Thursday, June 30, 2011

Cum s-a legat Vanghelie la cap cu Elena Udrea via Cosmin Gusa


Motto : "Ador tradarea dar detest tradatorii"

Deposedarea lui Marian Vanghelie de sefia organizatiei PSD Bucuresti poate fi interpretata strategic ca a doua actiune importanta din arsenalul tactic pentru inlaturarea regimului Basescu, de la infiintarea USL, pina in acest moment. Vor urma cu siguranta si altele.
De cand relatiile "profesionale" dintre Elena Udrea si Marian Vanghelie au prins un contur considerabil , banii si dosarele au jucat rolurile titulare in povestea cu "Alba ca Zapada" . Scopul principal al racolarii primarului care inca mai este, era sabotarea USL-ului din interior . Pionul cel mai important, calificat prin influenta masiva pe care o avea in targul Bucurestilor , devenise serpentul troian la sanul opozitiei. Toate exercitiile de imagine construite cu grija de consilierul sau personal Cosmin Gusa, fac parte din jocul de glezne imagologic pe care Vanghelie il presta in detrimentul imaginii PSD si, prin simpatie, al intregii opozitii. Saritura din elicopter la nunta buzioana, vizitele lungi si dese, surprinse de unul singur via IPhone in SUA , exhibitionismul laudabil alaturi de consumatoarea numarul unu a tarii. Si toata gama de piruete care au imbalsamat cromatica acestui cavaler exotic .
Cand te simti dus pe brate de personaje expirate moral si dovedite "incorecte politic", sansa de a supravietui rezida in naivitatea liderilor nationali. Cum ulciorul lui Marean a plesnit inainte sa atinga ciutura fantanii , jocul pervers instrumentat de laboratoarele puterii care viza implozia USL inainte de alegeri, s-a spart ca un balon de chewing gum in obrajii incarcati de "foundation" ai reginei Udrea.
Cand esti aplaudat si protejat de Ion Cristoiu , Dan Andronic si alte piese erodate in colaborationism cu puterea, conectate ombilical la robinetul Cotrocenilor , nu ai de ales decat un singur drum , "Valea".
Rolul lui Nichipercea i-a fost incredintat inca dinaintea inceperii campaniei electorale prezidentiale , lui Cosmin Gusa, arlechinul lui Dorin Cocos, insarcinat cu administrarea injectiei letale, candidatului Mircea Geoana , la resedinta lui Vantu.
Dupa alegerea lui Ponta la varful PSD, atacurile lui Gusa s-au intensificat chiar si din pozitia de consilier personal al "ejaculatului"care este. Scandalurile din tabloide directionate pe apropiatii lui Ponta, platite si ordonate de acelasi Gusa. La ordinul cui?
Mircea Geoana avea sa realizeze tarziu ca pierderea alegerilor se datoreaza in mare masura acestui guru fara certificat de inmatriculare . Dupa reusita cu Geoana, misiunea lui Gusa s-a concentrat pe ultimul jucator de esenta capabil sa tradeze la comanda . Sefii de zona, din PSD, care acopereau capitala in ziua votului n-au mai apucat sa-i reproseze lui Vanghelie noncombatul pentru ca au fost sumar excutati .(oamenii sunt dispusi sa depuna marturie)
Selectia s-a facut in functie de greutatea dosarelor cu care putea fi santajat , in compensatie cu sumele uriase care i-ar fi umflat conturile , in cazul unei colaborari fructuoase cu Joitica d'Arc a Fondurilor Europene . Oferta este intr-adevar dificil de refuzat , cati dintre noi ar fi spus nu?
Nu foarte multi.
Tocmai din acest considerent incerc sa acord cateva circumstante atenuante si celor care , in cardasie cu Marian Vanghelie , dezvoltau in underground o activitate discreta pentru sabotarea USL .
Primul pas ar fi fost electoralele locale in care Bucurestiul ar fi fost pus pe tava cu antreuri a PDL . In combinatie ar fi participat forte grele atat din PSD cat si din PNL , la nivelul Capitalei. Sectoarele 2, 3, 4 (unde Piedone si-ar fi pus cu desavarsire valoarea pe piata) si 6 erau ca si vandute , restul era in curs de negociere dar cu sanse stabile . Caderea Bucurestiului , cu sau fara Oprescu, in ghearele aparatului infractional ar fi produs un cutremur in teritoriu capabil sa imprime tradatorilor , forta necesara decapitarii conducerii USL, respectiv Crin Antonescu si Victor Ponta. Obiectivul principal al "insurgentilor".
Din motivele expuse mai sus, consider ca eliminarea lui Vanghelie reprezinta un pas important , vital chiar , in stoparea cangrenei dezvoltate in interiorul Uniunii Social Liberale . Un pas major catre vindecare.
Logica lucrurilor , asa cum se prezinta in acest moment, nu exclude prelungirea operatiunii de dezintoxicare, acolo unde situatia impune astfel de tratamente . Vanghelie nu lucreaza niciodata singur . Aviz mustelor de pe caciula colaboratorilor, interni si externi ....

8 comments :

Anonymous said...

Știe cineva vreun pesedist care a votat cu Băsescu în turul 2 ? :))))

Anonymous said...

lasa vrajala cand u te lasi influientat santajat sau mituit!!!!!!!!

Anonymous said...

Mariuse,cred te-ai lasat influentat de catre Udrea printr-o mituire prin ejaculare.Mariuse tine steagul sus,nu te lasa santajat!!!

Anonymous said...

explica u atunci de ce nu mai scrie de stelica??? sa ne spuna cum i-a inchis gura!!!

Anonymous said...

Cutremur in PD-L
Boc si Boiagiu au refuzat sa o ia pe Udrea la inagurarea statiilor de metrou Pajura si Bazilescu

Anonymous said...

Anonimilor,
toti v-ati strans pe blogu' aista?

Turturica said...

Gusa si Vanghelie, un cupolu de aur, pentru Udrea si Bshinescu ;-)))

sandman said...

eVan Ghelie e din acelasi aluat cu Basexu: era un umil in organizatie pina cind a inceput sa sape. Mai intii pe DIP, apoi pe Oprescu. Dupa aia, l-a facut pe Geoana maimutoi, dar la lins la greu cit a avut mandatul de presedinte PSD. L-a injurat si pe Ponta atunci, dar intre timp "l-a reevaluat". Deci el era veriga slaba, iar laboratoarele (serviciile) PDL l-au "ginit" ca e tocmai bun de manipulat.
Chiar ma intrebam cind il vor da afara pe tiganul ala infumurat.