Wednesday, August 18, 2010

Blaga catre Udrea: “Sa va fereasca Dumnezeu sa incep sa vorbesc si eu tot ce stiu despre voi!”

Sedinta de azi noapte a Biroului de Conducere al PDL, care a tinut vreo 6 ore, s-a incheiat, dupa o asezare colectiva a poalelor in cap, cu o … cum sa-i zic sa nu fie pasibil de sanctiune a la Olguta Vasilescu… o ridicare a degetului mijlociu in directia Baselului.
Pe scurt, dupa ce Sulfina s-a dat cu posteriorul de pamint ca trebuie sa fie schimbati din functii alde Boc, Videanu, Berceanu si Blaga, si dupa ce Ghita Falca, Cezar Preda si chiar si sefa lor de trib, Elena Udrea, i-au tinut isonul, Blaga a deschis gura si a inceput sa urle. “Sa va fereasca Dumnezeu sa incep sa vorbesc si eu, sa m-a puc sa spun tot ce stiu despre voi!”. (http://www.realitateamea.ro/2010/08/blaga-catre-udrea-si-gasca-sa-va-fereasca-dumnezeu-sa-incep-sa-vorbesc-si-eu-tot-ce-stiu-despre-voi.html)

8 comments :

Brad said...

Cand sabia este reintrodusa in teaca, adversarul trebui sa fie mort ! ...Bushido ...
So, daca Blaga a vorbit serios, atunci tre' sa ia in calcul un eventual accident sau o excursie marca Hoffa ...
Cred ca va ramane si in urmatorul guvern - traim in gradina carpatica, unde totul se negociaza ...
Ha, de ce nu m-am nascut portorican, oare ?!

Matilda said...

De-a lungul anilor, Blaga a " colectionat" multe dosare, despre foarte multi colegi de-ai sai. De aceea vechii lideri ai PD tac, stiu ei de ce. Pe cand "noua clasa politica" a lui Basescu se amageste ca este intangibila. Eroare ! Blaga este un fel de Hrebenciuc al PDL.

Brad said...

@Matilda
... colectionarea dosarelor este un joc politic national; toti au dosare despre fiecare, singura problema fiind accesul la informatie - fostii guvernanti (fsn/psd) sunt blindati ...aceasta ar fi o explicatie pentru faptul ca la confruntarea finala geoana-basel, nu s-a discutat despre dosare ca flota, hayssam, casa din mihaileanu - sunt probleme "comune" si guvernantilor si celor din opozitie ,,,mai putin PNL-ului.

Doar Libertate said...

Deci in concluzie de acest partid se va alege praful si pulberea din punct de vedere politic :)

Anonymous said...

domnule Marius va rog foarte mult ce mai stiti despre Serviciul Secret de pe Internet al Elenei Udrea criminal de activ pe ziare.com.Mai mult decat atat pe Inernet circula deja parerea ca-n spatele crimei de la Maternitatea Giulesti s-ar afla tocmai angajatii lui Udrea Elena de acest crimianl Serviciu secret de pe internet.Este clar ca Vasile blaga stie despre mana criminala care a dus la arderea de vii ai bebelusilor.

Anonymous said...

Nenorociti ! Oricum cele mai tari dezvaluiri sunt cele cu Codrin Stefanescu. A intrecut un scenariu bun de film. dar n-am inteles de ce le-ai sters? sper ca nu te-a cumparat mai ales ca nu pari nici genul de om care sa se sperie nici unul care sa scrie pt bani.

alex.dumitrasu said...

De chestia asta apocaliptica ce zici?

http://financiar-imobiliar.guvernarea.ro/forum/viewtopic.php?t=803


Si asta tocmai in ziua in care Vladescu zice ca i-a crescut pib cu...0.3%

Anonymous said...

Pe 03 iulie a.c., delegatii filialelor de sustinere a legii COJOCARU, l-au desemnat pe Dr Constantin Cojocaru sa constituie Partidul Poporului, diversiunile mass-media sunt moneda curenta, ar fi cazul sa va informati inainte de a emite ''aberatii'' la adresa publicului.
Documentati-va :
Proiect Dr. Constantin Cojocaru Situatia reala, documentare, expuneri, program-proiect, doctrina, organizare, desfasurare
http://www.universulromanesc.com/forumdisplay.php?f=223