Sunday, June 28, 2009

PRM se marita cu PD-L


Consilierii PD-L au reusit, in urma negocierilor din acest weekend, sa convinga PRM sa se alature democrat liberalilor si PNG pentru a forma o noua majoritate in CGMB, primind postul de viceprimar ocupat in prezent de Robert Ionescu (PNG).
Schimbarea va avea loc marti intr-o sedinta extraordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, ce va avea loc imediat dupa cea ordinara, noul viceprimar urmand sa fie peremistul Victor Iovici. Ionescu va primi un post in administratia centrala, au declarat surse municipale.
In urma acestui mariaj discret, PD-L isi pastreaza postul de viceprimar detinut de Mircea Raicu si reuseste sa impiedice intentia PSD de a forma o noua majoritate in CGMB, alaturi de PNL si PRM. Consilierii acestor partide au convocat sedinta extraordinara prin care Robert Ionescu si Mircea Raicu at fi fost inlocuiti in postul de viceprimar cu Doru Giugula (PSD) si Victor Iovici (PRM).

Basescu, Vadim si Becali in turul doi


2 comments :

Anonymous said...

Pot sa-ti confirm si eu informatia asta. Este batalie mare in Consiliu General pentru configurarea unei noi majoritati controlata de PSD. Lupta se da pe consilierii PNG care cu ceva timp in urma, cu de la ei putere, au schimbat tabara PDL cu tabara PSD.

Marius Mina said...

@Vlad, stiu si tare-mi convine situatia....