Wednesday, July 2, 2008

Nasul Niro , finul Andronic , doi experti in analiza sangelui politic

Dan Andronic, expertul PNL in politici amestecate , s-a casatorit duminica la Monte Carlo cu o buna prietena a Ioanei Tariceanu, La ceremonie au fost invitati sa participe high-class-ul politic romanesc.De la stanga la dreapta, Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu, Bogdan Olteanu si Dan Ioan Popescu.Presa de luni relateaza pe larg despre acest eveniment monden la nivel inalt, in special datorita locatiei alese. Nunta a avut loc pe Coasta de Azur. Ceremonia religioasa s-a tinut la Nisa, in Biserica "Sfintii Constantin si Elena", iar "masa si felicitarile" au avut loc la Vista Palace, din Monte Carlo, unul dintre cele mai luxoase din Principat.
Una dintre dotarile de lux puse la dispozitia invitatilor este un heliport privat, situat in imediata vecinatate a salii de banchet, astfel incat invitatii sa coboare direct din elicopter in mijlocul ringului de dans. Mirii au avut o eleganta limuzina pusa la dispozitie de catre hotel, cu care puteau vizita oricand centrul orasului Monaco.Nunta lui Dan Andronic a avut loc imediat dupa incheierea lucrarilor Forumului Crans Montana, in Monte Carlo, printre participantii la lucrari numarandu-se fostul client al lui Andronic, Adrian Nastase, dar si actualul, premierul Calin Popescu-Tariceanu, ambii regasindu-se si pe lista de invitati la nunta.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, desi invitat la nunta consilierului politic, nu a fost prezent.
Deoarece consultantul politic al PNL a incercat sa se tina departe de ochii presei, jurnalistii au avut o problema in a afla cine a fost nasul noului cuplu. Nasul ,Dumitru Nicolae, patronul grupului de firme "Niro",asociat al Elenei Udrea in combinatii "nonprofit" transpartinice , combinator asociat al lui Nicu Gheara, interlopul dat in urmarire generala dar de negasit(asa e cand ai relatii la Interpol si cotizezi sibiecte la FBI).
Din surse mai mult decat sigure aflam ca Nasul Niro , finul Andronic si "prietenii" Silebersteini remodeleaza strategia liberala pentru o apropiere reala fata de PDL, eventual readucerea la nivelul supravietuirii a defunctei aliante DA.
"Gura pacatosului adevar graieste"

No comments :