Wednesday, March 26, 2014

Vlad Moisescu si Dan Cristian Popescu , negocieri perverse pentru revenirea in PNL

Dan Cristian Popescu(Fost tradator PNTCD , transferat la PNL,   actual  vicepresedinte in Forta Civica) isi negociaza revenirea in PNL  . Este sustinut puternic de Florin Alexe , presedintele  TINERETULUI Liberal. Foarte posibil sa fi  batut palma cu Organizatia PNL  Sectorul1. Ceea ce nu stiu aghiotantii insarcinati cu negocierea este ca Dan Cristian Popescu este marioneta lui Vlad Moisescu, care prin aceasta  incearca o reactivare a polului de putere reprezentat de Organizatia PNL Sector 1 Bucuresti, o organizatie  foarte puternica pina la momentul tradarii lui Chiliman si Moisescu. Dan Cristian Popescu este  Calul Troian care ar urma sa-i preia locul lasat liber  prin dezertarea lui Andrei Chiliman, urmand sa  fie uns presedintele PNL Sector 1. Acesta  investitie reprezinta de fapt  plamadirea  unei  noi tentative de inlocuire  a  lui  Crin Antonescu din pozitia de presedinte. Daca scorul PNL ,  la europarlamentare,  va fi slab, sub 20%.
Moneda de negociere a lui Dan Cristian Popescu este panotajul necesar campaniilor electorale de anul acesta, panotaj de care PNL are nevoie.  PNL are datorie  de crica 1,7 miliane de euro din campaniile trecute la diferite firme de panotaj (cel mai mult catre Euromedia).
Businessul cu panotajul nu este al lui Dan Cristian Popescu ci al lui Vlad Moisescu care este controlat, la centima, de Ioan Costescu , prietena  Elenei Udrea si a lui Basescu,  odata cu cumpararea Euromedia (8000 panouri) Costeasca a ajuns sa controleze, via Moisescu, 50-60% din piata de panouri, monopolul pozitionandu-l intr-o zona de forta si  foarte tentanta in  orice negociere.
  Consiliul Concurentei  a luat in colimator  Euromedia pentru ca   interpusii prin care Vlad Moisescu controleaza firma de panotaj  au fost asa de prosti incat  s-au asociat , loviti de ispita,   in tot felul de firme suparate pe bugetul local  .   

Baieti, mai rasfirati ca , pin'  la DNA,  va ia radarul 

1 comment :

Ela said...

Florin Alexe este un retardat care joaca la 3 capete, nu stiu cum o fi ajuns lepra asta in varful TNL, slugoiul lui Rusanu