Thursday, June 3, 2010

Doamna si Vagabondul

Cand vagabondul cu tupeu de colector de sapun de pe caldaramul Baii Centrale, o jignea in public pe deputata Alina Ghorghiu, colegii din comisia "Ridzi" s-au transformat din papagali in struti , ba mai grav, o hahalera cu pretentii de salon , Bogdan Olteanu, radea in barba stimulandu-i oligofrenului hormonii de crestere. Rockerul PDL recidiveaza in direct la Stirea Zilei , vomitandu-si fierea umflata de Udrea pe Gabriela Vranceanu Firea. In prezenta a trei barbati de stat care umplu sticla de spume antibasesciene cand adversarul sforaie fara griji la Cotroceni. Daca niciunul n-a avut curaj sa ia atitudine cand o femeie in doliu era umilita de o jagardea penala, va mai intrebati cum ii innoada Basescu , ca pe fulare, la bucata , ori de cate ori intra in contact direct cu ei? . Unii mai au si tupeul sa critice profesorii pentru lipsa de solidaritate in gerva generala. Barbati , barbati politici . 2 lei snopul...

Generalul Pacepa ofera o explicatie halucinanta pentru averea detinuta de tanarul deputat Cristian Boureanu * Tatal sau a descoperit, pe vremea lui Ceausescu, un mare zacamant de aur in Zambia, din care s-au alimentat trei ani conturile Securitatii * Deputatul PSD Filip Georgescu a declarat ca Boureanu senior a facut parte din structurile inalte ale serviciului secret comunist.(A.I.M)

17 comments :

Anonymous said...

Rocker?! Boureanu?! Haida-de!
Manelist de Ferentari, poate, poate!
Şi "i-a atitudine" trebuie corectat: "ia".
Altfel, sigur că da, securist să-ţi dea mămica...
Jegul cu jegul, ce atâta tevatură!
Let's fuck the bastard! Now!
Hai suspendare!
Câte AMR?!

Marius Mina said...

Da Toni, am corectat , merci, se intampla cand dai din degete mai repde

Syda said...

Niste lasi,daca si de asta care isi trateaza barbatia in USA le este frica ,vai de capul lor

Marius Mina said...

Syda, si-a prelungit-o , nu si-a tratat-o ;-)

Anonymous said...

Mie-mi spui?
Repede...
Oricum, nu contează.
Contează să scăpăm!
LFB!

Bogdan Marinescu said...

ULTIMA ORĂ: HOARĂ, PRINS ÎN HORA DOSARULUI DE TERORISM SSID 628/D/P/2005
Actualul secretar de stat MARCEL HOARĂ, apare în decriptarea laptop-ului fostului şef al din OPSPI - Documente Clasificate, asasinat in 2006. ANEXA S-207, BOMBA CARE EXPLODEAZĂ ÎN CAPUL LUI BĂSESCU ŞI AL PEDELISTULUI SĂU!
Simona FICA,04 June 2010
Într-o dezvăluire a Exploziv-News, apărută săptămâna trecută, pe care o puteţi reciti aici: w.exploziv-news.ro/ancheta/478-cinci-mandate-de-ministru-al-transporturilor--asasinarea-efului-direciei-de-informaii-clasificate--cinci-conturi-secrete-cu-bani-din-finanrile-teroriste-.html arătam că, în conformitate cu probele din dosarul penal 628/D/P/2005, întocmit la DIICOT pe numele inculpatului Băsescu Traian, acesta „pe timpul mandatelor de ministru al Transporturilor, a dezvoltat și întreținut, împreună cu cetățeanul rus Bout Viktor, cunoscut ca dealer de armament în zonele de conflict internațional supuse embargoului ONU și NATO, rețeaua de trafic ilegal cu armament atât de proveniență românească cât și străină”. Mai spuneam, de asemenea, că Sorin Crivăț, șeful Documentelor Clasificate din OPSPI, cel care a pus, în 2005, pe masa procurorilor DIICOT toate dovezile ce au stat la baza întocmirii dosarului nr. 628, a fost asasinat, în anul 2006, la ordinul lui Traian Băsescu. Azi a sosit momentul în care ne vom ţine de promisiune şi vom da publicităţii unul dintre elementele decriptate ale ANEXEI S-207, pentru care a şi fost, dealtfel, ucis şeful OPSPI. Printre numele celor implicaţi, cot la cot cu Băsescu, în contrabanda de stat cu tehnică de luptă pentru teroriştii internaţionali, regăsim unul care este în prezent preşedintele Agenţiei Române pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale, cu rang de secretar de stat în Ministerul Economiei, nimeni altul decât pedelistul Marcel Hoară. Le recomandăm celor care încă se mai îndoiesc de veridicitatea dezvăluirilor apărute în Exploziv-News să citească cu mare atenţie rândurile de mai jos, deoarece conţin inclusiv date despre legitimaţiile altor complici ai lui Băsescu, din serviciile secrete, iar Hoară nu e chiar prostănacul pe care l-aţi văzut bătut cu pietre de pensionari săptămâna trecută... Aşadar, să vedem ce înseamnă şi ce conţine ANEXA S-207 din misteriosul dosar 628 (pe care Băsescu îl crede distrus, dar ale cărui fotocopii se află în posesia noastră, a unui ofiţer de rang înalt al SRI şi al unui alt ofiţer superior din DGIA). În dosarul penal Strict Secret de Importanţă Deosebită (SSID) 628/D/P/2005, figureaza şi Anexa S-207, care a stat la întocmirea unui alt dosar celebru - Tigareta 2, iar anexa s-a aflat, cripatată, pe laptop-ul lui Sorin Crivăţ.

Bogdan Marinescu said...

Documentul contine adnotari din registrul de vizitatori la U.M. 0313-SPP ( sediul comandamentului institutiei, instalat in palatul Cotroceni). Conform documentului, „in ziua de 01.04.1998 (cu doua saptamini inainte de producerea asa-zisei operatiuni Tigareta 2), la orele 12.13, in biroul de la Cotroceni al colonelului SPP Trutulescu Gheorghe, apar urmatorii: TRAIAN BASESCU si HOARĂ MARCEL (buletin de identitate, inscris in registrul de intrari, seria BU nr. 141708). (Nota Redactiei: este vorba despre actualul deputat PD-L si secretar de stat la ministerul condus de Videanu, ctitorul de biserici si lingaul de serviciu al lui Basescu Traian)”. Conform aceleasi anexe secrete, „Hoară a fost insotit la Cotroceni (si se vede bine ca a invatat ulterior drumul – n.r.) de urmatorii: Duma Claudiu Octavian (legitimatie SRI seria DO nr. 0271/01.09.1995 ), Bojoga Dan (legitimatie SRI seria BO nr. 0322/01.09.1995), Molnar Dorel (legitimatie SRI seria MO nr. 0459/01.09.1993), Albu Cristina Dorina (tot ofiter SRI) si Radu Gheorghe Catalin (ofiter acoperit SRI - legitimatie acces aeroport international Otopeni seria B nr. R265005). Prezenta zilnica timp de aproape o saptamina, pret de citeva ore bune, a celor mai sus mentionati indica familiarizarea cu un anume gen de activitate si punerea la punct a unui plan de cooperare intre ofiterii (oficiali si acoperiti) ai SRI si cei ai SPP, in vederea indeplinirii unei misiuni. Colonelul Ioan Rusan, seful diviziunii Filaj a SRI a recunoscut ca toti acesti oameni erau subordonatii sai. Si ca unitatea sa a primit si a executat misiuni de sprijinire a SPP (serviciul sau fiind subordonat operativ, pe durata operatiunii, generalului de brigada Mihai Stan - loctiitorul directorului SPP pentru siguranta si protectie informative, fostul loctiitor al lui Virgil Magureanu destituit pentru neglijenta in cazul Berevoiesti ), alaturi de ofiteri din filajul MApN ( subordonat Directiei Informatii Militare), prezenti si ei in operatiunea din noaptea de 16/17.04.1998. Misiunile SRI se limitau la contrafilaj in afara Bazei 90 transport Aerian Otopeni, in timp ce din interiorul acesteia, contrafilajul era realizat de DIA. Asadar, pentru a patrunde in Baza 90, ofiterii SRI aveau nevoie de ofiteri DIA. In acest sens, incepind din data de 03.04.1998, in acelasi registru de intrare la SPP, grupului Hoara de la SRI i se alatura si locotentul colonel MApN Radici Francisc (legitimat cu B.I. seria BD nr. 241548 ), seful compartimentului Filaj din DIA”, se spune in ANEXA S-207.

Bogdan Marinescu said...

Demn de amintit faptul ca, dupa alegerile prezidentiale din 2004, cistigate de Traian Basescu, Radici a fost avansat general si numit sef al DIA. Potrivit aceluiasi DOCUMENT, „acest tip de cooperare (data de dinainte de 1989) era solicitata de MApN numai in cazul transporturilor speciale avind ca marfa arme romanesti destinate zonelor de conflict militar, supus embargoului international”. Citind biografia lui HOARĂ MARCEL, se observa ca, fix din aprilie 1998, activitatea sa total obscura, ia o turnura spectaculoasa in sensul ca din profesorul de istorie la scoala generala nr.3 din Motru (promotie 1995 a unei universitati particulare din Sibiu) care era pana atunci (sub umbrela profesorasului neinsemnat se ascundea de fapt un maior SRI, adevarata profesie a lui Hoara), este catapultat direct la Bucuresti intr-o functie de conducere la ministerul Economiei si Finantelor, unde se cerea pregatire economica. Daca rolul SRI-ului este acela de a promova neanderthalieni marca Marcel Hoara, de ce sa ne mai miram ca un ofiter DIE cam dus cu pluta precum Traian Basescu a ajuns presedinte si s-a inconjurat numai de “acoperiti” ca si el? „Acoperiti” pe care Exploziv-News va continua sa-i deconspire in urmatoarele episoade ale DOSARULUI PENAL Strict Secret de Importanţă Deosebită (SSID) 628/D/P/2005. In ceea ce priveste ANEXA S-207, in fapt documente criptate aflate pe laptop-ul fostului sef de la Documente Clasificate, anexa pe care Basescu n-a reusit sa puna mana, asasinandu-l inutil pe Sorin Crivat, vom continua sa prezentam, in numerele viitoare, si alte amanunte...

I. Albu said...

Marius,
te respect. Esti din putinii autori de bloguri cu scriere constanta.
Constant penibila.

Shadow said...

@Marius

"mucii in freza" nu a fost si nu are nimic din ceea ce inseamna rocker.

Marius Mina said...

Albule, esti liber sa -ti vezi de drum, Nu mai e mult si va izbiti in bariera.

Marius Mina said...

Shadow, muci in freza rock and roll

nina said...

Semeni cu mama ta.
Leit.

Teo Negura said...

Eu lucrez in presa, dar nu mi-as fi permis sa folosesc, nu in ochii atator oameni, un asemenea limbaj, precum cel folosit de o jurnalista premiata, am inteles. Sigur ca Boureanu e un limbric nenorocit, dar o spun aici, nu in direct, pentru ca ma descalific. Sau i-o spun lui intre patru ochi.
Pot intelege ca GVF, surescitata, enervata de infantilismul grobian al boului de balta a suferit un puseu de tensiune, dar din pacate pentru ea, si-a pierdut luciditatea, a derapat grav, aducand de fapt prejudicii si imaginii ei, si postului de televiziune unde lucreaza. Ma intreb daca Razvan Dumitrescu, al carui fan nu sunt, sa se-nteleaga, ar fi facut totusi eroarea asta…

nicole said...

Teo, cred ca e greu sa rezisti si sa le vorbesti frumos pedeleprelor. Nu uita ca hoara era sa fie pocnit de Victor Ciutacu intr-o emisiune. Ar fi meritat din plin si boureanu si hoara.
Unde ii gaseste basescu pe cretinii astia?!!!

Moshu said...

Nu-i cauta.
Apar ei, ca ...pe .criza asta, multzi au ramas pe linga caruta, iar la ODL e superoferta.
Nasol e ca dupa testarea -inversa, se califica numai ..loazele

Moshu said...

Eu am vazut in direct si m-am mirat ca nu au intervenit si ceilaltzi 3.
Cinstit sa fiu, mi-a fost cam teama ca il pocneste Orban.