Sunday, October 17, 2010

Aripa Europeana a Clubului Bilderberg la Bucuresti intre 15-17 Octombrie

Trilaterala Europeana, o aripa a grupului Bilderberg infiintata in 1973 de David Rockefeller, un club al elitelor pe care organizatorii şi participanţii de oriunde nu-l doresc reflectat în mass-media, chiar se bucură când el trece neobservat, precum pare a se întampla şi în presa romaneasca. Mugur Isarescu si Mihai Tanasescu membri in Comisia Trilaterala. Au mai fost prezenti printre altii, Adrian Severin, Lucian Croitoru, Daniel Daianu, Catalin Predoiu, Adriean Videanu si Emil Boc - o parte dintre invitatii la evenimentul desfasurat la Ateneul Roman si la Cafe Athenee Palace Hilton Emil Boc a fost si el invitat la o cafea cu membrii trilateralei. Puterea reală a celor prezenţi în aceste zile la Bucureşti este, poate, mai mare decât a şefilor de state şi de guverne, aleşi sau numiţi în funcţii vremelnice şi perisabile. Este Puterea din umbra care vegheaza la tot ce misca in plan economic, politic si militar . "The Main Brain" aflat in umbra puterilor locale trecatoare, hotaraste si dispune schimbările majore de trend în centrele de putere nationale, regionale sau mondiale, vor decide caile pe care le urmeaza Europa , pe termen scurt, mediu si lung.



Basescu si Boc s-au intalnit in mare secret cu membri ai Trilateralei

3 comments :

Anonymous said...

Trilaterala asta nu stie ce imprevizibil de furios este poporul roman cand i-a ajuns cutitul la os. Bine, deocamdata nu i-a ajuns!
R.L.

Itzic Baseanu said...

Mariuse, ai vazut ca Severin avea "Lista" la el, a bagat-o sub haina!...Sigur i-a dat-o si lu' Bilderberg asta, sau cum ii zici dumneata!...Auzi, daca nu sunt indiscret, da domnii astia e bugetari toti?...Si noi de ce trebuie sa ne "mandrim" ca ne-au vizitat "bugetarii"?...Sau nu...ca nu se-ntelege din ce-ai postat!...

Marius Mina said...

Baseanule, esti sigur ca nu ti-a bagat-o tie in gura?