Tuesday, April 7, 2009

Moldova , Chisinau, sfarsitul lui Voronin

Agonia regimului comunist de la Chisinau , zeci de mii de studenti au luat cu asalt palatul puterii acuzata de fraudarea alegerilor.Telecomunicatiile blocate, televiziunea scoasa din emisie, noroc cu internetul . Puterea de la Chisinau , disperata , da ordin trupelor speciale si armatei sa intervina.Primii morti vor semna cu sange sfarsitul lui Vladimir Voronin si al regimului sau. Sper sa nu "degenereze" totul intr-o revolutie portocalie, albastru e mult mai trendy...
Basescu tace ocupat cu vinurile trimise de Voronin, MAE sugrumata de emotie tace si ea..Mai demonstram odata , daca mai era necesar, ca suntem un popor de "dezinteresati" a carui caracteristica predominanta este lasitatea. Puterea de la Bucuresti tace complice cu bolsevicii de la Chisnau. Un guvern de moluste incompetente , un presedinte preocupat mai mult de furaciunile familiei sale decat de soarta tarii.De ce nu ma mir?
Asta e Romania de azi..... "Suflete de sluga"

4 comments :

dramoleta said...

Marius,

Comunisto-securistilor de la Bucuresti le este teama sa nu iasa oamenii in strada in semn de solidaritate cu romanii de peste Prut. Se gandesc ca poate ii dam jos si pe ei cu ocazia asta.

Marius Mina said...

Ei...shit happens , n-asa?

dramoleta said...

Inc-o revolutie? De data asta sigur ma duc sa iau ceva hectare de pamant, si poate pun mana si pe Comaliment s.a. :)))

Marius Mina said...

Asta e revolutia molodveana.A inceput deja, numai poate fi oprita.
Voronin e pe tobogan.