Wednesday, March 2, 2011

Clipe de Foc intre Sorin Ovidiu Vantu si Sebastian Ghita

SOV il acuza pe Sebastian Ghita: "Renuntarea la Oana Stancu si Adrian Ursu e o gafa de tinerel". La randul sau Ghita raspunde : "Unui jucator advers i-am facut un gest nesportiv, cand nu se uita nimeni.Cand s-a uitat arbitrul , el m-a lovit si a fost eliminat"
Dupa prealuarea managementului Realitatii TV de catre Sebastian Ghita, Sorin Ovidiu Vantu s-ar fi asteptat sa poata mentine totusi situatia sub control. Dupa o scurta perioada de acalmie , au aparut si primele semne ca jocul lui Ghita fusese unul bine masurat . Conflictul dintre cei doi "parteneri" a intervenit odata cu scoaterea din grila a emisiunii "Ora de Foc", imediat Vantu l-a sunat pe Ghita sa-i ceara explicatii. Magnatul care asigurase softul pentru victoria PD-L in alegerile europarlamentare din 2008, l-a linistit urgent. "Eu sunt seful , eu decid". Ce nu se stie insa , este razboiul nervilor dintre cei doi care a culminat cu o vizita surpriza a lui SOV la sediul televiziunii care, pina mai ieri, ii apartinuse in totalitate. Ajuns la intrarea Realitatii TV din Casa Presei , Vantu si bodyguarzii au fost blocati sa intre de catre o trupa de mercenari specialzati in recuperari si mici talharii , angajati de Sebastian Ghita. Dupa cateva imbranceli intre oamenii lui Vantu si cei angajati sa-l protejeze pe Sebastian Ghita, Vantu a preferat sa cedeze si sa se intoarca infrant in masina cu care venise. Dupa culoarea evenimentelor se pare ca Basescu si-a pozitionat bine colaboratorii pe tabla de sah. Elena Udrea poate dormi putin mai linistita pentru o perioada. Sponsorul principal al PD-L , Sebastian Ghita, lucreaza pentru ei.
O coincidenta nefericita insa, cei platiti sa apere sediul Realitatii de Sorin Ovidiu Vantu , sunt componenti de baza ai "clanul sportivilor", ciomagarii de serviciu care au bagat in reanimare ofiterii americani talhariti si rupti cu bataia, in vestitul club de noapte "Stars Night". (detalii aici)
Sper ca aceasta informatie sa poata fi utilizata si de catre cei care se dau de ceasul mortii printre necunoscutele care fac obiectul a zeci de dosare penale nerezolvate in cazurile retelei de crima organizata din interiorul "Stars Night". Apropos, clubul a fost inchis cateva zile pentru cercetari si redeschis cu succes, inca un cetatean strain, un englez neinspirat, a avut aceeasi soarta cu americanii . Internele dorm pe Igas, protejandu-l pe Blejnar, serviciile noastre secrete isi vad in continuare de afaceri iar Ambasadei Americane la Bucuresti, i-a scapat din greseala batista pe tambalul instrumentistului de la Cotroceni. Good job Mr. Gitenstein !

PS: Dupa ultimile evolutii ale evenimentelor , caracatita strange randurile si se debaraseaza incet de balast. Cazurile recente demonstreaza ca serviciile , in special DNA, are misiunea de a spala adevaratii capi ai retelelor de crima organizata integrate in structurile statului .
Italianul Antonello Celestini a declarat la Realitatea TV ca avocatul Marius Stancescu - retinut miercuri de DNA in dosarul mitei de 1,8 milioane de euro de la ANAF - i-ar fi propus o intalnire cu seful ANAF, Sorin Blejnar, pentru o discutie despre construirea unei fabrici ilegale de tigari. Planul era ca prin aceasta afacere italianul sa-si recupereze banii pe care urma sa-i dea ca spaga, iar lui Blejnar ar fi urmat sa-i dea un million de euro spaga. “Mi s-a cerut un milion de euro pentru Blejnar”. Interesant cum toate firele infractiunilor se opresc inainte de finalizarea operatiunilor, lasand loc de manevra celor care beneficiaza real de pe urma traficului si evaziunii. Ofiterii sub acoperire insarcinati cu depistarea adevaratelor regine au blocat practic derularea operatiunilor in momentul in care firele atingeau zona fierbinte din varfurile puterii de la Bucuresti. Cacealmaua inghitita de Sorin Ovidu Vantu poate degenera , continuandu-si seria de victime colaterale. Dupa ce a participat alaturi de Dorin Cocos la botezul progeniturii sefului garzii financiare Bucuresti, Cristian Poteras da cu subsemnatul la DNA. Razvan Murgeanu este si el pe lista neagra a blondei . Nici Vasile Blaga nu va scapa probabil de mana lunga a reginei de Plescoi. Daca lasa vreo clipa garda jos.

15 comments :

Dramoleta said...

Nici Andreea Cretulescu nu mai apare de vreo doua zile. Stii ceva?

Anonymous said...

Sa mai apara, trebuie sa fie prelucrata

Marius Mina said...

Dramoleta, se lucreaza din greu la RTV, stie Basescu ce face..;-)

Anonymous said...

Ce ne mai mira,daca acest italian a colaborat cu dna-ul si a avut tehnica de ce nu s-a continuat mergand pe firul mitei,de ce nu l-au lasat sa se intalneasca cu Blejnar,de ce nu s-a mers mai departe,de ce nu s-a facut flagrat,de ce dna-ul a stopat ancheta doar la un anumit nivel?Astia cand or sa pice o sa arda documente si inregistrari mai ceva ca securitatea in 89

Marius Mina said...

Sa nu arda si ei odata cu documentele

danielahope said...

Am aflat ca Andreea si-ar fi dat demisia

Roxana I said...

Eu cred că "e de la ei". :)

Cosmin said...

Vorba lui Teodorescu,astia stiu sa-si atnga telul,astia cunosc directia,incet incet dar sigur Realitatea isi va schimba politica,ziare nu mai sunt,pt a castiga referendumul capitalei asa cum doresc ei,se vor intensifica asa zisele divergente dintre Udrea si Oprescu,Vanghelie consiliat de Gusa nu mai conteza din moment ce va benificia de cele mai mari fonduri din partea ministerului dezvoltarii,ceilalti primari cu exceptia lui Chiliman dar si acesta cu colaboratorii lui corupti si santajabili se va linisti in curand, sunt trecuti de mult de partea Elenei si din multe alte motive printre care :dezbinarea,santajul,frica,disperare dupa castig si grandomania multor ziaristi,analisti si a unora din opozitie, va fi f greu.Din istorie stim ca multe revolte au fost inabusite din aceste motive si in special din lipsa de organizare,tradarilor si slabiciunile liderilor

Itzicbaseanu said...

"dezbinarea,santajul,frica,disperare dupa castig si grandomania multor ziaristi,analisti si a unora din opozitie, va fi f greu"

De fapt ce vrei sa spui cu asta Maruse, asta sunteti voi, va este rusine de ce sunteti?...Chiar vreti sa va sinucideti "eul"...Ia sa va vad, aveti forta, sa va omorati nraul din voi?...

Marius Mina said...

Iztigbaseanu, n-ai vrea tu sa-mi iei putin raul din oase? ;-)

Anonymous said...

A scapat Ghita de procesele cu afaceri cu petrol ? Se stie ca era cercetat ptr. masluirea motorinei si alte falsuri. Dar, a intrat in PD si a scapat, probabil. Primaria Ploiesti este condusa de primar PD iar Ghita face afaceri cu Primaria. O fi si Roberta implicata ?

Anonymous said...

DOCUMENT :BASESCU AGENT RUS
ROBERT HORVATH- CINEAST NEW YORK : LATUL SE STRANGE IN JURUL LUI TRAIAN BASESCU,......, POSTAREA PE BLOGUL INTALNIRE CU DAN VOICULESCU A UNOR DOCUMENTE TERMINALE PENTRU BASESCU. DOCUMENTE DIN ARHIVELE SERVICIULUI SECRET OLANDEZ SI AMERICAN CARE DOVEDESC CA BASESCU A ACTIONAT LA ANVERS CA DUBLU SPION ROMAN SI RUS..A CREIAT O PANICA TOTALA .VOICULESCU A FACUT IN PANTALONI......SI A ORDONAT CENZURAREA COMPLETA SI SUSPENDAREA DEPE BLOG. TOTI SUNT IN CARDASIE ....O APA SI UN PAMANT, ........CONSPIRATIA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN CONTINUA !
DESCHIDETI ROBERT HORVATH DEVA BLOG
http://devanewyork.blogspot.com/

Anonymous said...

Andreea Cretulescu, de care erau ingrijorati postacii Dvs. a aparut ieri, 7.03. Si-a dat cu mucii-n fasole, alaturi de Ciuvica. Sper ca ati urmarit emisiunea - am ras copios.

Hector said...

A scapat Ghita de procesele cu afaceri cu petrol ? Se stie ca era cercetat ptr. masluirea motorinei si alte falsuri. Dar, a intrat in PD si a scapat, probabil. Primaria Ploiesti este condusa de primar PD iar Ghita face afaceri cu Primaria. O fi si Roberta implicata ?

CXoldea said...

De cand conducerea Realitatii TV a fost preluata de tanarul de 32 de ani Sebastian Ghita, imbogatit peste noapte, care poseda foarte curios si enigmatic o avere declarata si estimata de peste 125 de milioane euro, acest post de televiziune incepe sa faca jocul lui Basescu. Din toate informatiile care au aparut pe internet si in presa din Romania se evidentiaza faptul ca acest tanar milionar face afaceri profitabile cu actualul guvern si deci se pare ca s-a intervenit o intelegere cu guvernul Boc de capitulare a acestui post de televiziune si de schimbare a profilului comentariilor anti-Basescu. De altfel, s-a si vazut ca tanarul nostru milionar a facut schimbari radicale de cand el a devenit managerul Realitatii TV. In primul rand, a desfiintat emisiunea Ora de Foc punand pe liber pe cei doi realizatori Adrian Ursu si Oana Stanciu care au adus probe concludente, de-a lungul timpului, de implicarea regimului Basescu-Boc in distrugerea economica a Romaniei si a impunerii unui regim totalitar. Fara a mai comenta si alte actiuni care favorizeaza vadit tendinta acestui individ de a peria tandemul Basescu-Boc, sigur Basescu, si de aceasta data, se pare ca va iesi victorios. Ma intreb : pana cand acest securist criminal va mai dicta in Romania ?