Friday, April 29, 2011

Emil Boc vrea la Cotroceni

Breakingnews: ETNOBOTANOCE S.A , isi pregateste intrarea pe bursa de valori, simbolul de tranzactionare este format din trei litere : EBA

Imparatul Troian i-a promis lui Emil ca-l preface intr-un Lazaroi mai mic daca pierde la ruleta mizand pe 14 negru, simtind cum i se misca ceva sub talpile de la pantofii cu toc inalt, huiduma de Rachitele a cerut protectie sociala si politica plus garantii ferme ca nu va fi avortat ca nea Nelu de la finante. Fetele de la UDMR cauta sa-si vanda urgent virginitatea, la oferta ...
Boc a asigurat delegaţia FMI că România poate ieşi din recesiune.Cei de la FMI i-au recomandat sa nu se grabeasca. Pe De alta parte, Vîntu a declarat in fata organelor de la cercetari banale că Sebastian Ghiţă este doar "o unealtă în mâna Cotroceniului"
"Este o înscenare creată în laboratoarele Cotroceniului. Când am ajuns dimineață la Tribunal, mandatele de arestare erau deja pregătite. Acest puști, Ghiță, este o unealtă a Serviciilor. Luni i-am pregătit și eu o surpriză domnului Traian Băsescu"
Revenind la lucruri mai serioase, singura sansa de supravietuire a lui Emil Boc, dupa infrangerea usturatoare care ii va fi administrata de Blaga, la congresul din 14 mai , este sa preia locul lasat liber de Sebastian Lazaroiu , sluga la Cotroceni.

25 comments :

nicole said...

asteptam surpriza. intre timp boc "se bucura " de aroma de palinka a protectiei... :)))

Alice Brice si Carice said...

Tatal lui Teo Trandafir: "Daca PD-L este un mare cacat, Elena Udrea este motul"
Dr. Ion Uta, medic pediatru in Braila, tatal candidatei PD-L pentru un loc de deputat in Parlamentul Romaniei, se declara impotriva lui Traian Basescu despre care spune ca "a furat flota".

Strull said...

Boc mai scapacumva dar Udrea cu OLAF ul o stramba rau de tot

Buzea said...

Daca Basescu e atat de sfant si le stie pe toate, sa ne spuna si noua cum s-a intamplat accidentul lui Canacheu imediat dupa ce s-a declarat machedonul de partea lui Blaga?

Viviana said...

De cand s-a certat cu Sorin Ovidiu Vantu, Sebi Ghitza a semnat contracte de multe milioane de euro cu D-na Boagiu si Ministerul din dotare

Radu Cristea said...

Fostul sef al lui Basescu , din perioada cand activa la Anvers , Silvian Ionescu, l-a avertizat pe Silviu Prigoana sa nu cumva sa mizeze pe Emil Boc la alegerile pentru sefia PDL pentru ca acesta va pierde in fata lui Vasile Blaga ...

Anonymous said...

Ce e cu Stelica Barna de si-a luat concediu pina dupa congresul PDL?

Anonymous said...

1. Blaga nu va lua bataie. You wanna bet on it?
2. Boc vrea la Cotroceni - ai o scinteie de geniu - insa in fotoliul prim, de prezident. Nu doar consilier. I know what I know .....

Pariez pe Boc 10/1, macar sa-mi scot pirleala, dupa cate belele mi-a adus administratia asta...:P
CC

grig said...

la mintea lui Marius.

Marius Mina said...

@Grig, la mintea lui Boc

Grig said...

marius la mintea lui Boc?

SimP said...

Te pomenesti ca Magureanu l-o dat afara pe boc din apartamentul Partidului Pensionarilor (pensionarii nu-s aia la care boc le-o taiat pensiile?)

Si voi rai mai sunteti! Decat in strada, nu e mai bine la Cotroceni?
lol

Popa said...

Care este diferenta dintre basescu cu dosarul "flota" si vantu cu fni, sau patriciu cu rompetrol? O asemanare e ca toti au fost scosi "basma curata". Unde justitia a actionat corect si unde nu?

Lista profitorilor care au retras bani de la FNI:
* Traian Băsescu - 3,3 miliarde de lei;
* Radu Berceanu - 3,3 miliarde de lei;
* Constantin Dudu Ionescu - 3,3, miliarde de lei;
* Valeriu Stoica - 3,3, miliarde de lei;
* Ioan Avram Muresan- 3,4 miliarde de lei;
* Remus Opris - 3,8 miliarde de lei;
* Ulm Spineanu - 2,2 miliarde de lei;
* Dragos Constantinescu - 2,8 miliarde de lei;
* Nicolae Noica - 4,2 miliarde de lei;
* Emil Boc - 1,5 miliarde de lei s.a.m.d.

TRAIAN BĂSESCU ... a luat bani de la FNI !

Kiatra Neamtul said...

TELENOVELA SOV - INGROAPA - REGIONALIZAREA ROMANIEI si CODUL SCLAVIEI care de maine intra in vigoare...

Sa nu uitam ca MAFIOTII de la F.M.I. sunt in Romania si de maine a intrat in vigoare CODUL SCLAVIEI.
Sa nu uitam ca UDMR a dat ordin sa-l de-a afara pe ARGATUL LAZAROIU , deoarece urmeaza in aceasta saptamana REGIONALIZARE ROMANIEI :
Basescu a batut palma cu autonomistii maghiari !
Presedintele Basescu: Romania vizeaza o autonomie crescuta pentru comunitatile locale, dar nu pe baza de criterii entice.........
Romania vizează acordarea, atat romanilor, cat si minoritătilor, a autonomiei comunitătilor fată de puterea centrală, a declarat, luni, presedintele Traian Băsescu, iar omologul său ungar Pal Schmitt a precizat că a cerut un drept de autodeterminare mai mare pentru Ardeal.
“Toti cetătenii romani au nevoie de autonomie, cresterea nivelului de autonomie către toate comunitătile romanesti este in curs si este un proces care tine in Romania de cativa ani buni. Acum cateva săptămani au fost transferate spitalele odată cu resursele financiare", a declarat seful statului roman, in cadrul conferintei de presă sustinute alături de omologul său maghiar, Pal Schmitt, după discutiile bilaterale de la Bucuresti.
Traian Băsescu a arătat că Romania consideră că a da minoritătilor sansa păstrării culturii, limbii, a obiceiurilor nu este altceva decat o modalitate de a adăuga valori culturale la cultura majoritarilor, ceea ce face o tară mai atractivă si mai puternică.
“Eu am să indemn oamenii de aici să fie cetăteni buni, să respecte regulile, să fie plătitori de impozite corecti si după aceea să ceară astfel de inlesniri despre care a vorbit domnul presedinte: să folosească limba care este aproape de inima lor, să primească in unele teritorii – dacă ne place cuvantul – autonomie", a spus, la randul său, ptresedintele ungar Pal Schmitt.
“Domnul Băsescu a vorbit despre autonomie si a abordat din punct de vedere al subsidiaritătii si in conceptia domniei sale este vorba de regiuni autonome care pot rezolva problema si nu pe criterii etnice. Eu am spus că sunt zone in care trăiesc maghiari, si as dori să se trateze si din acest punct de vedere, dar probabil că intr-o perspectivă vom discuta pe tema asta.
Noi am sprijini cu mare plăcere ca in cele trei judete (populate in majoritate de etnici maghiari-n.r) să existe un drept de autodeterminare mai mare. Dar, desigur, este o răspundere foarte mare", a mai spus seful statului maghiar.
-----------
Si iata cum va arata Romania in curand, mai ales ca din 2013 trebuie trecuta la o noua impartire administrativ teritoriala, conform standardelor UE....
Exista mai multe proiecte in acest sens, dar toate dau curs autonomistilor maghiari.
In prima imagine avem proiectul Comisiei Prezidentiale, iar apoi Proiectul UDMR... (ultima imagine este harta etnica a Romaniei).

Anonymous said...

Vantu e un prost.Cu Elan patron si Ghita manager la Realitatea,Udrea este femeia cea mai fericita.Vantu crede astfel ca o sa fie liber dar o sa faca puscarie cat Cozma

Roxana I said...

Bravo Marius!
I-ai suparat tare pe postacii portocalii!

Marius Mina said...

Cu ce a cumpărat Schwarzemberg, Realitatea? Averea lui e de maxim 50 de milioane de euro, aia din Top 300, în realitate mult mai mică. Numai datoriile RTV sunt de cel putin, 20-30 milioane.

Anonymous said...

Poate a primit de la Boc banii pentru autostrada...

Strull said...

fraierilor!

Anonymous said...

Schwarzemberg inseamna muntele negru sau gaura neagra? :))

SimP said...

Afacerea cu Schwarzenberg demonstreaza doua lucruri:
- Vintu avea nevoie disperata de cash
- Vintu crede ca separarea numelui lui de Realitatea il ajuta.
Dedesubturile afacerii sunt probabil multe. Schwarzenberg nu are destui bani sa cumpere 92% din actiuni.
Daca Vintu a mers iar pe mana amicului Magureanu, e terminat. A facut gafa cu Ghita la recomandarea sarpelui cu ochelari... sper ca nu a mai repetat greseala.
Se pare ca Vintu este intr-un razboi in care nu isi cunoaste adevaratii dusmani deci sansa zero sa invinga.

Blejnar said...

Stie Cezar Preda ceva de Udrea sau o fi pus mana pe caseta de cand blonda facea topless la Vantu pe mosie, in Delta, cu grei PSD

Anonymous said...

bre,
sunt noutati majore in istoria omanirii.
mai scvrie si tu un articol.
nu fi lenes.

Anonymous said...

sau astepti sa scrie urda?
pardon, udrea?

Anonymous said...

:))))))