Friday, July 24, 2009

Monica Iacob Ridzi , o sansa pentru fiecare


Singura sansa de scapare Monicai Ridizi este sa devoaleze toata sarada construita in jurul ei de aparatul de partid PDL ,condus de Basescu. Ea este, ca ne place sau nu, o victima programata a structurilor mafiote care controleaza zona crepusculara din jurul presedintelui Romaniei. Pentru a-si salva pielea de la dezastru are o singura solutie, sa devoaleze totul pina la cel mai mic detaliu, cat mai are timp, inainte de a fi transformata intr-un inculpat penal lipsit de credibilitate.Traseul sutelor de mii de euro este deja cunoscut , trebuie numai confirmat oficial.Singura persoana in masura sa faca acest gest este fostul minsitru al MTS. Vorbind isi va asigura o marja de protectie, de care are nevoie acum, nu maine. Pentru ca omul providential de la Cotroceni nu are scrupule cand e vorba de pielea lui, o va arunca in temnitia pentru urmatorii 10 -15 ani, zambind inonfundabil si pervers , fara remuscari. Totul se va intampla pe ultima suta de metri, inainte de alegeri . Acum "prada" Ridzi e doar adormita de avocati personali cu pedigree si promisiuni de N.U.P similare cu cel al cazului Flota. Numai ca D-na Ridzi nu este Traian Basescu si nici macar influenta D-na Udrea, detinatoarea cutiei cu "secrete de stat".Imaginati-va ce efect ar putea avea o pereche de catuse fara puf roz , pe manutzele fine ale D-nei Monica Ridzi si Basescu racnind in prime time ca justitia trebuie sa-si faca datoria pina la capat?
Asa va demonstra capitanul "ValVartej" poporului ca nimeni nu este mai presus de lege si lupta cu sistemul ticalosit continua cu oameni din cercul restrans al puterii. Prostimea va inghiti nemestecata momeala si riscul de a-i suporta ranjetul mefistonian , inca 5 ani , se va amplifica.
Poate ca regizorii acestor "efecte speciale" ar fi trebuit sa se gandeasca si la parintii victimelor care de multe ori simt si stiu mai multe decat presa si nu vor suporta usor imaginea odraslei intemnitate .


3 comments :

nicole said...

Inainte de alegeri le sacrifica sigur. Daca au incredere in el. Nu stiu de ce ma gandesc si la sefa deputatilor...

Marius Mina said...

Ridzi sigur e pusa pe esafod, cu Udrea mai am inca indoieli, daca incepe sa vorbeasca ii cade capul in santz chiorului.Pe Duduia Udrea s-ar putea doar sa se joace sacrificiul, inainte de alegeri, dupa care sa o scoata NUP si sa-si continue aventurile pe banul si pe nervii nostrii.

nicole said...

Film de groaza!!!Sa speram ca presiunea media va deveni insuportabila si vor intelege multi ca ori reactionam ori navigam spre neant. Si in mod rusinos...