Friday, May 25, 2012

Conflictul "NYIRO JOZSEF" - Diversiunea lui Basescu


Nyiro Joszef : “Faţă de evreimea desprinsă cu propria ei voinţă de maghiarimea transilvană în timpul dominaţiei româneşti, cerem grăbirea tuturor acelor măsuri legale şi de guvern, care, până la aranjarea generală europeană a chestiunii să excludă evreimea din domeniul formării opiniei publice şi al justiţiabilităţii, iar în viaţa economică locul lor să fie ocupat de specialişti unguri…”

Cu mai multe luni in urma, avertizam ca singura solutie de supravietuire a regimului Basescu este diversiunea. Fara conflicte aruncate pe piata din laboratoarele cotroceniste, agentul de la Anvers nu si-ar putea alimenta existenta politica si libertatea fizica.
Nu se intreaba nimeni de ce Basescu este atat de linistit in ultima perioada, evident el dospeste ceva de amploare. Dovada ca lucrurile stau exact asa este stirea conform careia, cenusa fascistoidului Nyiro Joszef a ptaruns deja, in mare secret, in Romania si urmeaza sa fie ingropata cu onor in Odorheiul Secuiesc, la solicitarea Parlamentului Maghiar. Cum a patruns in tara fara acordul autoritatilor romane, ramane de vazut. Cei responsabili, vor raspunde . Indiferent ce grade si functii detin in acest moment, sunt complici la diversiunea periculoasa pusa in scena de apocalipticul de serviciu.
Orice tentativa de stopare sau blocare a evenimentului programat in Odorheiul Secuiesc ar putea degenera , oferind Cotroceniului posibilitatea sa-si duca planul diabolic la bun sfarsit: Anihilarea Guvernului Ponta
De ce in Odorheiul Secuiesc chiar in ziua Rusaliilor Catolice? Pentru ca efectul scontat sa poata fi sustinut de numarul mare al participantilor sositi de pretutindeni, ca in fiecare an.
Un conflict interetnic dupa modelul Tg. Mures 1990 este pe cale sa ia nastere in regiunea HAR/COV cu posibilitati reale de extindere. Nu marsati inconstient in capcana intinsa de "profesionistii diversiunilor". Ar fi un cadou enorm facut gratis disperatului de la Cotroceni si anturajului sau haituit.
Operatiunea "Drumul Oaselor " a fost planificata si organizata in detaliu de catre oameni calificati, evenimentele din decembrie '89 sunt inca vii in memoria colectiva, invazia de turisti joaca rolul esential. Este exact fenomenul pe care Basescu si aliatii de pretudindeni mizeaza .

Contracarare si neutralizare :

Cereti intrunirea de urgenta, in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului .Vasile Blaga si Roberta Anastase sa condamne atitudinea Presedintelui Parlamentului Ungar si ca bonus, demiterea directorului SIE, Teodor Melescanu.
Ministerul de Externe sa cheme la ordin ambasadorul Ungariei caruia sa i se puna in vedere faptul ca participarea personalului ambasadei pe care o conduce la funerariile lui Nyro Joszef va atrage dupa sine expulzarea celor implicati.
Masuri legale printre care amendarea si suspendarea din functie a primarului care a autorizat inhumarea in Odorheiul Secuiesc .
Singura concesie crestineasca ramane aprobarea unui serviciu funerar rezervat membrilor familiei , in comuna natala a decedatului , Jimbor, Jud. Brasov.
Iar personajul principal care in urma cu doar cateva zile isi aroga dreptul de reprezentant unic al politicii externe romanesti, Presedintele Basescu sa condamne actiunea si sa ceara public omologului sau ungar , dezavuarea comemorarii lui Nyiro.
Cereti interventia Comisiei Europene pentru initierea unei analize reale a fenomenului extremist in acest caz . Atrocitatile comise de regimul horthyst pe teritoriul romanesc , crimele abominabile, exterminarea romanilor si evreilor din teritoriile transilvane ocupate fac inacceptabila, pe terioriul Romaniei, comemorarea unui fascist cu diploma.
Lasati in afara strategiei de lucru "suspendarea' si mergeti pe firul real al faptelor .Veti constata ca actele de tradare comise de actualul presedinte al Romaniei, il pot inculpa si demite fara drept de apel.
Astept cu interes reactia purtatorului de cuvant al regimului Basescu , Excelenta Sa , Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein.

6 comments :

Stejarul said...

He he he! The best ever ever !!!!
Excelent articol. Mariuse, ti-ai dat drumul! Nu te mai opri!
:)

Marius Mina said...

Da, pe Basescu ;-)

Anonymous said...

Se mai poate acorda prezumtia de patrotism serviciilor ?

Marius Mina said...

Serviciilor funerare , da

NostraDamus said...

Face sens teoria prezentata, chioru abia asteapta sa repuna ciorditorii in functiile pierdute

Anonymous said...

Ce prostieeeee!!!! Saracul Base!!!! Daca s-ar gandi macar la un sfert dintre cele puse in carca lui......