Wednesday, September 22, 2010

Opozitia de catifea intre complicitate si impotenta

Motto: "Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac"

Cine ar fi crezut ca frauda pe fata la votul pe Legea Pensiilor se va termina intr-un fas incarcat de penibil? Ce alt motiv mai bun , dupa ce o tara intreaga a fost martora la transformarea Legislativului Romaniei intr-un bordel patronat cu talent de Roberta Anastase si clanul basesculist? Mai exista cineva care isi pune sperante intr-un vot democratic si corect in republica infractionala Romania? Va mintiti singuri si ne infundati si pe noi in starea de promiscuitate politica in care , cel putin, lasati impresia ca va complaceti.
Concursul de inselaciuni pe banda rulanta este mult prea concentrat ca sa mai pot atribui cuiva beneficiul dubiului sau lipsa de maturitate politica. Cred din ce in ce mai mult ca impotenta a devenit in ultimii douazeci de ani o stare normala de fapt in politicul romanesc. Continuam sa ne jucam de-a politica lasand loc de manevra unei scursori in puterfactie care prin talharie si inselaciune a reusit sa pentreze cele mai inalte sfere ale structurilor Statului Roman. Traim agonia unui regim paralizat de impostura si crima organizata , un regim distrofic cu trasaturi mafiote gata oricand sa sacrifice 20 de milioane de romani pentru mofturile si avantajele sale personale.
V-au manevrat fara probleme in fiecare moment important , incepand cu 6 decembrie cursul istoriei s-a modificat radical. Puterea totala este in mainile unor infractori dovediti si cel mai probabil, va mai trece apa pe Dambovita pina cand furia multimii disperate le va forta iesirea din scena pe usa din spate , catre elicopter .
Nu miscarile sindicale si liderii lor corupti sau santajati vor fi cei in masura sa administreze antidotul la dezastrul in care ne-au aruncat leprele, ci forta reala a strazii care mocneste catre momentul inevitabil al exploziei.
Am asistat astazi la un spectacol penibil comentat la fel de penibil de cei care mai au inca pretentia de a fi considerati formatori de opinie. La incercari timide de revolta, partial manevrate din umbra de paraziti ai puterii care au intentionat sa compromita jandarmii si fortele de ordine. Sperau mintile bolnave aflate in competitie interna de partid, sa reuseasca indepartarea din joc a lui Blaga, singurul ramas inca neatins de furia Udrei .Nu le-a iesit combinatia, niciun mort, ranit sau salvari la cadru.
Ce face Opozitia atunci cand situatia ii permite un spectru foarte larg de manevra ? Miorlaie pe sticla prin vocea inegalabilului Victor Ponta, dupa ce in prealabil, isi ceruse scuze telefonic de la Basescu .
Vom face si vom drege pina cand, Basescu ajuns la fundul sacului de solutii salvatoare, va impune un nou val de arestari preventive din care nu vor lipsi nume cu notorietate , atat din presa cat si din politic sau mediul de business. Pe unii preocupa mai mult "neutralizarea internetului" decat neutralizarea lui Basescu.
Am inteles ca teapa luata la votul pentru judecatorii CCR se datoreaza unei "rupturi de ritm" ,frauda din 15 septembrie , lipsei opozitiei retrase in semn de protest. Inactiunea si forta de reactie rapida necesara mentinerii credibilitatii in ochii disperati ai opiniei publice va obliga sa accesati butonul de avarie si sa parasiti in bloc, pe termen nelimitat Parlamentul . Greva Parlamentara necesita inainte de toate, sange in vene si vointa politica. Nu asteptati votul negativ cand o alternativa curajoasa este quasi inexistenta. Cu guverne din umbra si critici pe sticla nesuplimentate cu masuri de forta, aveti toate sansele sa obtineti ceea ce ne dorim mai putin, mentinerea la putere a regimului canibal , cosmetizat cu tradatori si lichele , de care niciun partid nu duce lipsa . Votul fraudat din 15 septembrie a demonstrat inca odata , daca mai era cazul, cum a ajuns Basescu presedinte pentru a doua oara si cum, fara mari eforturi, Udrea poate deveni presedinte si Zeus Alcoolicus o copie schimonisita a lui Putin.
Dar unde nu e nici D-zeu nu cere.

8 comments :

Dramoleta said...

Perfect punctat. Suntem niste dobitoci!

Garcia Muerte said...

Pacat de iluziile noastre. Eu chiar credeam ca Romania a avut o sansa reala de a scapa de ratatii astia din PD cand colo Opozitia face trocuri cu Puterea. Pute rau de tot tara asta.

Marius Mina said...

Garcia Muerte- Mai grav , nu face nimic.

Anonymous said...

Mariuse, macar stii cum se masoara "impotentza"?...Pai daca nu, de ce-ti dai cu parerea, mai baiete!...Ca numa, numa ce te provoc!...Ai curaju', sau vii tot cu ala de la "pariu" anterior?...Nu zau, pe bune te-ntreb, ca deja m-ai provocat!...Te prinzi, sau nu?...

Anonymous said...

Ba "Garcia", na ca era sa zic "MARCHEZ" , DA VAZ CA ESTI TOTAL "MUERTE"(CA TOT VINE DE LA MUIE),DA VA ZIC ASA, dac simtzitziti ca tzara nu se trezeste, mai intrebatzi-va naiba (Doamne iarta-ma!), da voi "trejii", mai ciupiti-va oleaca de obraz, poate ca la voi este problema!...Este o cestie elementara, da bun simtz, il avetzi sau nu!...Ca pana la urma, asta-i intrebarea, bai oameni buni(atunci cand v-atzi nascut, c-acu suntetzi...ai mama voastra!)...

Anonymous said...

Mariuse,daca (Doamne fereste!), nu ma dascurc eu cu Olgutza, te rog frunos, multzumeste-o tu pa Alinutza, desi te urasca pentru asta,c-as prefera eu cu Alinutza, si tu "spala-te pe cap" cu Olgutza, c-ai vazut ce "bulane"-arata pe TV-uri!...Ba tata, d-alea da te baga-n boala,a nu-ti mai revii,imediat...Ca mie(nu stiu tie cum ti-e,da te rog sa ma crezi ca nu mai pot sa dorm,asa bine cum dormeamm inainte s-o vad la TV realitatea),mi-aduce-aminte de tinerescul "La umeri craci"...Aolioooooo, ce vremuri da glorie, ca parc-as mai incerca odata da cateva ori!...Bine , tinere, daca-mi dai voie!

Marius Mina said...

anonymus te-ai nascut si tot asa dai coltul...mai baiete

Anonymous said...

Alegerile sunt fraudate in Romania? Nuuu, e Vadim nebun!