Tuesday, June 30, 2009

Muscatura calabreza: Elena Udrea i-a taiat bara dintre picioare Monicai Ridzi


Va intrebati cum a ajuns Monica Ridzi in fata comisiei de ancheta si de ce numai ea?
Pentru cine are memoria buna si face apel la "arhiva" , intorcandu-ne inapoi in ziua alegerilor , regasim secventa cu reintoarcerea fiicei ritzipitoare la matca in aleea Modrogan. Asteptata de alaiul bocilor , a fost reprimita in partid de noua sa aliata financiar/electorala, Monica Iacob Ridzi , care a sarit peste protocolul de partid si proceduri , ocupand cu japca pozitia motzului de zahar ars din varful tortului care sa-i inmaneze Ebei cererea de inscriere si noul carnet de partid.
Toate eforturile D-nei Ridzi pentru a-si promova si propulsa noua prietena in Parlamentul European, publicitatea excesiva care a reusit sa o arunce intr-un con de umbra pe Elena Udrea, au costat-o pe tanara ministreasa a tineretului sportiv, scandalul penal al carei protagonista este.
Zvonurile interne de partid vorbesc si despre faptul ca pe langa obstructionarea imaginii blondei de la antiturism, aceasta s-ar fi ofuscat si de faptul ca nu a fost asteptata sa participe la ceremonia reinscrierii mezinei prezidentiale in PDL , al carui secretar general si din partea caruia Eba ar fi trebuit sa primeasca documentul portocaliu.
Chiar daca ambele combatante, Udrea si Ridzi confunda contribuabilul roman cu vreun "sugar daddy" si cotizeaza fara numar acolo unde musculatura fesiera le dicteaza, chiar daca amandoua au pompat masiv fonduri "negre" in campania Ebei , idealurile comune nu sunt intodeauna incarcate de sentimente sincere. Viitorul comun al celor doua tinere sperante portocalii, pare mai negru decat cerul gurii lui Traian Basescu care, preocupat pina in grupa sanguina de starea drumurilor si retragerea trupelor din Iraq a prestat din greu pe toate posturile "independente" pentru a bloca accesul ochiului si timpanului public, la anchetarea in direct a Monicai Iacob Ridzi .

4 comments :

tony said...

Botoasa EBa cu cine tine?Cu Monica Ridzi sau cu Elena Udreshan?

Marius Mina said...

Tony, Eba tine doar cu ea si cu taxu

Anonymous said...

A mai facut-o si la Cotro cu Saftoaica.
E ca o tigroaica udroaica cand este vorba de interesul ei !

Marius Mina said...

@Vlad, s-a lasat cu scandal in seara alegerilor la sediul din Modrogan."leoaica s-a repezit spre prada ca ghearele mai ascutite ca niciodata.Daca o auzeai cum injura la Ridzi ....
Cred ca se teme sa nu fie detronata din pozitia de "mama" eroina a combinatiilor prezidentiale..