Wednesday, February 9, 2011

Sorin Blejnar , Valetul Reginei lui Zeus

Motto: Sa nu pateasca si astia cum au patit altii cu Stefanescu Bachus, l-au batut sa spuna si apoi l-au impuscat sa taca

Explicabila aterizarea unui elicopter avandu-l la bord pe Basescu, in Vama Constanta , la intoarcerea de la Bruxelles. Ce mesaj a transmis , ramane sa aflam din gura vamesilor rugati de presedinte sa spuna adevarul.

Operatiunea "Vama" s-a dovedit a fi o mutare pe cat de neinspirata, pe atat de periculoasa pentru viitorul politic al lui Traian Basescu si al partidului pe care il are in custodie. In momentul in care s-a hotarat sa dea de pamant cu masina de facut bani a PDL, nu stia ca odata introdus batul in cuibul de viespi , tavalugul nu va mai putea fi oprit decat in poarta Cotrocenilor. O miscare benefica insa pentru aripa Blaga care nu va intarzia sa fructifice mingea lejer ridicata la fileu de adversari. Gurile vorbarete din sanul puterii stiu ca in spatele traficului cu tigari, alcool si droguri legale, sunt oameni bine infipti in tortul PDL, tot ele spun ca D-na Udrea nu este nici ea, straina de productivitatea acestor activitati comerciale, altfel de ce ar fi atras-o pe EBA in serparia de pe granita extracomunitara cu Moldova si Serbia. Dupa modelul inspirat din serialul "Tigareta 2"?
Sorin Blejnar(the 2 million euro/month, baby) , omul de incredere al Elenei Udrea, gestionarul sef al banilor proveniti din donatiile saptamanale din zona fierbinte a vamilor, spalatorul de fonduri pentru zile negre al caracatitei, si-a intarit pozitia dupa demisia lui Vasile Blaga de la Interne, preluandu-i o parte din atributinui, printre care si numirea sefilor de vama din teritoriu. ANAF-ul una dintre masinariile de facut bani , controlat din umbra de ministerasa Udrea a colectat din greu . Sacii de cash sunt transferati fara probleme in "off shore" acolo unde Blejnar imparte feliile pe caprarii si conturi cu parola, la adapost de ochiul public. Lucrarea odata inceputa nu se va opri la cei arestati pina in acest moment, sunt prea multi care nu vor accepta sa fie tarati prin paienjenisul justitiei controlate in mare masura de haoticul Zeus. Ei vor vorbi si soarta varfurilor va fi pecetluita. Udrea disperata , Basescu prins in corzi . Mai sunt doar cateva mutari si sahul la Regina va determina tsunamiul . Situatie fara iesire , licuriciul nu doarme , el vegheaza .Nici apa din piscina lui Stelica de la Otopeni nu va mai spala pacatele.
Poate disparitia lui Sorin Blejnar ar fi o solutie paleativa pentru moment. Doar ca Elvetia nu mai acorda de mult azil politic pe motiv penal. Asteptam cu interes Vama Constanta , fieful D-lui Mircea Basescu si Nadlacul finului Gheorghe Falca.

Motto 2: "Nu-i corect să vorbească aşa de mine la câte am făcut eu pentru el! Oricum roata se mai învârte în viaţă , o să-l vadă el pe dracu!". - Vasile Blaga ... l

Ioska Buble (update): Premierul l-a chemat la Guvern(pe Sorin Blejnar) în seara asta după ce prin mijloace specifice s-a aflat că în cadrul audierilor de azi mai mulţi vameşi cu funcţii reţinuţi în cazulreţinerilor dispuse de DNA l-au indicat pe Sorin Blejnar ca beneficiar al multor sume de bani -mită şi colectări.

De asemenea se spune că sunt presiuni şi din partid pentru ca Sorin Blejnar să fie retras uşor... pe motiv că o parte din bani au fost pentru campania "şefului ăl mare". Sunt foarte curios dacă Blejnar va pleca singur sau va fi demis ştiindu-e faptul că şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor nu putea muta sau schimba un om fără acordul şefului ANAF.

Licuriciul nu doarme, el vegheaza si sclipeste din cand in cand, din intuneric.

PS: Daca cineva cu pofta investigativa in instalatie s-ar deplasa in comuna Hobaia si ar sti cum sa convinga satenii sa vorbeasca fara frica, deputatul Pasat s-ar putea alege cu inca vreo 15(cincisprezece) dosare penale pentru bataile administrate taranilor, amenintari, viol de domiciliu si talharie . Ptr 6.7 milioane de metri patrati se munceste din greu..

11 comments :

Anonymous said...

Basescule,ți-a tras-o Blaga!

Syda said...

Băsescu l-a decorat pe Mihai Răzvan Ungureanu cu "Steua României" în grad de Ofiţer

Spera Basescu sa-l scape SIE?

Laura said...

Si voinicul lupta in continuare cu banditii

10 februarie 2011
A.N.A.F.: Vameşii de la Biroul Vamal Constanţa Sud au reţinut
pantofi sport în valoare de 90.000 euro

Mihai said...

Eu sper sa fie asa cum zici tu si toata situatia asta sa nu ia o intorsatura favorabila lui basescu. Ca atunci ne-am ars.

Roxana I. said...

Când îi dăm jos pe-ăştia, vă întoarceţi în ţară? Adică, fifty-fifty, cu dublu drept de vot. :)

Marius Mina said...

Roxana, vorbim prin aprilie despre planuri, adica tot fifty 50

Panait C Panait said...

A stiut Blaga pe ce se bazeaza cand si-a imprumutat vesta antiglont de la Stefan 215.
Bravo Vasile, hai cu avalansa ca nu se mai poate.

Anonymous said...

Asa Dane,tragele-o galbejitilor

Roxana I said...

O lighioană a postat în numele meu chestia cu exilul. Verifică şi tu IP-urile şi când mai intră, pune-o să-şi spună pe numele de aurolac. OK?

Marius Mina said...

Roxana, sunt mii de IP uri, fiecare lighioana pe limba ei piere, cu tot cu Nichipercea.
Vine cutremurul si-i matura , s-au ars rau cu mistocareala de la vama.

Ion de la Chiuiesti said...

Blejnar e "colectorul". E un lucru clar. Ati observat panica ce l-a cuprins in ultimele zile?

L-am "ginit" de la inceputul afacerii:

http://iondelachiuiesti.blogspot.com/2011/02/coruptie-gestapo-dar-si-ingrediente.html