Tuesday, May 12, 2009

PDL nu doreste demolarea mediatica a PSD, ci doar incoltirea lui


Document intern al PDL: "Atentie! PDL nu doreste demolarea mediatica a PSD, ci doar incoltirea lui, folosirea lui ca o amenintare permanenta!"
Strategia PDL pentru urmatoarea perioada, in care romanii vor fi chemati de doua ori la urne, implica "incoltirea" partenerilor de guvernare, fara ca acest lucru sa implice "demolarea mediatica" a PSD, potrivit unei directive interne care a ajuns, luni, in presa.
Conform documentului, citat de ImpactNews, parlamentarii PDL sunt "sfatuiti" sa se refere, constant, la formatiunea condusa de Mircea Geoana ca fiind "un partid dezbinat, fara claritate interna, preocupat de putere, nu de rezolvarea situatiei Romaniei". O alta recomandare este aceea de a face "subtil, si de cate ori este nevoie, apel la memoria momentelor anti-Iliescu si anti-Nastase".
La capitolul "asa da" se inscriu si eventualele incidente provocate in cadrul coalitiei de guvernare, care pot fi exploatate cu succes in mass media de catre democrat-liberali.
Toate "sfaturile" de campanie enumerate mai sus au fost sustinute, in documentul citat, cu exemple extrase de cele mai recente declaratii ale catorva dintre liderii PDL: "R. Anastase - "Sa nu lasam tara pe mana agramatilor, smecherilor si prostilor"; Gh. Flutur - "Le transmitem un mesaj prietenesc colegilor de la PSD: Romania nu poate fi guvernata cu jumatati de masura, ci doar cu masura intreaga"; M. Macovei - "PDL nu se duce in Europa ca sa minta sau sa incerce sa ii pacaleasca pe cei din UE"; Traian Radu Ungureanu - "diferenta dintre PDL, PSD si PNL este ca PDL gandeste, iar celelalte partide urasc"; Cristian Preda - "PSD, PNL, PRM ne fac de ras in Europa".
Aruncarea pisicii in curtea vecinului, face, de asemenea, parte din strategia pe care sunt sfatuiti pedelistii sa o aplice in ceea ce priveste viitorul economic al Romaniei. Astfel, oamenii lui Emil Boc sunt indemnati sa-i arate cu degetul, drept vinovati pentru situatia in care se afla tara noastra pe cei de la PSD si PNL, precum si pe "smecherii care devalizeaza statul, indivizii si firmele care se comporta egoist intr-o vreme cand avem nevoie de solidaritate".
Contactat telefonic de ImpactNews, Mircea Toader a negat faptul ca acesta ar fi un document intern al PD-L.(politico.ro)

No comments :