Friday, May 29, 2009

Crin Antonescu: Băsescu e şarlatan din plin şi incompetent




Crin Antonescu, a declarat, vineri, că Traian Băsescu este "şarlatan" şi "incompetent" în calitate de preşedinte, adăugând că acesta "minte, plânge fără să-i pară rău şi înşeală pe oricine".
"Şarlatan e din plin, incompetent - nu în toate privinţele. Se pricepe probabil la marinărie, se pricepe la demagogie, se pricepe la intrigi, se pricepe la dosare, se pricepe la ascultări telefonice, să asculte, nu să le facă. În calitate de preşedinte e incompetent", a spus Antonescu.
El a apreciat că Traian Băsescu a fost "foarte competent" în calitate de candidat - la Primărie şi apoi la Preşedinţie -, dar pe post este "incompetent".
"Foarte competent în calitate de candidat la Primăria Capitalei, excepţional, a câştigat spectaculos. Incompetent ca primar. Foarte spectaculos şi bun candidat la Preşedinţia României, a câştigat spectaculos. Incompetent ca preşedinte", a spus Antonescu, adăugând că "perfect incompetent" este premierul Boc.
Preşedintele PNL a continuat spunând că Traian Băsescu este "şarlatan".

"Minte, plânge fără să-i pară rău, înşeală pe oricine prinde dispus să-l creadă, colaboratori politici, parteneri politici, alegători. Eventual preşedinţi ai altor state, dar aici nu prea are succes şi de aia e trist în polica externă"

Update:
Elena Udrea: PSD doar dă din gură şi critică Guvernul ca şi când nu ar fi cu noi la Palatul Victoria

5 comments :

[D][S][N] said...

Bun pasajul cu privire la competentele marinarului !

Marius Mina said...

DSN , am sa postez materialul video cu tot discursul de azi.In cca 10 minute dupa ce-l procesez.

Garcia Muerte said...

Crin nu face altceva decat sa constate evidentele pe care le vedem si noi, muritorii de rand, zi de zi!

Basescu ii ia in balon pe toti cei care nu sunt alaturi de el. Insa Romanul nu este prost. Si v-a constata dom' presedinte acest adevar la alegerile din acest an. Sunt convins.

Ionut said...

PSD e calare pe duduia Udrea la palat!?

Marius Mina said...

@Garcia, importanta este esenta meajului transmis ieri si cred ca cei care l-au ascultat stiu acum sa faca diferenta.
@Ionut, PSD e calare pe Geoana