Thursday, August 13, 2009

Geoana recidiveaza, inca 25 de mii de euro romanilor care se intorc in tara

Mircea Geoana, a declarat joi, la Ramnicu Valcea, ca romanii care se intorc acasa din strainatate si se stabilesc in mediul rural pot primi 25.000 de euro pentru lansarea unei afaceri in agricultura.Intrebat despre locul ocupat de el in sondaje, Mircea Geoana a spus ca nu doreste sa comenteze, singurul lucru pe care il poate spune fiind ca va intra in turul doi. De ce oare?

2 comments :

mihai 4 said...

Oau,again?Daca face asta ''din nou'' inseamna ca prostanacul iubeste poporul roman si ii vrea binele ca vorba aia,de ce ne-ar minti el din nou!?O fi cumva un pinochio de profesie intors cu cheia de la spate de alde Oprisan si altii sa tot debiteze cacarisme deastea.Treaba sta cam asa:Geoana minte pentru ei ,aia se infrupta bine din bugete si iese si la muschiu' lui ceva,o vila de la stat cu o chirie de cacat sau o casa construita probabil moca prin zona aia proasta numita Baneasa.Ehee,deati sti voi cine-i cel mai imputit mincinos din politica romaneasca...eu il cred pe Geoana ''the best'' http://www.youtube.com/watch?v=_BPeN5dRftk&feature=related

Unknown said...

nu stiu cat e recidiva si cat e pe bune. auzisem recent ceva de un program de la ministerul agriculturii, exact pe tema acestor 25.000 de euro. s-ar putea ca despre asta sa fi zis Geoana.