Thursday, June 17, 2010

Parlamentarii PDL injurati pe strada

Un parlamentar PDL de Iaşi a fost dat jos din taxi de şoferul care l-a recunoscut. Conducătorul auto n-a mai vrut să-l transporte pe parlamentarul puterii, a oprit maşina şi i-a spus acestuia să coboare, insotindu-l de urări "de bine”. Un alt parlamentar a fost înjurat, pe când scotea bani de la un bancomat, după ce a fost identificat ca făcând parte din PDL. Chiar şi Emil Boc, deşi a recunoscut că nu prea mai are legături cu populaţia, a început să fie îngrijorat după ce a observat că oamenii îi arată pumnul, când îi recunosc maşina. Toate astea au fost spuse în întâlnirile pe care Boc le-a avut cu aleşii.
Pare incredibil dar parlamentarilor puterii a început să le fie frică de contactul direct cu alegătorii. Diverşi aleşi au început să aibă probleme în colegiile lor, de când cu reducerea pensiilor şi salariilor. Cazul parlamentarului de Iaşi este, de departe cel mai spumos, chiar dacă unii colegi i-au pus la îndoială spusele după ce acesta şi-a povestit păţania.

Cel cu bancometul a relatat că, oamenii care l-au recunoscut, i-au reproşat că fură banii poporului, iar o distinsă doamnă s-a plâns că a fost făcută mincinoasă, pe stradă. Cazurile de înjurături pe stradă, nici nu se mai pun la număr.

În faţa plângerilor parlamentărilor, Emil Boc a spus că-i înţelege şi că, deşi el nu mai are contact direct cu populaţia, a început să observe că oamenii ridica pumnul la el, când îi recunosc maşina.

Pe acest fond de spaimă şi supărare pe guvern va avea loc întâlnirea de la Snagov, care se anunţa foarte tensionată. Parlamentării au scăpat guvernul de moţiune, dar acum vor ca şi membrii cabinetului să stea să simtă revărsarea de ură pe care o simt ei, din partea populaţiei.

Corina Dragotescu -Impactnews

6 comments :

nicole said...

Il provoc pe basea sa iasa intre oameni sa afle cat de mult il iubeste poporul... Parca se considera puternic si curajos.

sandman said...

In locul taximetristului ii dadeam un sut in cur jigodiei.

Anonymous said...

bine bine
dar o piatra nimeni nu are curaj si s-o trimita drept in capul pedeleilor?
iar pentru bazarica un glonte ar fi mai nimerit.
pariu ca nu va plange nimenji dupa pedeleii morti la datorie?

alex.dumitrascu said...

E prea tarziu, nu mai are nevoie de popor, nu se mai "intoarce spre popor".
Il calareste deja.

Gabi said...

Agitatul asta de semneaza cu Anonymous, nu este Horvath?

lucia said...

in campanie electorala le’as interzice pretendentilor sa se adreseze multimii, fie pe sticla, fie in piata. le’as interzice cumpararea ’sufletelor’ cu o briketa, floare, ulei etc. iar campania sa tina vreo 4 ani….