Tuesday, May 12, 2009

Coalitia imbecililor loveste din nou



Intr-un exces de profesionalism oligofrenic, guvernul Boc prin Constantin Nita, ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, a recunoscut ca cea mai buna solutie pentru antreprenorii care inregistreaza pierderi dupa introducerea impozitului forfetar este ca acestia sa inchida afacerile. Acesta nu s-a aratat ingrijorat de numarul mare de firme pe care patronii vor sa le inchida, sustinand ca este un fenomen normal si ca vor aparea altele. 'Ne speriem de faliment, de insolventa, dar este normal, face parte din mersul mediului de afaceri. Sunt convins ca apar altele", declara eminentul minsitru Nita. Eu le-as propune guvernantilor romani o solutie mai putin costisitoare, NATIONALIZAREA , luati exemplu de la Obama , nu degeaba e prezent in gura politicienilor romani de marca(inregistrata) de cate ori ies pe sticla si au nevoie de argumente "solide".
Nu stiu de ce am impresia ca pe zi ce trece se contureaza si mai convignator pereceptul de coalitie a imbecililor. De cand au castigat puterea, cele doua aripi FSN joaca un fel de alba/neagra cu rezistenta psihica a natiunii romane.Ma intreb pina cand ?
Peste granita, sora noastra europeana Ungaria, a redus salariile si pensiile, a marit TVA ul si ..surpriza: A introdus o taxa de 18% pentru alimentele de baza.
That's flying great!
Welcome to the EU, uniunea care te prosteste pe banii tai.

No comments :