Sunday, April 12, 2009

Radu de Romania candidatul paralel


Ion Varlam, politolog, veteran al Rezistentei Anticomuniste si Secretar-general al UMRL (intl) considera candidatura lui Radu Duda la presedentia Romaniei un act de impostura morala si o inselaciune in dauna Natiunii Romane. Cu acceptul Domniei sale am sa postat cateva puncte de vedere personale:
"Am anunţat candidatura D-lui Duda la magistratura supremã în stat anul trecut, atunci când, cu prilejul aniversãrii cununiei perechii regale, a avut, de fapt, loc lansarea campaniei electorale a ultimului din ginerii Regelui Mihai. Pentru analiştii avizaţi aceastã mişcare a PSD-ului pe eşichierul politic era previzibilã din momentul în care, la 30 Decembrie 1997, soţii Dudã îi smulseserã Regelui, pe calea faptului împlinit şi în prezenţa consilierilor Sãi, transferul prerogativelor regale cãtre fiica mai mare a Suveranului (tot atunci au fost isgoniti consilierii Regelui pe care Doamna Dudà i-a înlocuit cu echipa ei de consilieri securisti). Acestei pure imposturi i s’a adãugat farsa juridicã a modificãrii unilaterale a Statutului Casei Regale, la finele anului trecut, ceeace a întãrit substanţial ipoteza promovãrii D-lui Dudã pe locul de candidat al PSD la preşedenţia României.
A fost de la început evident cã D-l Dudã provine din zona interlopã a agenţilor sexuali ai serviciilor secrete. Evidenţa a fost întãritã de dovezi, pe Care Regele Mihai le-a primit de la serviciile de informaţii ale unor monarhii europene pe teritoriul cãrora agentul Dudã fusese trimis sã-şi încere talentele imediat dupã Decembrie 1989. Promovarea acestui individ de cãtre Preşedintele Iliescu – principalul beneficiar al infiltrãrii lui în Familia Regalã - a arãtat cà este hãrãzit unui rol mai important decât manipularea prin consoartã a regalului sãu socru. Înlãturarea de facto a bãtrânului Suveran din funcţia de Rege s’a produs la 30 Decembrie 1997, când soţii Dudã i-au smuls pe calea faptului împlinit – şi de faţã cu toţi consilerii Monarhului ! – actul prin care, fãrã absolut nicio acoperire juridicã, Mihai I îi transferã fiicei lui mai mari exercitarea tuturor prerogativelor sale. "

Ion Varlam

9 comments :

Filip G said...

Crin e pe locul doi in sondaje daca nu candideaza OPRESCU.
Pune te rog un sondaj pe blog intre RADU si CRIN sa vezi rezultatul.
Iar o parte din PSD si PD-L ar vota CRIN dar in nici un caz RADU.
Sa fim realisti.

Marius Mina said...

Geoana nu este votat decat de 18% din membrii PSD.Oprescu a spus clar ca nu candideaza, orice calcul matematic si de bun simt il da pe Crin Antonescu castigator.Radu Duda e o flambare a sanselor Prostanacului dar se va narui in curand.

Anonymous said...

Dedicatie speciala pentru Radu von Duda

http://www.youtube.com/watch?v=BAiJB6bQM1w

Anonymous said...

Singurul care ar fi avut sanse sa fie un bun candidat independent sustinut de toata suflarea anti-basescu ar fi fost Isarescu. Dat fiind ca prostanacul si Crin vor candida, va castiga Crin. DIuda asta e o diversiune de doi lei.

Unknown said...

Cat de independent este Isarescu??? Hai sa fim seriosi!! Cum putem numi independent un om ca Mugur Isarescu? Independent poate de vointa lui... Asta da!!! Poate fi cineva care a condus Banca Nationala in ultimii 19 ani independent? Chiar nu suntem capabili sa vedem lantul de la gatul lui, nu se vede ca zgarduta i-a fost pusa inca de acum multi ani de catre forurile economice mondiale??? Ce naiba, rezervele de naivitate chiar nu se mai termina in tara asta???

Marius Mina said...

@Joseph, Isarescu nu este independent nici macar de sotia lui, ea face jocurile in familia guvernatorului.In orice caz,nu cred ca un om ajuns si mentinut intr-o pozitie atat de importanta si facatoare de minuni, poate fi liber si independent.Ai un exemplu in antecedentele sale din 2000 cand a ingropat practic Conventia la cererea lui Milica Constantinescu.
@Paul, naivitatea nu s etermina niciodata, uita-te la americani, au ales un manelist care o sa le scoata pe nas "speranta" si "schimbarile".
In Romania inca s emai poate dar pentru asta, fiecare fibra a fiecaruia dintre noi trebuie sa actioneze in acest sens.Se stie, candidatul cu sanse mari sa-l castrez epe Basescu este CRIN ANTONESCU, Geoana nu va intra nici macar in turul doi,de-aia il voteaza 18% din pesedisti(conform sondajului intern postat de mine pe blog), iti dai seama...

Unknown said...

Marius, inclin sa cred ca tot Basescu ne va pastori si din 2009 incolo. Poate sunt tampit sau doar rau de gura, dar ar fi o dovada ca se schimba ceva odata cu caderea lui. Si nu cred ca se va schimba nimic, avem exact ce ne trebuie...

Marius Mina said...

@Paul Gabor, trendul se inclina de la o saptamana la alta in defavoarea lui Basescu.Dupa cum evolueaza ostilitatile , oricine intra cu el in turul doi il va invinge.Sper ca la toamna , Crin Antonescu sa-l descalifice pe Traian basescu.

landazar said...

Pentru cei care iau in ras candidatura ASR Radu- pot vedea un sondaj on line pe http://www.hotnews.ro/sondaje