Wednesday, March 5, 2014

Ministresele lui Ponta , cabaret gramatical

Dupa maestrul artelor comunicarii , Daniel Funeriu ,  Maria Grapini ne-a delectat timpanele si turismul. Noua stea   a finantelor  Romaniei  , Ioana Popescu, nepoata unchiului Harvard si ministreasa  dialogului social , Aurelia Cristea, intra in scena :
0:31 S-a analizat mai multe posibilitati ...
1:29 Nu toata abciza se va duce in pret!!!

1.Impactul guvernarilor FSN asupra populatiei se traduce in M.U.I (Multilingual User Interface) cu premeditare

2. Daca as fi psihiatru si m-as uita in ochii lui Gabriel Oprea , nici cu amenintarea AKM -ului nu i-as da certificat de sanatos, nu mai vorbesc de vreo functie in care siguranta cetateanului roman ar sta in deciziile acestui pacient. Parca ar fi conceput in aceeasi eprubeta cu Maiorul de la SRI si Mihai Razvan Ungureanu. Nu mai pot cu fantomele astea .. Ca-n filmele cu crossdressers & trannies  


 

Ce perle a scos Aurelia Cristea, vicepresedinte PSD Cluj: Din ciclul ”Discursurile politicienilor clujeni sunt gramatica pura” - AUDIO

2 comments :

John said...

Pentru ca Securitatea n-a murit. Securitatea a nascut pui vii. I-a tuns, le-a cumparat costume armani si ochelari cu rame Prada, i-a trimis la Oxford, Harvard si alte fabrici de diplome sclifosite, i-a bagat in Parlament, in ministere, in servicii, in institutele de sondare a opiniei, in biserici, in ong-uri, in “intelighentie”, in Piata Universitatii, in companiile de stat, in companiile private, in firmele care au contracte cu companiile de stat, si, in principiu, cam peste tot. Probabil ca exista mari sanse sa ii gasim si la chioscul din coltul blocului. Securitatea “reformata”, spilcuita, inteligenta, poliglota, culta in cap, iubitoare de raliuri si sejururi luxoase, sau securitatea grobiana, cu burta greu strinsa in sacou cromat, cu ceafa transpirata si iubitoare de manele, securitatea rasata, cu papion si abonament la biblioteca, securitatea tinara si plina de promisiuni de mai bine pentru tarisoara. Securitatea este ca aerul pe care il respiram. Este o mentalitate, un mod de viata, un mod de a conduce o tara, de a face averi si de a intinde tentaculele puterii peste tot.

Este minciuna care ni se serveste in fiecare zi sub denumirea de “realitate” si pe care o inghitim cu pofta, si speranta ca, anul asta, la alegerile astea, de data asta, vom trage lozul cu noroc si vom primi mai multa faina si biscuiti mai fragezi la coada pentru “ajutoare”.

Follow the money, zice o vorba desteapta care te invata cum sa afli, intotdeauna, resortul oricarei actiuni si intimplari din viata care, se vede treaba, bate filmul.

Recomandabila ar fi o vorba si mai inteleapta: RUN!

Din Romanica scapa cine poate.

Anonymous said...

Mariusica, eu unul, care nu-i suporta pe PSD-isti, iti pot da exemple si de la asa-zisii PNL-isti. Concluzie, asta este ce s-a votat (inclusiv matale, Mariusica).
Un fost simpatizant liberal