Wednesday, March 12, 2014

Guvernul Ponta incurajeaza escrocheria certificatelor verzi

Mafia transpartinică din domeniul energiei  este finanţată de români prin factura de curent. Preturile  energiei se vor umfla pe facturile consumatorilor , inclusiv  cei casnici cu 15-20%  doar pentru a facilita escrocheria asa numitelor "certificate verzi", o metoda  inventata de  cleptocratie  pentru a pune japca pe  buzunarul contribuabilului , deja  ingenucheat de globalizarea schizofrenica impusa de noua ordine mondial/economica.

 Victor Ponta, inconstient sau complice, ameninta cu majorarea preturilor la energie , cu 50%. Avertismentul lui Ponta  este un santaj obscen de tip mafiot . Ma preseaza o stare de confuzie  majora. La inceputul anilor 2000, odata cu racolarea sa de catre SIE, Victor Ponta a fost trimis in Sicilia  pentru a urma cursuri de specialitate ANTIMAFIA. Comportamentul sau ulterior demonstreaza ca  providentialul lui George Soros  a preferat  seminariile Pro Mafia .
Jocul de cuvinte si glezne , schimburile de complimente si atacuri  de butaforie intre Basescu si Ponta , tradeaza complicitatea infractionhala a celor mai inalte institutii ale statului . Se cearta in conferinte de presa zilnice  ca sa aiba motiv  de impacare , in spatele ecranului, cand  amandoi isi numara zerourile din coada comisioanelor Chevron, Exxon, Rosia ,  Gold Corporation, George Soros .
Speriati investitorii in favoarea unor firme de apartament, beneficiare ale escrocheriei "certificatelor verzi" , Studii detaliate releva cresterea pretului energiei in toate tarile unde „investitorii eolieni” si "certificatele verzi" capuseaza piata energiei cu efecte devastatoare asupra economiei. - Conform unor anchete desfasurate de OLAF, crima organizata  prospera din afacerile "certificatelor verzi" ".  Sume  uriase  , de ordinul sutelor de miliarde de euro, sunt  spalate si sifonate  la nivel european. Mafia italiana  profita din plin  de noiule oportunitati create  pe falsul scenariu al "incalzirii globale" si energiei verzi . In Romania, organizatia mafiota Ndrangheta  este omniprezenta in sectorul energetic  , serviciile secrete  au monitorizat  activitatea acestora pe teritoriul romanesc . Unul dintre participantii activi  in hora energetica este si marele maestru al energeiei romanesti, PSD-istul Constantin Nita  :
Ex-presedintele Constantinescu face declaratii socante: "Mafia avea acces la anturajul lui Iliescu" (Detalii)

Italian mafia 'turns to wind farm investment to launder money and benefit from EU subsidies'

Este de neimaginat cum s-a putut pune pe baze legale această escrocherie, fără ca populaţia să reacţioneze, deşi ea este victima acestei grozăvii, plătind sume uriaşe către nişte afacerişti veroşi. Numai faptul că afacerea aceasta este transpartinică poate fi explicaţia pentru tăcerea tuturor şi acceptarea tacită a unei situaţii atît de explozive."
Factura de curent reprodusă mai jos este primită de fiecare cetăţean român. Să privim cu atenţie datele înscrise în acest formular:
Factura este emisă de CEZ Târgu Jiu pentru un consumator din Craiova care a folosit 1547 kW, pentru care avea de plătit suma de 541,74 RON, din care plătise anticipat 306,13 RON, rămînînd un rest de plată de 235,61 RON.

În locul acestei sume care reprezintă consumul efectiv de curent electric, abonatul este somat să plătească suma de 402,08 RON, în care sînt incluse „REZERVARE/ABONAMENT”, „CONTRIBUŢIE COGENERARE”, „ACCIZĂ NECOMERCIALĂ”şi… „CERTIFICATE VERZI”! Toate acestea însumînd166,47 RON, adică 41,4% din factura reală! După cum se vede din Factură, „CERTIFICATELE VERZI” sînt trecute şi pe Factura estimată pentru următoarele luni, deşi la regularizare se vor încasa încă o dată pe Factura respectivă!
O escrocherie care pune în pericol sistemul energetic naţional
Cum să explicăm faptul că toate guvernele succedate în ultimii ani nu au observat această hoţie, dacă nu printr-un fel de complicitate ce trebuie să fie urgent lămurită?
Din Factura de mai sus observăm că, numai la rubrica „CERTIFICATE VERZI”, abonatul are de plătit143,22 RON, adică un adaos la curentul efectiv consumat de 60,8%, pentru ceva ce nu ţine de relaţia cetăţeanului nici cu producătorul energiei, nici cu distribuitorul acesteia, ci doar cu viitoarele investiţii în „eoliene” ale firmei CEZ din Cehia!
De ce trebuie ca toţi românii să finanţeze investiţia firmei din Cehia, plătind în mod arbitrar o sumă ce nu are de-a face cu consumul de energie? Dacă firma CEZ vrea să-şi dezvolte o afacere în domeniul producţiei de energie electrică, să-şi folosească banii săi, căci şi profitul rezultat îi rămîne în conturi!
În politica energetică anunţată şi de actualul guvern, Victor Ponta a spus naţiunii că acest tip de energie verde ar oferi populaţiei curent electric mai ieftin şi o protejare a mediului. Ei, şi? Dacă lucrurile stau aşa, înseamnă că firmele „eoliene” îşi vor recupera investiţia foarte repede şi vor ocupa în mod natural un loc important pe piaţa energiei.
Se pare, însă, că dezvoltarea acestui tip de afacere îi preocupă pe guvernanţi mai mult pentru foloasele personale pe care aceste firme le oferă pentru a intra pe piaţă! Una dintre metode o reprezintă falimentarea şi scoaterea de pe piaţă a producătorilor tradiţionali (cum este C.E. Oltenia, care ocupa toamna trecută 30% din piaţă).
Aşadar, statul încurajează dezvoltarea afacerii cu „eoliene” pe seama falimentării Complexurilor de Energie din ţară, tolerînd ca firmele acestea să încaseze de la populaţie sume uriaşe, a căror destinaţie nu o mai urmăreşte nimeni!
În acest timp, Complexurile Energetice, unde statul este majoritar, sînt obligate să funcţioneze la parametri care-i vor duce într-un faliment sigur, numai pentru a acoperi fluctuaţiile din sistemul eolian!
O adevărată crimă socială care va trimite în şomaj aproape 100.000 de oameni! Ca să nu mai vorbim de faptul că, prin distrugerea sistemului naţional de energie, însăşi siguranţa României va putea fi pusă în pericol!
Escrocheria „eolienilor” este protejată chiar de către ANRE, adică agenţia statului care reglementează piaţa de energie! http://www.cotidianul.ro/afacerea-eolienilor-este-finantata-de-romani-prin-factura-de-curent-213421/ Cititi si ENERGIA VERDE ȘI SCUMPIRILE LA ELECTRICITATE – http://dantanasescu.ro/2013/04/04/energia-verde-si-scumpirile-la-electricitate.html
sursa :http://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/10/23/energia-verde-este-finantata-din-buzunarul-cetatenilor/

3 comments :

SIE said...

e taxa pe care o plateste SIE la Bruxelles pentru ca nu au privatizat Hidroelectrica si Cernavoda, la ordinul UE

Europenii au zis: ok, puteti jefui acolo in continuare, dar vrem o compensatie pe masura

Texan said...

We knew there something crooked but finally after this revelation we now know the eu the politicians and the mafia are in it together.
Well at least the Mafia are up front about being a criminal organisation. That's more than can be said for the EU.

Robert Horvath said...

ATENTIUNE ROMANIA ! S.O.S ATENTIUNE !

METALUL VIITORULUI ESTE LA ROSIA MONTANA.
Ne ascund autorităţile, serviciile secrete şi alte instituţii ale statului un mare secret în ce priveşte adevărata bătălie pentru Roşia Montană. Tezaur care ar putea transforma România într-o veritabilă ţintă pentru “asasinii economici” care bântuie planeta.
BOMBA BOMBELOR !
Jurnalistul Robert Horvath din New York a intrat în posesia unei informaţii-bombă
nu uraniul ci Thorium si alte metale deosebit de rare sunt adevarata miza de la Rosia Montana ascunsa de
vanzatorul de tara Victor Ponta !

Atomic Car : Thorium Could Power A Vehicle for 100 Years ! A car that could run for 100 years on one tank of fuel A company is
claiming possible with the use of an atomic fuel that was abandoned during the Nixon administration. We’re talking about the sounds-too-good-to-be-true substance called “Thorium.”