Wednesday, May 27, 2009

Votezi PD-L si castigi


Partidul lui Traian Basescu explodeaza de ingeniozitate cand este disperat dupa voturi.Conform Legii 67, art.109 :Promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri ori alte foloase in timpul campaniei electorale, precum si in scopul determinarii alegatorului sa voteze sau sa nu voteze o anumita lista de candidati ori un anumit candidat se pedepseste penal.Dar cum nimeni nu este mai presus de lege, eminentele strategice ale formatiunii portocalii au inventat "Tombola Electorala".
Campania este promovata de Asociatia Moldova 2006 si sustinuta de PD-L

3 comments :

GS said...

@Marius
de ce esti rautacios? recunoaste ca initiativa este geniala. Tragerea la sorti a castigatorului se va face direct din urnele de vot! Ideea a fost ... a cui crezi? Narodul de Butterfly! :)

Garcia Muerte said...

Flutur a preluat know-how - ul de la PSD. Stie ipochimenul ce face! Sa vezi nene autobuzele cu votanti, mai ceva ca pe vremea PSD - ului. Nea Boc a avut grije de asta prin hotararea guvernamentala de ieri.

Marius Mina said...

GS, stiam de MR Buterfly, e blindat cu initiative de partid.Sa vedem asupra cui cade raspundrerea penala.Buterfly sau Pinalti , cu accentul de irlandez?