Thursday, June 11, 2009

Andrei Chiliman VS Bogdan Olteanu


Update: Olteanu, bune si rele

La capitolul "bune" remarc scorul bun obtinut de noi pe Bucuresti la alegerile europarlamentare de duminica - 17,2%, dupa 15,2% la parlamentare si mult mai putin la alegerile locale din 2008. Imi felicit colegii pentru acest rezultat (in premiera, peste media nationala a PNL!) obtinut fara autocarele si mita electorala utilizate de cele doua partide-progenituri ale Frontului Salvarii Nationale. Ca de obicei, alegatorii din nostri, din Sectorul 1, au fost "mai liberali decat ai lor", Partidul National Liberal fiind votat de 24% dintre cetatenii care si-au exercitat dreptul constituional.


Andrei Chiliman- PNL, cu bune si cu rele
Pentru ca am fost intrebat de cei interesati si pentru ca am fost judecat de cei care stiu totul. In colegiul meu, colegiul 1 Bucuresti: PNL 28,5%, pe primul loc. Dublul scorului partidului, cu 5 procente peste PNL sector 1. Sper la mai mult pentru toamna.
La capitolul "rele" remarc o mica pata neagra aruncata ieri in blogosfera de o veche cunostinta - dl. Bogdan Olteanu. Cu lipsa-i caracteristica de respect pentru adevar, purtatorul de carnet PNL se umfla in pene pentru rezultatul excelent (aproximativ 30%din voturi), obtinut de colegii nostri in Colegiul nr. 1 Camera Deputatilor, in care domnia sa a ajuns deputat prin vointa politica a nasului sau de casatorie si a cetatenilor din zona pe care i-am convins noi, in ani de zile, sa adere la valorile liberale. Ceea ce omite dl. Olteanu sa precizeze este tocmai faptul ca scorul bun de la "europarlamentare" l-a reusit organizatia in pofida existentei si a activitatii domniei sale. In campania electorala, colegii imi relatau cum in Pajura sau in Bucurestii Noi, oamenii le intorceau spatele pentru ca sunt "aia ai lui Olteanu". Care Olteanu, dupa ce i-a ingropat in promisiuni electorale, a disparut, brusc, din peisaj, fiind de gasit doar pe ecran, la Realitatea TV. Astfel, echipa noastra din cartierele Colegiului 1, s-a vazut nevoita sa munceasca dublu pentru fiecare vot. Din respect pentru acesti oameni m-am simtit nevoit sa fac aceasta precizare.

PS: Nu vreau sa deschid o polemica online cu un om care m-a dezamagit profund. Am preferat sa iau cu copy-paste titlul pe care domnia sa l-a ales pentru postarea-lauda-de-sine, ca sa-i arat ca nu-l invinuiesc de lipsa de inteligenta, ci de lipsa de bun simt.

6 comments :

Daniel Mălăelea said...

Ar fine sa se termine 1-1 si sa ne vedem de treaba. Alegerile prezidentiale bat la usa si sunt multe de facut.

Marius Mina said...

Daniel Malaelea, depinde ...

Daniel Mălăelea said...

Liberalii sunt prietenii nostri. Suntem cu sufletul alaturi de ei. E pacat ca nu se mai inteleg intre ei. Pentru victoria in alegeri e nevoie de unitate si de daruire pentru cauza comuna.

Marius Mina said...

@Daniel, depinde de ei.Noi ii sustinem oricum.

Ramona said...

@Marius Mina
Vedeti ce rau este cand cineva va dezamageste ?
D-l Mina,daca mi-am exprimat nemultumirea ,am fost tratata cu indiferenta ceea ce nu este frumos ...
V-am adresat cateva intrebari minore ,daca aveti amabilitatea de a-mi raspunde,poate asa voi pricepe ceva din toata lupta asta interna .
Va multumesc !

Marius Mina said...

@Ramona, cine te-a tratat cu indiferenta ?