Thursday, November 27, 2008

Bogdan Olteanu - Candidat cu japca


Am avertizat cu o saptamana in urma ca Bogdan Olteanu isi aranjeaza fiecare piesa pe tabla de sah pentru a fi sigur de rezultatul favorabil al alegerilor de duminica.Prefectul Capitalei Ion Tintu este un apropiat al lui Bogdan Olteanu, altfel nu mi-as putea explica intalnirile aproape zilnice din ultima perioada, pranzurile si cinele luate impreuna.
Problema celor 4 presedinti de sectii de votare schimbati arbitrar de fostul ofiter Tintu, fesenist cu vechime respectabila , in favoarea unei anumite persoane, se complica.Scriam acum cateva zile ca operatiunea de transplant la varful sectiilor de votare din Colelgiul 1 a fost premeditata si executata intr-un anumit scop, la ordinul unui candidat care ocupa a treia pozitie in stat.
Este vorba de schimbarea a 25(douazeci si cinci) de presedinti de sectii de votare, inlocuiti cu…angajati ai Parlamentului Romaniei, respectiv functionari la Camera deputatilor.Toate coincidentele si incidentele nefericite din ultima vreme conduc spre o singura persoana. Cele 8500 de voturi tiparite gresit , gata de a fi anulate la nevoie, instructajul presedintinilor sectiilor de votare la sediul din Aviatorilor , scandalurile de campanie , campania “prematura” inceputa abuziv de catre un individ care in mod normal are obligatia sa vegheze la respectarea legilor tarii.
Sumele si fortele folosite in campanie de catre candidatul Olteanu, "o campanie pe bani putini"dupa spusele candidatului, depasesc cu mult suma totala a contracandidatilor sai la un loc.In concluzie, tot tacamul pentru asigurarea victoriei unei singure persoane.Incluziv sondajul publicat ieri intr-unul din cotidienele centrale in care Olteanu era cotat cu 62% din preferinte, o incercare normala de manipulare a psihologiei electoratului.Sondajul intern PNL de miercuri il situau pe Olteanu pe locul 1 la doua procente diferenta de candidatul PDL si la mica distanta de candidata PSD.Un procentaj foarte strans , in interiorul marjei de eroare. Astfel incat oricare dintre cei trei poate spera sa castige duminica.

Sondajul publicat ieri , in care Bogdan Olteanu era cotat cu 62%,a fost comandat si platit de catre....echipa de campanie a D-lui Olteanu .Cifrele reale in urma cu doua ore in colegiul electoral nr.1 sunt :
1.Bogdan Olteanu (PNL) :36%
2.Gheorghe Groza (PDL) :34%
3.Mihaela Anton (PSD) : 30 %
Procente pe partide:
1.PDL -34%
2.PNL 29%
3. PSD 27% Sponsorul din umbra al lui Olteanu , patronul Springtime , Hotel Fenicia si al unei firme de constructii implicata in scandalul “locuintelor sociale de lux” din zona Restaurantului Doi Cocosi, un tun imobiliar din care controversatul om de afaceri libanez isi hraneste interesele.
Coincidenta face ca printre demnitarii care au cumparat vile la pret de garsoniera de la firma libanezului , se numara si candidatul sponsorizat, Bogdan Olteanu. O casa “modesta” care in acte figureaza la pretul de 70.000 de euro
.
Din afacerile lui Murad au mai fost sponsorizate campanii electorale, atat PSD cat si Alianta DA au beneficiat de milioanele de euro ale “Regelui Litoralului”. Conectia dintre Bogdan Olteanu si Muhammad Murad a fost asigurata si intretinuta de generalul SIE(r) , Lucian Negrea, managerul si mana dreapta a libanezului suspectat ca ar contribui cu sume importante la miscari radicale musulmane din Orientul Mijlociu.

Pe Bogdan Olteanu il pot incadra in categoria “excrocilor politici” pentru o serie intreaga de motive, incepand cu “parada homosexualilor” si “arestarea drogatilor” care imprastiau materiale publicitare compromitatoare.Secvente tragi-comice in regie proprie, din care candidatul s-a ales cu timp de antena gratuit in "prime time" si cateva grame de ”publicity stunt”. La scurt timp dupa dezicerea oficiala de homosexuali, Patriarhul Daniel al Romaniei il decora pe eroul din Colegiul 1 cu una dintre cele mai inalte distinctii bisericesti: “Crucea Patriarhala”. Bogdan Olteanu s-a remarcat prin faptul ca este cel mai tanar Presedinte ale Camerei Seputatilor, un politician activ care s-a facut remarcat prin luari de pozitie transante in interesul national. Nu cu mult timp in urma Dl.Olteanu sustinea ca Romania trebuie sa renunte la parteneriatul strategic cu SUA, declaratii similare i-au imbalsamat recordul politic cand l-a acuzat de coruptie pe Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Nicholas Taubman sau cand, in cercurile interne PNL paria inainte de alegerile locale pe ESECUL GARANTAT al lui Andrei Chiliman, primarul sectorului 1 in care Olteanu candideaza pentru mandatul de deputat. .
Liberalul rebel si-a continuat marsul fortat chiar si dupa apelul Premierului Tariceanu care, "din respect pentru victimele exploziei de la mina Petrila, dar si pentru rudele acestora", a decis suspendarea tuturor actiunilor de campanie electorala organizate duminica, 16 noiembrie 2008, de candidatii PNL. Singurul candidat aflat in actiune in ziua respectiva , a fost Bogdan Olteanu care a ignorat propunerea Premierului.

O campanie controversata, inceputa cu japca , o luna inaintea datei oficiale, pe bani putini dar impanata cu blaturi transpartinice, servicii si secrete strategice. Bogdan Olteanu reprezinta generatia tanara a politicienilor romani, fara scrupule, una dintre sperantele(desarte)ale Romaniei de maine. Caracter decalibrat care nu ezita sa calce pe cadavre cand trebuie sa-si atinga scopurile.
Am apreciat intotdeauna calitatea umana dar am calcat in picioare blasfemia... Intr-un articol recent publicat in presa centrala, intitulat “Vanzatorii de iluzii”, puteti redescoperi valoarea de piata a D-lui Olteanu. Masura si limita bunului simt raman pe mai departe ingropate in absurditatea caracterului acestui personaj malefic, lipsit de continut.Care prin atitudinea si practicile sale , devine toxic pentru propriul destin politic si prin simpatie, pentru PNL.

No comments :