Sunday, July 22, 2012

Traian Basescu, tehnologia secreta a Mafiei


Presedinta Biroului Electoral Central pentru referendumul demiterii presedintelui suspendat Traian Basescu din 29 iulie 2012 este nimeni alta decat judecatoarea suprema Gabriela Bogasiu! Cum a fost aleasa tocmai Gabriela Bogasiu in fruntea BEC, organism care va decide care va fi rezultatul in cazul demiterii/ramanerii in functie a presedintelui Traian Basescu, in conditiile in care sotul acesteia, avocatul Mihai Bogasiu a fost implicat in dosare grele, cel mai important fiind blocat la nivelul DNA, institutie “nasita” de Traian Basescu, cel care a numit si reconfirmat in functie toti sefii acestui parchet?
Dosare in care sotul ei este alaturat afaceristului Stefan Radulescu, un apropiat al lui Traian Basescu. Lumeajustitiei.ro va prezinta o serie de documente incendiare, care te duc cu gandul ca judecatoarea Gabriela Bogasiu – posesoarea unei averi de invidiat – poate fi santajabila, si aceasta intrucat sotul ei, avocatul Mihai Bogasiu apare implicat in dosare cu mize de milioane de euro, a caror numitor comun este afaceristul Stefan Radulescu (trimis in judecata in mai multe cauze) nimeni altul decat apropiatul presedintelui Traian Basescu. Lumeajustitiei.ro va prezinta in premiera un film video, realizat chiar inaintea campaniei electorale pentru prezidentiale din 2004, la sediul SC SOMACO SA, una dintre firmele inculpatului Stefan Radulescu (arestat vreme de patru luni pentru fraude economice) film din care reiese ca Traian Basescu este in relatii cordiale cu inculpatul Stefan Radulescu, cel care l-a asteptat cu fursecuri alese pentru a pune tara la cale... cata vreme cei doi s-au si lasat filmati impreuna. Pentru cine nu stie, Stefan Radulescu este nimeni altul decat partenerul de “combinatii” al avocatului Mihai Bogasiu, sotul judecatoarei Gabriela Bogasiu, care a ajuns “intamplator” presedinta Biroului Electoral Central. Cine are urechi sa auda si ochi sa vada, sa ia aminte!
Filmul realizat la firma inculpatului Stefan Radulescu (posibil sponsor al campaniei electorale pentru prezidentiale a lui Traian Basescu) inaintea alegerilor prezidentiale din 2004, cu convorbirile dintre Traian Basescu si inculpatul Stefan Radulescu il puteti viziona aici, cu mentiunea ca inregistrarea a fost descoperita cu prilejul unei perchezitii a procurorilor Parchetului General, caz in care atat procurorul, cat si politistul anchetator au fost zburati din functii, iar politistul rapit in strada, batut, aruncat dezbracat la marginea unei paduri, iar apoi internat abuziv la spitalul de nebuni.
Detalii si documente pe Lumea Justitiei

3 comments :

Roxana Iordache said...

Vor spune că aşa au decis sorţii. Oricum, nu mai are scăpare.

Marius Mina said...

Eu stiu dar el stie? ;-)

Florea Nita said...

In sfirsit o recunosc pe Roxana Iordache!Iar despre practicile cu spitalul de nebuni sunt expert,caci am scapat de acolo dupa trei saptamini pacalind infirmiera precum Josefino la circ,dind drumul la pastilele de haloperidol pe mineca halatului, incit dupa trei zie am fost externat.Asta s-a intimplat in 1986si de atunci am ramas"delirind"!