Tuesday, June 7, 2011

Oamenii lui Blaga executati sumar la ordinul Udrei

(Vocea acuzatorului sef Irinel Cristu - Ms . Petrol Business)
Va pun la dispozitie doar o singura mostra din pledoaria echipei de executanti si executante, trimisi de Elena Udrea sa faca ordine in teritoriu. Dupa Conventia Nationala , toti sustinatorii lui Vasile Blaga care nu pot fi recuperati, pusi la zid si infierati cu manie proletara . Ascultand materialul audio veti retrai momentele '47 cand haita de bolsevici condamna la moarte rezistenta . Printre acuzatorii principali se regasesc nume importante din PDL , caractere de lux care, luati la bucata , ar incarca un portbagaj cu dosare pentru DNA si Procuratura . Trimisa special a Elenei Udrea , Daniela Nicoleta Andreescu, combinator financiar in clanul Udrea Cocos. Capetele de acuzare pentru demiterea lui Bogdan Cantaragiu, au oscilat intre activitati subervsive impotriva oranduirii democrat-liberale, pina la sabotaj al oranduirii portocalii . Cozile de topor angrenate in procesul de executare silita si-au dus la bun sfarsit misiunea de condamnare si anihilare . Singurul aparator al lui Bogdan Cantaragiu, a fost Costica Canacheu, caruia i s-a intrerupt brusc microfonul si a fost trimis la loc de catre audienta deranjata de apelul acestuia la respectarea statutului. Canacheu a fost foarte aproape de linsaj din partea grupului antrenat de Elena Udrea, instigati de Irinel Cristu (Secretar de stat cu bijuterii de 3 milioane de euro). In urma cu cateva saptamani, Mihai Voicu unul dintre fondatorii partidului, fost revolutionar, consilier PDL, la Primaria Generala a Capitalei a fost snopit in bataie de Adrian Caplescu si Chirvasa Daniel, cand a cerut impartialitate in alegerile pentru sefia partidului.
Fostul primar al sectorului 1, Vasile Gherasim, un personaj pe care mafia araba din Bucuresti il alinta cu apelativul "Allah -ul imobiliar", Stefan Pirpilu , deputat angrenat in proiecte de dezvoltare finantate de semnatura Elenei Udrea,( infrastructura pentru Metrou in sectorul 6). Nicoleta Stancu, colaboratoare pe bani publici a maicii Tereza de Plescoi. Ce s-a intamplat la Sectorul 1, se va intampla in toata tara, in mai putin de o luna, toti "inamicii" vor fi decapitati conform instructiunilor de la Cotroceni, via Elena Udrea. Echipa de numaratori si validare a votului pentru demiterea lui Cantaragiu : Caplescu Adrian, Tugurel Cristian si Ana Zvirid .

Irinel Cristu , acuzator sef , din partea Ministerului Economiei :
Printre cele mai virulente discursuri a fost cel al fostului taranist reconvertit la cascaval, Remus Opris .
Citez: "Distinse colege, distinsi colegi, buna seara ! Si permiteti-mi o interventie, sper, scurta.
Intr-un fel inspirata de citatele biblice pe care le-a amintit colegul nostru, domnul deputat Canacheu , in Noul Testament se spune “fericiti aducatorii de pace caci aceia Fiii lui Dumnezeu se vor chema”. Nu scrie, insa, in Biblie cum se vor chema aducatorii de scandal, aducatorii de dezagregari, aducatorii de intrigi, aducatorii de tensiuni. La noi toate astea au purtat un nume: Bogdan Cantaragiu. Toate acestea au fost riscuri la adresa organizatiei si sunt foarte multi colegi care, daca e nevoie, pot depune marturie ca tot ce ati auzit din cele citite de colega noastra Irinel Cristu sunt adevaruri, adevaruri dureroase.
Se mai spune in popor ca tot ce nu te omoara, te intareste. N-a reusit sa ne omoare ca organizatie, asa ca suntem intariti, suntem uniti si sper mai cu experienta in a alege, in a tria valoric oamenii, sper cu mai multa experienta in a ne aprecia intai, de toate, pe noi insine.
Un presedinte de organizatie trebuie sa fie responsabilul cu imaginea publica a organizatiei respective. Prestigiul personalitatii politice, stiti ca este covarsitor, conteaza foarte mult credibilitatea acelui lider pentru ca mesajele care conteaza si ele, sa faca propaganda. Dar sa ne punem intrebarea: este firesc sa nu apari in raport cu opinia publica, este corect sa te ascunzi, este corect sa nu dai piept cu mass-media ? Cred ca prin aceste absente, domnul Bogdan Cantaragiu s-a descalificat ca presedinte al organizatiei noastre.
As mai vrea sa va spun un lucru, vom alege din nou, va trebui sa alegem oameni ai echilibrului, oameni cu un portofoliu de imagine si de credibilitate, oameni care fac cu devotament activitatile politice si care, asa este in politica, uneori e nevoie si de sacrificiu, care se pot chiar sacrifica.
Ei bine, n-au ce sa caute cei care sunt corupti. Ma uitam pe un sondaj de opinie si pe primele doua locuri, ca nevoi ale oamenilor stau problemele de sanatate si problemele economice ale familiei lor, dar pe locul trei este coruptia. Daca liderul este identificat cu coruptia, nu cred ca va mai avea credibilitate mesajul pe care ar putea sa-l puna in valoare public in numele organizatiei. Eu cred, de asemenea, ca experienta pe care am trait-o, ne maturizeaza si ne va da posibilitatea sa alegem bine, sa alegem in folosul nostru.
Si as mai vrea sa spun un lucru, ca ai nevoie de oameni echilibrati. Am mai intalnit, pe ici, pe colo, personalitati dizarmonice, stridente, narcisisti, in sfarsit. Toate aceste aparitii nu sunt aducatoare de voturi si de aceea, sustin ca la intrarea in functia politica, mai ales daca este si publica, fiecare dintre viitorii decidenti sa fie controlati si psihic pentru ca si asta face parte din…..(aplauze).
Cu tot respectul regret ca in seara asta ne-am intalnit pentru un astfel de eveniment, as dori si as propune, totodata, ca urmatoarele noastre intalniri, sa fie dedicate celor doua probleme esentiale care se dezbat acum. Ma refer la Legea Capitalei, care ne intereseaza in mod deosebit si la modificarile constitutionale, pentru ca este un eveniment important ce s-a petrecut, lansarea acelui proiect de amendare a Constitutiei. Acestea sunt lucrurile cu care ar fi trebuit sa ne batem capul si sa fim impreuna pentru a le intelege corect si a le sustine. Viitorul asa trebuie sa fie ! Va multumesc ! "

Mai multe detalii aici: Discurs Remus Opris.doc

47 comments :

Anonymous said...

Opris asta e mare amic cu anturajul lui Ciorbea Victor. Din motive de masonerie, printre altele. A fost, pe vremuri, cand era țărănist, dar este si mai abitir acuma, de actualitate. Faptul ca apartine corului pasarii de la cotroceni nu ma mai mira deloc.
Insa mie nu-mi place asocierea asta. Dar deloc. Ceva putred este aici, sursele liberale confirma......
Sn. Depart de analiza si sinteza a informatiilor.

Anonymous said...

Si cand te gandesti, ca toti astia, pana acum doua saptamani il lingeau in fund pe Cantaragiu

Dudu Opris said...

Mariuse, stie Irinel Cristu de ce lupta, cica ar vrea sa fie sefa la org sect 1 , cu sprijinul lui Udrea si al infractorului Tugurel ;-)

Relu said...

Blaga,Blaga,Blaga!!!

Anonymous said...

Irinel nu lupta,ci scuipa venin.

Marius Mina said...

Doar venin? ;-)) restul inghite?

Laura said...

Daca este asa,bravo Canacheu,bravo Cezar Preda.

Radu Humor said...

Nu era mai breaz Opris nici cand era taranist, dar niciodata nu ma gandeam ca poate fi atat de ticalos ?!
Nu in acest caz, cand are dreptate, in ce-l priveste pe Cantaragiu- o canalie portocalie cum rar se intalneste , ci in privinta orientarii lui politice !
Un batran taranist , coleg de inchiusori cu tastal sau imi spunea inca din 1996 ca el si Norica erau stiuti de corupti, dar ca Seniorul n-a putut sa-i rejecteze :mrgreen:

In rest, n-au decat sa se sfasie intre ei, pana raman cati am botezat eu :roll:

Anonymous said...

ce se sfasie hienele,pai cantaragiu era omul de spaga a lui gherasim cand acesta era primar la sec 1

Urinel Hristu said...

Irinel Cristu (49 de ani), secretar de stat
5 terenuri
3 case şi un apartament
4 maşini, printre care un Jaguar X Type şi o Lancia Ypsilon
Tablouri, obiecte de artă şi bijuterii de 3.000.000 de euro
Conturi bancare de 190.000 de euro
Plasamente în acţiuni de peste 1.000.000 de lei


Mai mult: Secretar de stat cu bijuterii de 3.000.000 € | Libertatea.ro

Anonymous said...

E ! A reaparut Remus Opris !! Si ce veste buna : la PDL!!!
Multe succesuri ii urez. A resusit sa distuga un partid . Deci e de presupus ca cu al doilea va m,erge mai repede !!!
Bizonu'

Bubulina Ciociolina said...

Daniela Nicoleta Andreescu fost consilier de stat la Departamentul Constitutional-Legislativ, coordoneaza Secretariatul General al Guvernului. Incadrata de hotnews la categoria :Securistii lui Basescu (http://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1716998-securistii-lui-basescu.htm)
sau "Căpşunica" lui Cocoş pe filiera Guineea. Daniela Nicoleta Andreescu este o mai veche cunostinta a lui Dorin Cocos, sotul ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea

Salvarea 112 said...

Nicoleta Stancu Sotir sotia lui Sotir Stancu .
RATB, societatea de transport public a Bucurestiului, ii are in CA pe Sotir Stancu, fost secretar de stat la Transporturi, despre care presa a scris ca are si o firma de transport marfa, Saturn SA, si una de consultanta pentru afaceri si management. Sotir a ocupat si functia de director adjunct la Autoritatea Rutiera Romana. SC. ATVROM Extrem SRL

Anonymous said...

Stancu Sotir e omul de furaciune al lui Gheorghe Dobre (fost min la transporturi)

Viviana said...

Nicoleta Stancu Sotir cu sotul, au incins Tipografia Filaret cu afise pentru Udrea

Anonymous said...

mariuse, din banda audio se deduce ca hotii striga hotul ;-))

Sandu said...

O fi Cantaragiu patat,dar astia vad au intrat cu tot in hazna!

varza said...

Cea mai tare e brigada lui Caplescu si Zvirid de la numaratoarea voturilor ;-)))

mama lor de infractori

Un PDL-ist suparat said...

Se confirma ce spui despre Irinel Cristu, cumatra vrea sefia PDL sect. 1.

Marius Mina said...

Are nevoie Tugurel de sponsori, el cu haita de banditi si Irinel cu cascavalul

BUBULINA said...

Mariuse, 4% din combinatiile lui Irinel Cristu , pleaca la Udrea, garantat

Anonymous said...

Nu 20%?

Turturel said...

Irinel Cristu ajunge sefa la org PDL sect. 1 tot pe spaga , sa nu va mai mirati cum isi achitat Udrea creditele si shoppingul

Socrates said...

Blaga , te vede D-zeu, toti oamenii astia si-au pus increderea in tine , s-au riscat pentru tine si tu ii abandonezi?
Rusine Vasile !

Marius Mina said...

Blaga, daca iesea in sprijinul politistilor de care isi bate Igas joc, ii faceau astia statuie.

Anonymous said...

Cam asa l/au facut pe Nastase

Gigi said...

Asa infierau putorile pana in 89,dar si acum ?

Un primar pd cu sange in instalatie said...

M-a dezamagir Blaga.nu ma asteptam sa-si abandoneze asa repede oamenii

Un ospatar said...

Lui Blaga i s- a golit instalatia la Bolta Rece,cand se dadea mare si tare

Serviciul Secret de Serviciu said...

Cu ce se mai ocupa Remus Opris?

Cu ce se ocupa si cand "lucra" la PNTCD, javrele se nasc si mor javre, ordinare sau extraordinare.

Se spune ca Remus Opris impreuna cu tatal sau(fost detinut politic) detin un record care, dupa stiinta mea, este unic: au fost informatorii aceluiasi ofiter de securitate. Fara sa stie unul de altul la inceput, au descoperit chestia asta, cand s-au intalnit nas-in-nas la usa casei de intalniri, pentru ca unul dintre ei retinuse gresit ora de sifonat la care era planificat

Marius Mina said...

@Serviciul Secret de Serviciu

Nu ma mai mira absolut nimic , omul se califica pentru orice magarie

SimP said...

Irinel Cristu
Inca una care a intrat "incaltata" si "motorizata" in politica!
Spicuiri din autobigrafia securistei de serviciu:

-..."am intrat in politica dupa ce am reusit in afaceri".
in traduce, joburile in politica costa!

-"am absolvit... Facultatea de Constructii Civile Industriale si Agrozootehnice din cadrul Institutului de Constructii Bucuresti"
ca mai apoi santierista asta sa ajunga

"profesor inginer la Liceul de Constructii nr. 23 Bucuresti"

dar vocatia ei era in cu totul alta parte:

"impreuna cu sotul meu, derulam contracte de prelucrare a produselor petroliere."

Asa jagarde au ajuns sa invarta la ei in buzunare banii de la FMI! Spanzurati si tot nu e de ajuns!

SimP said...

Mariuse,

is nervos rau! Tu iti amintesti ce muieri faceau facultatea de constructii pe vremuri?
Cretinoidele care nu intrau nici macar la metalurgi-sing-seral in vara, intrau toamna la constructii cu 1 punct din oficiu plus 2 puncte bonus de la profi sa aiba studenti plus 1.5 puncte contributia personala a candidatului faceau rotunjit nota de trecere CINCI!
Asa jagarde ajung sa bage Romania in datorii imposibil de platit?
Toate lichelele astea trebe (trebe de la MUST) sa infunde puscariile! Si o punem pe cucoana sa-si construiasca singura inchisoarea in care va sta. Sa vedem daca are curajul sa-i treaca pragul!

Bastus said...

Parca-l vad pe Blaga dupa conventie,cum s-a dus la Basescu spunandu-i "In nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care m-a hranit"

Anonymous said...

Cati euro ati luat de la Cantaragiu pt acest art,d-le Mina?

Anonymous said...

Stupefiant. Inimaginabil.

Anonymous said...

Ce ti se pare stupefiant,credeai ca Marius este incoruptibil?

Marius Mina said...

Anonmuius- 2.50 pe cuvant, e scump?

Syda said...

Ce-i ma acolo,stabor sau a inviat Ana Pauker?

Mirela said...

Opris,tu vorbesti de coruptie?Cati bani ai luat din fondurile destinate copiilor cu dizabilitati?

Francu said...

Mirela are dreptate, le da o ciocolata si cate o portocala la copii si restul isi baga in buzunar Remus Opris cu partenera lui de 'caritate", Ana Zvirid

Unitate said...

Se aude ca cei din gruparea Blaga s-ar fi intalnit in secrrt pt a strange randurile,se vorbeste ca evenimentele care au avur loc la consilul de cordonare de la sect1 au fost decisive pt ceilalti semnatari ai motiuni Blaga

Revolutionar de la CC said...

Eu cred ca Blaga si-a tradat camarazi,altfel nu se poate explica cum stau astia sa fie decapitati unu cate unu cand invoturile lor sta guvernul si suspendarea lui basescu.Ma baieti voi nu stiti ce putere aveti daca veti fi uniti.Voi care-l stiti cel mai bine pe Basescu,nu stiti ca armele lui sunt:dezbinarea,santajul si mituirea,pai si atunci nu stiti voi cum sa contracarati actiunile lui de-a va lua de langa familie,voi toti aveti mai multa putere si informatii decat el,pai si atunci, putere si minte aveti ,inima va mai trebuie

Anonymous said...

+prefacatoria si minciuna,dle revolutionar

Anonymous said...

La cat de convins lua apararea guvernului,ieri, la realitatea tv,Canacheu merita si mai rau.

Basi said...

cel mai scadalos este,ca eu ca vechi membru pd-l sector 1,aflu de ce se intampla la mine in organizatie,citind blogul dumneavoastra,deoarece eu am primit sambata 4/06/2011 urmatorul mesaj"comform statutului PDL,presedintele de sector poate fi demis doar de catre BPN.Pentru ca nu exista aprobarea conducerii centrale pt organizarea CCS,sedinta de duminica nu produce niciun efect.weekend placut tuturor!0723.151.149 Cristian Tugurel

Anonymous said...

Cascadorii rasului.