a vis de popor ! Aceasta trebuie să le impunem, tuturor, RESPECT faţă de OM !
Cu trogloditul de la Cotroceni, rămâne cum am stabilit : ducă-se unde-o-nţărcat mutu iapa, acest Iudă!! Cu bagaboandă Leana ce i-a luat minţile cu tot ! Evident şi cu mafioţii din dotare!
JOS GUVERNUL BĂSESCU-UDREA-BOC !!! BLESTEMAŢI SĂ FIŢI ! AMIN !!
http://sfinx777.wordpress.com/2010/06/15/singura-solutie-inc-o-revolutie-blestemat-fie-numele-basescu-desteapta-te-romane/