Friday, June 26, 2009

Basescu, Vadim & Becali in turul doi


"Basescu vrea maghiari in posturi de conducere din armata romana" sau "PCM crede ca precedentul autonomiei Groenlandei da sperante in cazul Transilvaniei", doua stiri venite pe doua canale diferite care intaresc ipoteza ca scorul PRM de la europarlamentare nu a fost deloc intamplator ci subventionat din greu.
Daca luam in considerare si relatia bilaterala de simpatie reciproca intre Basescu si Laszlo Tokes , declaratiile acestuia din ultima perioada concentrate in mod special pe subiectul autonomiei . Formula de succesuri a nationalismului "luminat" reintra in prim planul strategiei de campanie ale nehotaritului de la Cotroceni, ca posibila solutie anticriza personala, simtindu-se parasit de carisma si puterile care alta data ii umpleau pietele cu nehotarati ai soartei.
De la un timid 3% , arestarea si victimizarea perfect regizata a lui Becali , au gonflat valoarea de piata a unui cabotin garantat de sistem pina la scorul de 7%.
Corneliu Vadim Tudor , o marioneta a sistemului ticalosit , a deservit cu talent regimurile Ceausescu si Iliescu dar si regimul psiho-distrofic al lui Traian Basescu.
Vadim este capabil sa treaca, cand interesul personal ii dicteaza, de la tone de spume devarsate la foc automat la pe adresa lui Basescu pina la "pupat piata independentei" cu acelasi Basescu cand astepta sa fie proptit in scaunul de vicepresedinte al senatului.Un joc pervers in care consumatorul sef al natiei a testat scurt sensibilitatile poetului de curte veche.
S-a intervenit masiv, chirurgical mediatic, pentru ajustarea si refacerea imaginii flescaite, precum si infuzii de prospaturi la borcan , senzori de control ai lui Basescu exact in ceafa liderului PRM , Marius Marinescu-Bideu si alte personaje cu un palmares politic excentric .
Mediatzarea excesiva a tribunului nu este decat un pas inainte spre transformarea "extremismului "in tematica de zi cu zi a romanului batut de soarta si imprumuturile disperate de zeci de miliarde de euro ale guvernului Boc in scopul intretinerii in viata a unui mit degradat, intrat in descompunere.
Ce se incearca acum nu este decat reeditarea tragficomediei din anul 2000 cand si cei mai aprigi contestatari ai lui Ion Iliescu au votat cu el. Impingerea prin orice mijloace fixe sau mobile a marionetei Vadim Tudor in turul doi unde Traian Basescu l-ar bate chiar si cu ambele maini legate la spate si i-ar asigura acestuia un nou mandat dar mai important , IMUNITAEA lui cea de toate zilele.

Stiri mondene

Impulsionat de rezultatul electoral obţinut la europarlamentare, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor se vede deja preşedinte al României cu propriul său guvern, deocamdată din "umbră". Structurat pe 12 ministere, "the dream team-ul" propus de "tribunul" PRM este compus în majoritate din mai toţi vicepreşedinţii PRM: Lucian Bolcaş, Gheorghe Funar, Gheorghe Buzatu, Constantin Găucan, Dan Claudiu Tănăsescu, Anca Petrescu, Angela Bălan, Codrin Ştefănescu, Marius Marinescu.(Antena 3)

4 comments :

tony said...

Dream team -ul ar trebui sa conduca de la Spitalul 9.

dramoleta said...

Si daca mai adaug si sprijinul tonomatelor (pe fata, in ultimul timp) nu ma mai mira nimic.

Marius Mina said...

@dramoleta, big time sprijin

Anonymous said...

@Dramoleta si Marius,
Care sprijin al tonomatelor? Vreau si eu!:))))
Rux. Lungu