Wednesday, July 27, 2011

Debarcarea lui Sorin Blejnar este iminenta


Din surse mai putin servile puterii a transpirat informatia conform careia seful ANAF, regina evazionistilor si a spagilor de partid si de stat , va fi eliberat de sarcini in virtutea tuturor presiunilor . Inlaturarea lui Stelica Barna de la carma garzii Financiare Bucuresti a pus bomboana pe coliva dosarului profesional al lui Sorin Blejnar. Evazionistul sef mai are circa 60 de zile la dispozitie pentru a se obisnui cu depresurizarea . Nimic nu este vesnic , totul se plateste. Postul de comisar sef al Garzii Financiare, vacantat in urma numirii sale in fruntea ANAF, il asteapta, Blejnar nu poate conta pe promisiuni gratuite. Suntem in criza .
Stelica (faliment)Barna apropiat al cercurilor basesciene, Blejnar , colaborator si foarte probabil viitor coinculpat al Elenei Udrea.
Se pare ca Basescu mai are inca un cuvant de spus chiar daca blonda da impresia ca si-ar fi obtinut independenta in relatia cu Cotroceniul si actioneaza doar la impulsuri proprii, in functie de interesele personale si de clan.

PS: Aviz petrecaretilor prezenti la botezul fiului lui Barna, organizat in clubul privat din Str. Matelotilor nr.2, care si-au pus sperantele in prietenia lui Dorin Cocos. Udrea e cu luneta pe voi.

11 comments :

Augustin Radescu said...

Si cu ce ne incalzeste pe noi?

Dediu said...

Cu incalzirea globala.

Ed said...

Marius, est un Sandokan!

http://www.youtube.com/watch?v=Sq5AdbST4wE

Anonymous said...

Ne incalzeste,ca scapam de un borfas, borfas care o sa-i denunte pe alti borfasi

Augustin Radescu said...

@ Anonymous
Scapam pe dracu'! Basescu inlocuieste o sluga de-a sa cu alta sluga de-a sa. Vom fi exact in acelasi loc. Iar de vorbit, stai linistit: Blejnar nu va sufla o vorbulita. Prietenii stiu de ce ...

Dediu said...

Va sufla in iaurt.

Anonymous said...

Udrea e fetita cu chibrituri si foarte botoasa cand e vorba de produsul brut oral

Anonymous said...

Udrea si Roxana,
au furat banana...

Anonymous said...

..si i-au dat-o prin gura lui Basescu

Anonymous said...

Pai de asta le place blogaritzelor astea folclorul...
Ca umbla din gura in gura.

Anonymous said...

Azi udrea.a facut cu mana bucurestenilor din autobuz,cand oare o sa-mi faca si mie cu mana dintr-o vitrina din Olanda?