Saturday, January 17, 2009

"Get Chipped"- 666 - BIO-MICROCHIP IMPLANT


Operatiunile de promovare a implanturilor de microcipuri in fiinte umane se extind de la un an la altul in progresie geometrica si aritmetica. De curand , oficialitatile romane au anuntat ca din 2009 documentele personale vor fi schimbate, cele noi continand cipuri biometrice care au menirea sa "previna" furtul identitatii personale.In fapt prin introducerea acestor microcipuri , identitatea personala poate fi mult mai usor violata si evident...controlata de centrele de putere, fie ele locale sau de ce nu...mondiale. Sunteti pregatiti sufleteste pentru implant? In SUA si alte locatii , implantarea cipurilor a demarat de cativa ani, fie in mana dreapta sau chiar in frunte , "voluntari" si-au implantat mecanismul diavolului prin care, mai curand decat credeti , ei pot fi programati sa vanda, sa cumpere sau...sa ucida la ordin.
Primele masuri anticriza ale guvernului Bossescu vor fi pasapoartele, permisele auto si celelalte documente personale cu cipul biometric care contine :amprenta digitala, imaginea faciala, si toata istoria personala.Un inceput promitator , un semnal cat se poate de clar ca intram primii din EU-ropa in zodia lui "666".

Vigilenta celor ce sînt chemati sa verifice autenticitatea actelor va scadea foarte mult, de vreme ce un astfel de cip va certifica datele înscrise si fotografia din pasaport, determinînd autoritatile sa se încreada în puterea cipului de a nu fi falsificat. Cercetari recente arata ca extragerea si chiar falsificarea datelor din cipul RFID din pasapoarte este cît se poate de simpla pentru cineva cu minime cunostinte în domeniul informatic.

Din Ianuarie 2009 a început, cu o graba suspecta, eliberarea de pasapoarte si permise de conducere cu cip RFID, fara ca cineva din România sa cunoasca în detaliu datele stocate pe cip. Ni s-a spus doar, fara a putea verifica în vreun fel, ca vor fi stocate datele personale, imaginea fetei si a doua amprente digitale.


" . . . and cause that as many as would not worship the image of the beast should be killed. And he causeth all, both small and great, rich and poor, free and bond, to receive a mark in their right hand, or in their foreheads: and that no man might buy or sell, save he that had the mark, or the name of the beast, or the number of his name."

-- Revelation 13:15-17

"Impotriva cipurilor cu date biometrice, premergatoare pecetluirii cu numarul Fiarei, 666"

Accesati si semnati petitia la:

http://www.PetitionOnline.com/NU666/


No comments :