Tuesday, April 1, 2014

Cum creste ANAF-ul economia lui Ponta prin talharirea agentilor economici privati

Sa vedem cum creste bugetul si cum duduie economia in guvernarea Ponta. Doar o mostra infima din ce se intampla astazi in Romania *Firma privata, cu 5 angajati. Impozite si taxe calculate conform legii, achitate, cu toate declaratiile depuse legal.   
Ce sa vezi? Programul ANAF da rateuri. Softul lui Chitoiu, omul lui Ponta, penalul  care a preluat de la regimul Basescu/Boc,   tehnica de distrugere a Romaniei si  a perfectionat-o.
Sumele achitate nu sunt inregistrate, apar si  luna urmatoare in debit , culmea tupeului , "stiti, aici nu e vorba doar de amenda, poate fi chiar penal", cu dobanzi si penalitati. Povestea se repeta.
Firma   cheama ANAF in judecata si castiga. 4 hotarari definitive si irevocabile. In urma expertizelor dispuse de instanta  obliga  ANAF-ul  sa inapoieze suma  poprita abuziv  (cca 1  miliard lei vechi)  
ANAF se sterge la cur cu hotararile si continua taharia , umfland in mod artificial bugetul de stat. 
Cosmarul continua. Programul folosit de ANAF, neomologat, nu poate regla fisa de cont a unei firme. "Nu permite asa ceva". 
In concluzie, conturile se popresc si se incaseaza din nou sume nedatorate. Asta este, pe scurt, povestea cu ANAF, economia privata si cresterea economica din regimul Ponta - PSD.
Buget falsificat, crestere economica inexistenta, bani impartiti doar pe hartie si ne mai intrebam de ce ne afundam in cacat .  ANAF-ul si FISCUL   functioneaza pe sistemul unor organizatii teroriste , in slujba unui guvern toxic, antinational. Solutia temporara de criza anti Ponta este transferul pe malul bulgaresc al Uniunii Europene. Pentru cei interesati  pot pune la dispizitie adresa unei firme serioase de consultanta, decenta  la pret, serioasa si agera.-  Firme Bulgaria 
Multi ar vorbi dar se tem de represalii, voi reveni cu alte detalii  

No comments :