Tuesday, July 12, 2011

Elena Udrea in cazanul cu intentii bune

Motto: "Drumul spre Iad este pavat cu intentii bune"

Explicatiile Elenei Udrea dupa repriza de hiuduieli intense, inregistrate la meciul secolului , platit din banul public pentru imaginea decoltata a blondei , intentiile bune ramase inca nepedepsite se vor transfera, ca de obicei, in spatele "acarilor pauni", aflati la picioarele proaspat epilate, ale Udrei. Ca si Basescu, delicventa de Plescoi, a invatat sa-si instrumenteze fraudele cu mana altora. Ridzi e cel mai bun exemplu in viata , chiar daca dosarul penal rugineste relaxat in sertarele procuraturii. De aceasta data , contractul care prevede cheltuirea celor peste 5 milioane de euro pentru "sponsorizarea" meciului Bute-Mendy, a fost semnat de mana dreapta a donatoarei onorifice , secretarul de stat Razvan Murgeanu. Cand apele tulburi vor atinge tarmul, Udrea se va spala pe maini indicand cu nonsalanta , adevaratul faptuitor. Murgeanu , cavaler fara cap, isi va lua fapta si o va regreta.

Intră în scenă Doamna
Rudel Obreja, președinte de federație guraliv și suspendat și businessman silențios, care are intrările cinice ale afaceristului la mai multe partide, reușește să ajungă la Elena Udrea. “E singura care are boașe să o facă”, îi spune cineva.(Sursa:Catalin Tolontan)

S-a mai consumat o secventa din serialul deturnarii de fonduri in care Udrea joaca mereu rolul principal . Partenerii de jonglerii sunt alesi cu grija pentru conservarea libidoului infractional. Rudel Obreja , unul dintre colaboratorii "intentiilor bune" ale ministresei, reprezinta inca , varful Federeatiei Romane de Box, suspendat 11 ani de Federatia Internationala pentru documente falsificate. Ce nu stie insa publicul larg despre Obreja , este activitatea competitionala a fostului pugilist, in perioada cand se afla in atentia Brigazii de Crima Organizata , in lotul national al "maradonistilor". Pentru cei neavizati in disciplina respectiva, fac precizarea ca maradonistii sunt artisti in intoarcerea portofelelor in tranzactiile valutare neoficiale in care victima pleaca acasa cu un snop de ziare in locul sumei percepute .
Dupa victoria lui Bute, Rudel Obreja parea vizibil stresat de eventualitatea ca la iesire sa-l astepte camatarii pentru recuperarea datoriilor pe care sotia sa le produce prin cazinourile Bucurestene.

Acestia sunt oamenii cu care coarda senisibila a presedintelui Romaniei se combina in rasucirea portofelului banului public. De fiecare data cand scandaluri cu fonduri europene explodeaza in presa, Udrea & Coloaboratorii, invoca fonduri europene nerambursabile. Fonduri la care Romania contribuie anual cu miliarde de euro , de la bugetul de stat. Deci tot banii vostrii.
Aceasta este Elena Udrea si manutele ei fermecate , antrenate in smenuri de duzina , atat econmice cat si politice. Sforareasa neamului si-a atins apogeul unei cariere fulminante . Ghicitoarele in stele, i-au prezis blondei un urcus fara precedent in istoria recenta dar au refuzat sa pomeneasca ceva despre momentul decaderii. In ciuda analizelor care o declarau inapta donarii de sange, Elena isi continua trapul saltat prin gradina cu zarzavaturi a Romaniei.
Printre ghidusile organizatorice la nivelul filialei PDL Bucuresti, se numara si numirea lui Vasile Gherasim , lider de organizatie la Sectorul 1. Ce nu stie insa Gherasim, este ca numirea este doar temporara pina la linistirea apelor in urma demiterii abuzive a lui Bogdan Cantaragiu, unul dintre suporterii lui Vasile Blaga. Din informatiile obtinute pe cai neortodoxe din interiorul serpariei , Udrea il pregateste pentru inlocuirea lui Gherasim pe falnicul ministru de externe, Teodor Baconschi, o miscare anticipata, scursa din gura d-lui Basescu, in care mentiona necesitatea unui om de "vasta cultura", pregatit pentru candidatura suprema in stat.
Un pas important pentru anihilarea totala a PDL in cursa pentru Palatul Cotroceni. Deocamdata, sondajelor comandate de PDL , executate de Institutul Stiintifico-Fantastic CCSB , nu reprezinta decat jocurile unor interesati in producerea de tensiuni interne in randul USL .Nu se cunoaste inca suma alocata de primarul Marian Vanghelie pentru studiul de piata aplicat la piciorul de lemn al conspiratiei anti USL iste. Credibilitatea CCSB concureaza cu cea a institutului de apartament controlat de Vasile Dancu.

PS: Ticalosii reusesc doar daca oamenii nu reactioneaza , din fericire, la gala frunzei cazute, au reactionat :

6 comments :

Anonymous said...

roman/baieti aproape buni/Razvan Teodorescu

E Presedintele tuturor romanilor ....E lacom,e corupt,e betiv,e fustangiu .......
Mai stai niste ani si dupa ce isi termina mandatul e al tau.Iti mai dam noi si noi una,alta.De exemplu,unde vor fi atunci conturile si traseul adevarat al banilor.Si mai e ceva..Atunci nu-l va apara nimeni.Procuratura se va missca,la fel si Politia ......

Anonymous said...

Dar Stelica,dar Vali,dar Iulica,dar Raluca,dar Sulfina,dar Costica, ....dar,dar,chiar si Cocos?

Anonymous said...

Eu inteleg ca incepi sa dezvolti o mica fixatie la blonde cu decolteu generos, dar deja 2 articole despre jigodia asta, nu e prea mult, totusi? Vezi ca noi facem urat cand ne aprindem :P.

SimP said...

Mariuse,
eu vreau si un al 3 lea articol despre chilotei! :)
Nu de alta dar e de celebrat.
Jnapana a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind primul/singurul ministru din lume cu lenjeria intima pusa in "vitrina".

SimP

Anonymous said...

SimP...
si Anonimii :))

Anonymous said...

Oare cum o va sfirsi tirfa ?