Sunday, April 21, 2013

Victoras, premierul de PlayStation


Motto : ”Eu vreau să fiu peștele cel mare și rapid”

De ce au tinut mortis  papusarii lui  Ponta sa se rupa-n figuri si congrese cand logistic  nu aveau un motiv serios?. Poate imaginea sifonata de curvasarelile  cu repetitie pe care admiratorul  lui Guevara le-a comis   necesita un facelift de urgenta.  Carlanul lui Iliescu,  iesit de sub controlul  doctrinar traditional , preluat cu arme, grade si bagaj sub patrafirul  calugarilor informativi, Sarbu& Rus , a tras pe nari aroma sintetica a puterii absolute dupa ce s-a asigurat ca Varza  de Cluj a redevenit  cureaua de transmisie, leusteanul din ciorba PSD, servita pe tava lui Basescu  la cina cea de taina. Cand "ardelenii" se implica asteptati-va la catastrofe. Si-au demonstrat abilitatile in nenumarate randuri si rezultatele au fost pe masura travestiului. 
 Am fost printre primii care si-au manifestat scepticismul  cand majoritatea obervatorilor il creditau pe Victor Ponta . Tradarea de la referendum, regia de culise dinaintea nominalizarii  sale in functia de prim ministru , glume prostute si declaratii etnobotanice , jocul la 3 capete  practicat de vesnicii sforari PSD, mesajele false si  contradictorii  reevaluate saptamanal , coabitarea in forta cu nasul din suflet , nominalizarea unor potentiali infractori  in functii cheie ale puterii, complici in actul tradarii nationale,  i-au alterat grav masca revolutionara tanarului ipocrit . Din retorica propagata  prin discursul rostit ambiguu la congresul  PSD , am desprins  esentialul.  Simtindu-se sigur pe volan, incurajat de fantomele brigazii "U", copilotul si-a infipt piciorul in acceleratia jucariei cu dubla comanda. Ponta se comporta ca un utilizator de PlayStation  care se simte sigur pe joystick  si  nu ia in calcul posibilitatea carambolului ,  nici faptul ca cineva i-ar putea activa frana de serviciu in mers , riscand sa-si inghita galbenusul politic, in afara jocului,  mai sifonat  decat MR Ungureanu si  caricatura Boc la un loc. 
Ce nu a invatat in cei cativa ani de practica politica, este ca fratia cu diavolul te propulseaza exact acolo unde n-ai fi vrut niciodata sa ajungi, pe fundul prapastiei, singur si dezmembrat. Scuipat si blamat de toti cei care  simtind mirosul sangelui, schimba partitura  osanelelor  cu cea a  prohodului.
  In materie de coabitare si colaborare, Basescu s-a dovedit a fi  "Solutia Letala " pentru toti cei care ,de-a lungul timpului , i-au intins o mana. I-a ingropat pe rand, in picioare, cu fata spre rasarit. A ingropat apoi Romania  cu ranjetul shimonosit pe buze. A reformat statul si institutiile sale dupa chipul si obiceiurile sale, deprinse din experienta infractionala a "rezidentilor" securitatii  care numai in interes national nu actionau . Cine ignora trecutul este condamnat sa-l repete . Cu repercursiunile asumate .
Pofta de marire si setea de putere neconditionata  iti atrofiaza simturile , te tranforma intr-un corp rigid  care la cel mai usor impact cu realitatea se face praf. Cand tradarea iti curge prin vene,  ziua judecatii devine sarbatoare nationala.

PS : Crin Antonescu :  "Era de preferat sa avem o decizie si o discutie in cadrul USL decat acest anunt unilateral. E doar o chestiune de forma.
Avem o deosebire de perceptie fata de acest anunt - mergem separat, asa e normal, dar nu suntem de acord ca de astazi sa inceapa o campanie electorala. Nu credem ca o campanie electorala de un an este binevenita. Din punctul nostru de vedere o campanie electorala pentru europarlamentare trebuie sa inceapa la anul pe vremea asta."

No comments :