Thursday, July 23, 2009

Elena Udrea - prostitutie pe banul public



Jurnalul National publica partial cheltuielile D-nei Elena Udrea (aka "duduia") in primele 7 luni de zbenguiala salbatica prin ministerul infiintat cu dedicatie speciala, din partea lui Don Bassino . Trecutul tumultos al vremurilor blonde infloreste pe metru patrat pentru febletea "Nasului" . Cand spun "Nasul" nu ma refer fostul colonel secu Ghe.Dimitrescu care s-a ocupat de partea matrimoniala a familiei Cocos -Udrea la New York , cand s-au decis , Elena si Domnu' Cocos (asa cum ii placea ei sa-l alinte atunci cand ii arunca electronicele pe fereastra si drept recompensa el ii rupea oglinzile de la masina , in parcarea de la 3 Cocosi) sa-si agate pirostreile, de clanta, la Cotroceni.

Şirul dezvăluirilor despre jaful banului public în Ministerul Turismului o afundă tot mai mult pe Elena Udrea, tri­mi­ţând-o spre Comisia Parlamentară de anchetă, acceptată rapid şi de Traian Băsescu.
"Planul de achiziţii pe 2009", pe care îl publicăm astăzi, conţine toate extravaganţele pe care şi le permite Elena Udrea pe banii cetăţenilor. Sunt alocate 75.000 de euro pentru perdele, bani pentru cumpărarea a 3 milioane de foi pentru copiator, 7.000 de euro pentru spălarea limuzinelor din dotarea ministerului, 15.000 de euro pentru translatorul care ar ajuta-o pe Udrea să se facă înţeleasă şi să înţeleagă dis­cu­ţi­i­le din stră­i­nă­tate, 120.000 de euro pentru pixuri, umbrele şi brichete de protocol. Şi tot aşa, cheltuială după cheltuială, cât să toace doamna ministru 14 mili­oane de euro într-un an de criză puternică, în care bugetarii rămân fără salarii şi guvernanţii ne îndeamnă la austeritate şi solidaritate. Este un document care sfidează bunul-simţ, care anulează orice demers de susţinere publică a programului de promovare a turismului românesc

1 comment :

nicole said...

"Duduia roz" e cam nesatula (iti amintesti de "pestisorii care se vor face mari..."). Sunt curioasa ce cheltuieli a mai reusit sa inventeze.