Tuesday, June 15, 2010

Lista lichelelor criptofascistoide care condamna Romania la moarte

Lista nominala aici : http://www.lista-rusinii.com/


197 de parlamentari ai PDL, UDMR, UNPR au votat pentru genocidul programat de schizofrenicul piroman de la Cotroceni .

23 comments :

Anonymous said...

Nu vor scapa.

SimP said...

Avem poze, avem nume si avem un precedent la Targoviste. Ce mai asteptam. Aliniati la zid si FOOOC!
Au murit oameni la Revolutie pentru ca aceste lichele sa se cocote in parlament si sa voteze un genocid "necesar" izvorat dintr-o minte bolnava? Masurile de austeritate impotriva populatiei NU SUNT NECESARE! Sa impuna masuri de austeritate impotriva porcilor care fac averi din cotracte cu statul platite cu banii FMIului!
LA ZID CU TOTI! CE MAI ASTEPTATI?

Anonymous said...

Marius, iti spun ce i-am mai spus cuiva...

Cinci milioane l-au votat. Desi aveau toate dovezile necesare.

Daca nu merge cu vorba buna, poate durerea din buzunar ii va convinge.

Si, asa cum spune cineva mai sus, asteptam cu interes luna decembrie....

Matilda said...

Ticăloşii au primit o gură de oxigen de la acoliţii lor. Să vedem cît le ajunge. Sper să nu apuce Ignatul.

Marius Mina said...

Si eu astept toamna, sa cada frunzele si sa vina facturile

Anonymous said...

Mortua est.
Groapa comună e săpată, corpurile le-au intrat în putrefacţie, coliva e pusă la fiert.
Nenorocirea e că groparii au intrat în cârciumă, şi, până nu-şi beau toţi banii din avans, nu ies de-acolo!
Aşteaptă lichidarea!
LFB! Hai odată!

Marius Mina said...

Mai spre toamna Toni, sau poate chiar mai devreme...

Anonymous said...

APEL CATRE SECURITATE !
Nu am nici-o simpatie pentru aceasta organizatie ci dimpotriva. Am scapat de infernala ancheta securitatii dupa un an jumate de an fiind invinuit de inalta tradare, pentru transmiterea in occident a unui material filmat despre Ceausescu. Imediat dupa terminarea facultatii am fost trimis sa fac un film la Scornicesti . In sat a avut loc o nunta unde unde Ceausescu a vorbit in fata unor tovatasi despre .....o bomba atomica. Am scapat cu viata printr-o scrisoare adresata de Presedintele SUA. Carter.
In ancheta ( securitatea era divizata din 1977 ) am cunoscut " securisti buni " care au incercat sa-mi salveze viata " si cei rai " care se pregateu sa-mi puna streangul pe gat. Cu alte cuvinte am cunoscut securitatea pe pielea mea atat la figurat cat mai ales la propriu.
Cu toate acestea ma simt moral obligat sa spun doua mari adevaruri, fara de care socitatea romaneasca nu poate merge inainte,
- Securitatea a reusit sa cuprinda cu anumite exceptii elita societatii romanesti. Fiecare valoare a cestei tari a avut intr-un fel sau altu relatii cu securitata. Acest lucru sa intamplat atat in Germania lui Hitler sau Rusia lui Stalin.
- Securitatea a fost elementul hotarator in caderea si lichidarea lui Ceausescu.
In aceste zile istoria se repeta, Basecu ca si Ceausescu a declarat razboi
poporului roman. Asistam la o atmosfera prerevolutionara asemanatoare cu cea din ...1989.
In serviciile romanesti se gasesc oameni de tote felurile....Gasim patroti si oportunisti, oameni tineri care nu au cunoscut comunismul alaturi de " vechea garda care are sansa de a-si sterge pacatele.
Cunosc de la sursa faptul ca " securistii " sunt nemultumiti de faptul ca nu sunt lasati sa-si faca datoria devenind un fel de garda pretoriana a clicii Basescu.
In concluzie ma adresez fiecarui om de bine din servicille romanesti sa arate demnitate si sa se alature poporului mereu jignit si acum infometat, exact ca in... 1989. .Cetateni acestei tari va vor recunoscatori si va vor strange mainile mainile iar copii vostrii vor fi mandrii de voi ! Dumnezeu sa va ajuta sa gasiti calea cea dreapta .

Robert Horvath DEVA
Cineast- New York

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

marin said...

Robert,

ai stiut sa te discreditezi singur.

Anonymous said...

Lista ruşinii – Groparii Romaniei! Printre ei finii * Ayatolahului * Frunzăverde! RUŞINE !!!
Viermii cărăşeni care au votat pentru tăierea pensiilor , ÎMPOTRIVA Moţiunii : Secăşan ( medic, fratelo de Lojă cu Sorinache ), finul voievodului Frunzesky – Valentin Rusu, fost pe la drumuri şi poduri pe care le-a făcut franjuri şi Mihai Radan, hrvatska, reprezentantul croaţilor, bazinul caraşovenesc ! Dumnezeu să NU îi ierte !!!
http://sfinx777.wordpress.com/2010/06/16/lista-rusinii-groparii-romaniei-printre-ei-finii-ayatolahului-frunzaverde-rusine/

all,
Urmaţi-mi exemplul şi afişaţi nemernicii peste tot ! Pentru ca românii să fie informaţi, să-i cunoască pe tartori, pe mizerabili !!

Anonymous said...

MARIN
OPINIA DUMNEAVOASTRA ESTE IMPORTANTA.
TOTUSI ASTEPT EXPLICATII.
UNDE ESTE UN NEADEVAR ? SI DE CE MA DISCREDITEZ
SINGUR ?

Payday loans said...

Wow, one of the best read posts so far.

Anonymous said...

Ne convine sau nu ne convine, trebuie cu totii sa admitem ca romanii isi merita soarta. Nu toti, fireste, dar o majoritate covarsitoare dintre noi.
Fara masa asta de sobolani fanarioti, canalia securista si cancerul metastazat regenerat de nemernic era demult sterilizat. Ce bine ne-a mai cunoscut nenea Iancu! Parca a avut saracu' o presimtire sa moara la Berlin, departe de tara lui.
Va urez stimati compatrioti minte si putere de munca, sa puteti plati cele 300..400 miliarde de dolari (150 datoria actuala, restul dobanda pe 30 de ani) in care v-a bagat criminalul chiar si prostia voastra. Si continuati tot asa sa va stergeti resemnati flegma pe care v-a intins-o pe fata canalia si restauratia sa securista. Succesuri, baieti. Totusi cred ca aveti dreptate D-le Mina & Co., ca o slaba consolare, pe criminalul chior il va paste streangul de indata ce incep sa soseasca facturile!

Anonymous said...

Sunteti de-a dreptul fiorosi, baieti - ca inteligenta, ma refer. Iar dl. Mina e de-a dreptul hilar, cu lista asta (pe care am vazut-o si la altii, deci nu-i chestie originala).
Ca suporter al lui Boc, am si eu cateva nelamuriri ardelenesti: a venit cineva cu o alta solutie? Si nu imi recitati poezia rezervei valutare - orice minim cunoscator al mecanismelor financiare stie ca asta ar genera o "cadere" a monedei nationale si inflatie. In afara de invective, stie Crin al Dvs. altceva? El vrea sa guverneze - el??? Tariceanu n-are nici o remuscare pentru "cresterea" economica din 2007-2008, realizata din banii trimisi acasa de sarmanii expatriati si din servicii? Boc e criminal? Voi, astia, bloagerii, aveti solutii? Ticalosi, da. Dar ticalosii se numesc Nastase, Tanasescu, Vosganian, Tariceanu, Remes s.a.m.d. PDL-ul are bubele sale - asta nu-i una dintre ele.

Anonymous said...

@Anonymous - relaxant de citit, exact ca Romania Mare. Dar datoria externa a Romaniei este de 64 miliarde de euro. In rest, numai de bine. Si de mila.

SimP said...

" Boc e criminal? Voi, astia, bloagerii, aveti solutii? "

Da, avem O SOLUTIE: pentru boc avem un mini-glont... respectam proportiile.
Criminal e putin spus. Criminal in serie e poate mai aproape de adevar (la propriu , nu la figurat).

Brad said...

@SimP
cool chestia cu mini-glontul ...cam acra, dar cool rau de tot ...
***
...din nefericire, suntem parte a unui popor care intelege numai de argumentele stomacului si a banilor de medicamente ... daca ai in vedere piramida maslow-iana, este o tragedie ...

Brad said...

Solutii ?!
...pai sunt cunoscute, spuse, repetate ...putem copia si de la vecinii unguri si, in plus, am putea desfiinta Min Turismului impreuna cu incompetenta aferenta ...

Marius Mina said...

mcgigi- prostia e virtutea care va caracterizeaza la snop.
Ia-ti Bocu' si Udrea si da-i bice cat mai aveti timp.

Bogdan Marinescu said...

@Marius Mina
Excelent!L-ai servit cu sec şi la obiect pe cipatul @mcgigi.Totuşi mă îndoiesc că are vreun efect asupra lui.Aşa sunt toţi cipaţii.Ei ştiu una şi bună "Să trăiască Zeeeuuusssss", şi-n rest sunt găunoşi,nimici şi nimenici.

Anonymous said...

si totusi, chiar nu este nimeni in romania care sa-l impuste pe basescu?????????????

Bercovicianu said...

ba da, d-na Elena Udrea, printesa blonda

Anonymous said...

"Criptofascisotide"?Poate CRIPTOFASCISTOIDE,oricum ce mai conteaza.
Ana Pauker ar fi invidioasa pe tine,Mariusica,ai capcompasul pe cursul stabilit,bolsevismul si lupata de clasa.
Nu poti fi un jurnalist normal daca vii cu asemenea titlu.