Tuesday, November 11, 2008

Iubitule iti promit ca maine...

Bogdan Olteanu a calcat o camasa si a cusut nasturii alteia in direct la Antena 2, dupa modelul patentat de Elena Udrea. Desi este insurat, Olteanu spune ca isi coase singur nasturii pentru ca sotiei nu ii place.

In tot timpul, Olteanu a glumit si a ironizat personajele politice de la colegul sau ministrul Adomnitei, care se insoara in curand, si "va vedea 12 stele verzi pe steagul UE, pana la presedintele Basescu, personajul cu privire "fixa, care a vorbit dimineata in Parlament. Cand a trecut la calcat, liberalul a criticat masa cam "schioapa si fierul care scotea "prea mult abur. Insa, chiar si asa, si-a facut treaba explicand: intai se calca gulerul, apoi mansetele daca are, apoi platca, apoi manecile.
Moderatorul Mihai Morar l-a ironizat pe Olteanu: "Auzi, draga, nu ti-am zis sa-mi calci camasa aia rosie?. "Iubitule, iti promit ca maine voi fi mai bun, a venit prompt raspunsul liberalului, care a adaugat: "Spuneti-i lui Ciutacu, i-am calcat camasa pentru emisiunea din seara asta. Prima care si-a aratat veleitatile gospodaresti la televizor a fost democrat-liberala Elena Udrea. Pedelista a dat cu mopul printr-o scoala si a tricotat in direct la Realitatea TV.

4 comments :

Anonymous said...

Eu nu-l inteleg pe Bogdan Olteanu de unde are atata inversunare din cauza acelor pliante "de colaborare" cu homosexualii, materiale facute de catre adversarii politici, ba chiar ar fi trebuit sa se bucure, "uite ba , adversarilor le este frica de mine" si pana la urma care este problema daca a-i avea legaturi de comunicare cu homosexualii, ca doar oameni sunt si ei. Domnule Olteanu, homosexualii nu sunt pedofili si n-o mai bagati cu "sunt crestin" sau "valorile familiei" ca sunt cam expirate.

Anonymous said...

bogdan olteanu nu e nici crestin, nici cu valorile familiei. el a fost cel mai aprig sustinator al homosexualilor (a premiat accept la 10 ani de la fondare, a participat la un gay parade). doar ca acuma coelgiul lui e plin de batrani si nu vrea sa se afle chestia asta ... pur si simplu MINTE ca un nerusinat. iar homosexualii se razbuna. nu e vorba de dusmani politici sau alte chestii ...

Anonymous said...

Sa speram ca cineva din staful lui Bogdan Olteanu ti-a citit comentariul si il va lua in seama! Eu sunt uluita ca n-am in cutia postala nici macar un pilant de la Crin Antonescu, care-i candidat pe colegiul meu. La el banii or fi mai putini!

Marius Mina said...

@Simona , "jocurile sunt facute" , Crin si Orban -out, Olteanu sustinut de "valorile familiei" este impins pe scena de "sistemul" caruia, bunica stie de ce, ii datoreaza enorm.